ÎNTOARCEREA LA PSD ESTE IMPOSIBILĂ ȘI AR FI UN DEZASTRU PENTRU ROMÂNIA CARE POATE DUCE LA UN RĂZBOI CIVIL. AUR ȘI USR PLUS LIPSĂ DE MATURITATE ȘI EXPERIENȚĂ: PSEUDO PROGRESISMUL ȘI PATRIOTISMUL NU ȚIN DE FOAME. IOHANNIS ȘI PNL – VÂRFUL CORUPȚIEI, CEL MAI ÎNALT INFRACTOR, ȘARLATAN ȘI IMPOSTOR NAZIST DIN PEISAJUL POLITIC ROMÂNESC!

Iohannis știe că este corupt, infractor, șarlatan, urmaș ideologic și de bunuri al unei organizații naziste. El este sclavul sistemului deep state. Probabil toată lumea a observat că și-a schimbat discursul cu vuvuzeaua PE..SE..DE. Știe că este terminat și se agață de ultimele baricade pentru a ieși onorabil din ultimii practic doi ani de mandat, ultimul an nu se mai pune fiind an de campanie. El se ascunde acum de fapt în spatele falsei pandemii și a restricțiilor. E un sclav al statului subteran și execută ordinele acestuia. Știm foarte bine că din acest stat subteran face parte PSD-ul în cea mai mare parte + agenții infiltrați în noile partide apărute: USRPLUS și AUR. Vaccinarea obligatorie și starea de alertă nu sunt decât mijloace de control la care Iohannis se supune pentru că nu are ce face. Fiind un om distrus asupra căruia atârnă sabia dosarelor, nu mai poate face efectiv nimic. Mielul sacrificat este poporul. Vaccinarea obligatorie și pașapoartele de vaccinare pot arunca țara într-o criză fără precedent. Probabil asta se și urmărește, provocarea unei resetări a societății. Fără să își dea seama idiotul de la Cotroceni este împins de la spate de PSD exact împotriva voinței poporului: vaccinarea și pașapoartele, care oricum vor fi un eșec la nivel mondial. PSD face ce vrea dar prin instrumentul Iohannis, care, din păcate, nu cred că se va mai trezi din acest somn ce îi poate fi fatal.

USRPLUS și AUR încă nu au puterea, experiența și maturitatea de a se impune și de a face ceva. Pseudo progresismul și patriotismul nu țin de foame și nu înlătură definitiv statul subteran, offshore-ul din care este format.

Politica este într-un prag critic în care oamenii nu mai au încredere deloc. Politica ar trebui desființată așa cum este ea în forma de acum. Regândită, reclădită și reformată. Punctul 8 de la Timișoara ar trebui extins atat la elementele comuniste, cât și cele fasciste.

Punctul 8 din Proclamaţia de la Timişoara

Ca o consecinta a punctului anterior, propunem ca legea electorala sa interzica pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatura, pe orice lista, al fostilor activisti comunisti si al fostilor ofiteri de Securitate. Prezenta lor in viata politica a tarii este principala sursa a tensiunilor si suspiciunilor care framanta astazi societatea romaneasca. Pana la stabilizarea situatiei si reconcilierea nationala, absenta lor din viata publica este absolut necesara. Cerem, de asemenea, ca in legea electorala sa se treaca un paragraf special care sa interzica fostilor activisti comunisti, candidatura la functia de presedinte al tarii. Presedintele Romaniei trebuie sa fie unul dintre simbolurile despartirii noastre de comunism. A fi fost membru de partid nu este o vina. Stim cu totii in ce masura era conditionata viata individului, de la realizarea profesionala pana la primirea unei locuinte, de carnetul rosu si ce consecinte grave atragea predarea lui. Activistii au fost insa acei oameni care si-au abandonat profesiile pentru a sluji partidul comunist si a beneficia de privilegiile deosebite oferite de acesta. Un om care a facut o asemenea alegere nu prezinta garantiile morale pe care trebuie sa le ofere un Presedinte. Propunem reducerea prerogativelor acestei functii, dupa modelul multor tari civilizate ale lumii. Astfel, pentru demnitatea de Presedinte al Romaniei ar putea candida si personalitati marcante ale vietii culturale si stiintifice, fara o experienta politica deosebita. Tot in acest context, propunem ca prima legislatura sa fie de numai doi ani, timp necesar intaririi institutiilor democratice si clarificarii pozitiei ideologice a fiecaruia dintre multele partide aparute. De-abia atunci am putea face o alegere in cunostinta de cauza, cu cartile pe fata.