REVOLTE ÎN LUME – PART XX (REVOLTS IN THE WORLD)

Nu cred că suntem în aceeași barcă, și nu ne interesează grija suspectă a guvernelor mondiale pentru sănătatea noatră. Nu putem vorbi de democrație și de libertate socială, atâta timp cât nu avem niciun cuvânt de spus la conducere și nu suntem bagați în seamă. Nu e nicio diferență între comunism și fascism, doar lupta oarbă și mândră pentru putere. Ciolanele cele bune şi cărnoase le iau ăştia, lupii tineri, nou veniţii. Da’ ştiu că ăştia au dinţii ascuţiţi! Cum pun gura pe ciolan nu-i mai dau drumul… Iar alţii, amărâţii care rămân pe dinafară, se zbat şi ei săracii pentru un os. De, să aibă ce să roadă. Egalitate în politică? Poveşti de adormit pensionari speciali!

Nimeni nu a contestat existența virusului sau a altor viruși, ci doar mascarada și modul de organizare de a combate pandemia, făcută pe un ton fascisto-bolșevic, prin care oamenii sunt tratați pur și simplu pe un ton de execuție nazistă. Deci este foarte probabil ca pregătirile pentru episodul doi să fi început deja, în ciuda faptului că din ce în ce mai mulți specialiști dezvăluie că din punct de vedere medical totul a fost o mascaradă, că din ce în ce mai mulți analiști, scriitori sau ziariști demonstrează că mascarada a avut și un scop dictatorial de factură bolșevic-fascistă și că, în general, din ce în ce mai multă lume se trezește. Și daca au început, ce vor, până la urma, păpușarii care sforaresc autoritățile și mass-media? E simplu, să-și pună marionetele să declare stări de urgență, iar “specialiștilor” și trâmbițelor din presă să le traseze sarcina de a se isteriza. Problema e însă că un procent mult mai mic din populație se va mai lăsa păcălită, comparativ cu succesul strălucit înregistrat cu patru luni în urmă.

Sigur, în tări precum Romania, mămăliga nu explodează, dar chiar și așa, asta nu înseamnă că aproape întreaga populație se va mai comporta precum o turmă imbecilizată. Se pregătește o noua Stare de Urgență în Romania? Daca da, o vor mai accepta românii?

În alte tari însă, sigur lumea va ieși la proteste în stradă, cu mult mai masiv decât au făcut-o cu două luni în urmă. Deci, ce vor păpușarii? Ce știm sigur e că vor un Guvern Mondial. Asta a recunoscut-o chiar și OMS-ul. Directorul OMS: “Cea mai mare ameninţare cu care ne confruntăm acum nu este virusul în sine, ci absenţa unei conduceri globale.” I-a ajutat primul val în acest demers? Categoric da.

Îi vă ajuta și cel de al doilea val? Ei speră că da, altfel nu declanșau din nou mascarada. Și până la un punct, cred că vor aplica aceeași rețetă: testări cu japca, interzicerea libertăților, etc. Mai departe însă, ceva major se va schimba în această schemă. Poate vor implementa un program super dur de tip Vacanta Mare? Sau poate vor declanșă un război al revoluționarilor luminii împotrivă copiilor întunericului? Sau o combinație dintre cele două?

Vom vedea…

FRANCE – Thousands mark one year since young man drowned during Nantes police raid

FRANCE – Tear gas flies as police clash with music festival attendees in Nantes

ITALY – ‘Let’s save Lombardy’ – protesters rally against regional government over COVID response

CANADA – “No justice, no peace” sit-in held in front of Toronto police headquarters

USA – Protesters flood the streets of NYC for Juneteenth rally

PALESTINE – Thousands protest West Bank annexation plans in Gaza

FRANCE – Police fire tear gas during authorised rally of health workers in Paris

USA – Amnesty report highlights the need for US police reforms

USA – ‘Black Trans Lives Matter’ protesters hold march in London

GREECE – Hundreds march in Athens condemning refugee eviction

Leave a Reply