QUO VADIS, ROMANIA?! NU POȚI SĂ CONDUCI ȚARA CU NICI 10% LA ALEGERI. NU POȚI SĂ FACI NICIO REFORMĂ, IAR SĂ CONTINUI ÎNSEAMNĂ TUPEU ȘI NESIMȚIRE DE MÂRLAN. ȚARA NU VĂ VREA, PLECAȚI TOȚI ÎN FRUNTE CU STRĂINUL IOHANNIS!

Matematic calculând, 70% din populație nu s-a prezentat la vot, cel mai mare procent de neprezentare de după revoluție. Din 30%, un procent de 10% nu a intrat în parlament, iar restul de 20% se împarte între partidele de opoziție PSD și AUR cu 10%, și monstruoasa coaliție de guvernare formată din PNL, USR și UDMR, tot cu 10%.

Într-o țară in care nu mai avem președinte, guvern, parlament, justiție, educație, economie, nu poți să continui în felul acesta. Politizarea instituțiilor statului nu este decât o copie infidelă și de prost gust care nu face decât să copieze tot ce au facut precedenții. Unde este schimbarea?

AVEM AUTOSTRĂZI? AVEM TRENURI DE MARE VITEZĂ? AVEM AEROPORTURI ÎN TOATE ORAȘELE MARI ȘI O LINIE AERIANĂ CARE SĂ LE UNEASCĂ? AVEM ȘCOLI MODERNE, SPITALE NOI? AVEM POLITICIENI INTELECTUALI CU UN LIMBAJ CULT, RAFINAT? ÎN PLUS MAI SUNTEM DAȚI ȘI AFARĂ ȘI RĂMÂNEM FĂRĂ SLUJBE DACĂ NU LINGEM ÎN FUND STĂPÂNII! AFARĂ CU MÂRLANII STRĂINI

Leave a Reply