Marele eșec al campaniei de însămânțare a vaccinului. MINCIUNA OFICIALĂ a rămas în Ținta goală: NU s-au vaccinat „peste 50%” din bucureșteni și nici milioanele trâmbițate de regimul Iohannis. De 1 iunie, o izoletă triplă pentru Cîțu, Arafat și Gheorghiță!

Ieri dimineața, prefectul Capitalei, USRPLUS-istul Alin Stoica a anunțat cu emfază că Bucureștiul devine cel mai vaccinat oraș din țară, cu peste o jumătate din locuitori sterilizați, pardon, „imunizați”. Fără nici cea mai mică verificare, toate, dar toate oficinele de presă au dat știrea ca atare pe nemestecate. Cu titluri de-o șchioapă, satisfacție și mândrie de partid și de stat, pentru împlinirea planului cincinal în patru luni și jumătate.

Se pare că în afara noastră nimănui nu i s-a părut ciudată incredibila minciună de catalogat la FAKE NEWS OFICIAL.

Tov. Stoica, urcat de la o filială PLUS tocmai în copacul prefecturii Capitalei a declarat cu lejeritate tâmpă întregii prese că „Da, suntem peste 1.200.000 de bucureșteni care ne-am vaccinat până acum!”

Gogule, probleme?

Se pare că da: probleme! Pentru că spre seară – atenționat de vreunul care a trecut clasa – a fost silit să revină cu corecturi.

„În cursul zilei de astăzi, am raportat un număr de 1,2 milioane de bucureșteni vaccinați, ceea ce ar fi însemnat un rezultat remarcabil: 50% dintre locuitorii Capitalei vaccinați. Din păcate, acest număr este eronat. Am interpretat greșit – de fapt, acesta reprezintă numărul de doze administrate în cele două faze. Numărul de bucureșteni vaccinați cu cel puțin o doză este de 667.176, iar cel al bucureștenilor imunizați complet este de 585.611. Vă cer scuze pentru eroare. Ar fi fost o veste cu adevărat bună dacă număram, astăzi, peste 50% dintre bucureșteni vaccinați. Din păcate, mai avem de muncit până la a obține acest rezultat”, a transmis Alin Stoica într-un mesaj pe Facebook.

Din păcate mai avem de muncit muuult de-acum înainte, mai ales dacă începem cu aritmetica de la clasele primare.

Știrea inițială a plecat ca atare și, cu toate că unele dintre oficine au dat o nouă știre despre „încurcătura” bietului prefect, nici nu au șters-o pe cea FAKE și nici nu au rectificat-o. Și vorbim aici de deontoloage serioase, nu glumă, care păstrează în continuare intactă minciuna pe site-urile lor. Cum ar fi: TVR, DIGi 24, HOTNEWS, AGERPRES (unde apar chiar 2.200.000 vaccinați în București!) sau MEDIAFAX. Cine le citește, le crede, nu?!

De fapt, NICĂIERI, în întreaga țară, nu este nici o zonă sau localitate unde să se fi depășit vaccinarea la kg a peste 50% din popor.

Dar credeți că a păsat cuiva? Omul și-a făcut datoria: a lansat FAKE NEWS-ul OFICIAL. El curge liniștit acum la vale, pe canalele de știri și prin creierele bieților oameni duși ca vitele la vaccinat, mai cu hăis, mai cu cea, mai cu zăharelul, mai cu-n mic, mai c-o bere, mai cu un laptop, mai c-o Dacie, după posibilitățile sponsorului, mituitorul internațional Pfizer și cooperativa de vaccinat.

Un așa zis profesor o dă pe fața, deontologic, adică „etic”: oamenii trebuie prostiți ca să vină la vaccinare. Trebuie cumpărați, mituiți, mințiți, atrași ca proștii. Și nu o spune oriunde. Ci la ditamai Telejurnalul TVR, acolo unde SRI-ul și SIE se calcă pe bocani pentru libertatea presei teleghidate. Omul este „doctor în filosofie și profesor universitar la Facultatea de Comunicare și Relații Publice a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București – SNSPA, unde predă cursurile „Analiza discursului public”, „Semiotică. Teorii ale limbajului” și „Responsabilitate socială corporativă”.”, conform RFI. Silabisiți vă rog, ca să ajutăm studenții SNSPA: Res-pon-sa-bi-li-ta-te so-ci-a-lă cor-po-ra-ti-vă. Așa ceva… Bipedul are chiar și un nume: Dumitru Borțun. Și Borțun o zice pe șleau, tovarăși. Ca la noua Academie de Partid: oamenii „e” proști, nu „pricepe”, nu „vrea” vaccin, să-i prostim noi cu mărgeluțe și oglinjoare. Iată:

“Cred că este vorba despre epuizarea acelui rezervor de oameni care puteau fi convinși prin campania de comunicare. (…). Trebuie trecut la alte mijloace de motivare și de mobilizare a oamenilor, cum ar fi în campaniile electorale. Acolo de ce pricep ce trebuie făcut și aici nu? În campaniile electorale, când au terminat cu stratul ăla de electorat care pricepe valorile politice, stânga, dreapta, care pricepe proiectul de țară propus de o formațiune sau alta, știți ce fac partidele: încep să dea cadouri. Noi de ce nu motivăm așa, dacă e vorba de un interes național – eradicarea pandemiei în România”, a spus „profesorul” Dumitru Borțun la TVR.

Despre ce vorbim în realitate?

Despre eșecul imens al unora, niște demenți, scelerați și fără de Dumnezeu, care au împrumutat numai în ultima perioadă miliarde și miliarde de euro – de vor ajunge și stră-strănepoții noștri să le plătească înapoi -, numai ca să păcălească românii cu vaccinarea.

Și nu le-a mers. Și nu le merge.

Noi știm că împreună cu bulgarii – Slavă Domnului! -, suntem în coada listei UE la vaccinare, practic în capul listei celor salvați. Însă, spre deosebire de stârpiturile și veneticii din România, Bulgaria a avut un prim ministru, Boiko Borissov, care a spus-o oficial mai ușor cu țara în carantină pe scări în jos și un președinte al Asociației Medicilor Bulgari, Dr. Stoian Alexov, care a afirmat încă de anul trecut că este imposibil de creat un vaccin real împotriva virusului Covid, că totul este o farsă internațională, o schemă pentru lansarea Pașaportului de Vaccinare mondial imaginat de Bill Gates pentru controlul total al populației și, mai mult, că OMS este „o organizație medicală criminală”. Profesorul a spus toate acestea și multe altele – prinse și de un Off-Guardian – la un congres online al European Society of Pathology (ESP). Om serios!

Cei din urmă vor fi cei dintâi.

Așadar, oameni buni, bucurați-vă! Dracul e negru și are multe fețe pe la noi. Cum e un articol de opinie și înșir câteva: Arafat, Cercel, Rafila, Mahler și toată pleiada lor de gargaragii ai serviciilor de te miri unde, la coada cărora stă și un Gheorghiță, ajuns colonel la 14 ani, câtă minte are, numai pentru că ar fi nepoțelul lui Ciucă, după cum zic gurile rele. E negru încovidatul dar nu e chiar așa de negru, că-i mai dăm și noi cu un DDT în cap, c-o apă sfințită, cu o cruce și ne mai ajută și Patriarhia sau vreo Arhiepiscopie și Mitropolie, la nevoie, cu câte o rafală de rugăciuni și-o cârjă arhierească, de altoit mai bine împielițatul.

De ce spun asta? Pentru că, dragi cititori ActiveNews, cum titrează și Cotidianul azi: „au rămas în Ținta goală”!

E oficial: Azi este 1 iunie și nu a fost atinsă „ținta” de 5 milioane de persoane vaccinate, pe care și-o propusese premierul Florin Cîțu și rujatul lui de serviciu, Gheorghiță de la sculărie cu smurdoiul Arafat de la măcelărie. Drept cadou, merită o isoletă triplă cu care să plece într-o vacanță în țările calde, mai orientale, și să ne lase! Că ne ajunge. Că AJUNGE!

Au ajutat protestele naționale declanșate de Starea de Libertate și prietenii, Calea Neamului și Frăția Ortodoxă? Cu siguranță ca da!

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat, luni, că în România sunt la ora aceasta 4.320.017 persoane vaccinate, dintre care 3.553.506 cu ambele doze, după cum susțin tovarășii.

Dar în lumina minciunile spuse cu atâta seninătate de ditamai Prefectul Capitalei, trebuie să-i și credem, pe cuvânt, pe CNCAV-iști (oh, ce nume de canal au!)?

Îmbucurător: În ultimele 24 de ore au fost administrate doar 16.711 ca primă doză (!) și 36.057 ca rapel. Doamne, ajută!

Alte date și cifre interesante: AU MURIT 531 dintre cei 28.187 de vaccinați cu prima sau cu ambele doze care AU FĂCUT COVID-19 DUPĂ vaccinare, conform INSP. Nici unul n-a murit de vaccin ci cu vaccin, ne asigură, cu litere îngroșate, sursa oficială.

Practic, suntem singura țară din Europa, ba poate chiar din lume, în care nimeni nu a murit de vaccin (sic). Succes total la planul cincinal. În acte, desigur, după cum arătam.

Altfel, situația în SUA și UE stă cam așa 12.184 de decese post vaccin în Europa înregistrate de EudraVigilance și 4.863 de decese înregistrate de CDC în SUA.

Reținem: minciuni vor mai urma, presiuni de tot felul, discriminări în lanț. Marea Resetare te vrea prost, sclav, sterp, teleghidat sau mort de-a binelea. E alegerea noastră, până la urmă.Unii țin cont de un laureat Nobel în Medicină, alții de un Gheorghiță de la coada vacii, ca să nu zic a boului.

După cum ați citit deja probabil, pentru că este 1 iunie, am consacrat mai multe articole crimei în desfășurare – vaccinarea copiilor -, pe care o considerăm cu adevărat o CRIMĂ CONTRA UMANITĂȚII. Ne vom referi mai pe larg la această crimă în masă și zilele următoare, pentru că acești demenți care ne conduc au anunțat că vor începe pe 2 iunie și vaccinarea copiilor de 12 ani cu seruri experimentale aflate în etapa de testare. Nu, copiii nu sunt porci de Guineea sau cobai de laborator și da, fiecare dintre cei care îi dau la testare va da socoteală grea.

Aș vrea să aud, măcar acum, măcar în surdină, măcar în șoaptă, acum, la acest al 13-lea ceas de inconștiență colectivă, vocea devenită din ce în ce mai silențioasă a Bisericii Naționale. Unde ești tu, draga mea? Cine ți-a pus leucoplastul de vaccinare pe gură?

Strigă copiii injectați forțat. E strigăt mut, ca cel de prunc ucis în pântecele mamei lui. Auzi, cumva, cum strigă slabii, legați în lanțuri, la mezat? E moarte, e leșin, e somn? Rușine pentru cel ce doarme!, spune Românul Absolut.

Dar să privim și partea bună a zilei de Sfântul Justin Martirul și Filosoful: suntem de trei ori mai mulți, fraților! Mai sunt iată, în națiunea română – mai bine de trei sferturi din ea! -, oameni normali. În plus, NICIODATĂ nu se va ajunge să fie vaccinată semi-forțat nici măcar o jumătate de Românie. Vom fi majoritari și, ca în orice democrație, până la urmă, majoritatea va învinge.

Cu voia Domnului.

Preluarea Active News

Leave a Reply