ION CRISTOIU: Nu mai avem Preşedinţia României ci Agenţia de turism Iohannis; motto-ul este „Trăiască poporul care plăteşte zborul”

Jurnaliştii Ion Cristoiu şi Ionuţ Cristache au discutat, la podcastul „HAI România” de la Evz Play, despre vizitele fastuoase, de lux, făcute în ultimul timp de cuplul Iohannis, în timp ce România se adânceşte tot mai mult într-un marasm economic şi financiar, iar românii se confruntă zi de zi cu dificultăţi tot mai mari.

Cei doi au arătat ironic că singura realizare a lui Iohannis după două mandate este că a transformat Preşedinţie României în „Agenţia de Turism Iohannis”, iar motto-ul acesteia este „Trăiască poporul care plăteşte zborul”.

După 9 ani de vacanţe de stat, avioane private, hoteluri de lux, protocoale și servicii premium, România poate inaugura cu brio poate singura ideea de succes a celor două mandate – Agenția de Turism Iohannis!

Proaspăt întors din vizita asiatica, celebrul cuplu de turiști români, Klaus și Carmen au decis sa facă o excursie de stat și în Emiratele Arabe Unite. Ca orice turist care se respecta, cei doi și-au programat excursia si peste weekend, desi intalnirile oficiale incepeau abia de luni, timp în care au bifat principalele atracții turistice”, scrie evz.ro.

După vizita asiatică, cuplul prezidențial continuă în aceeași notă de nesimțire și sfidare față de boborul care l-a votat, prelungind vizitele în America de Sud, Brazilia, Argentina și Chile. Pe când o călătorie pe lună, poate scăpăm definitiv de ceva ce nu am avut nevoie niciodata?!

„Trăiască poporul care plăteşte zborul!”