Inventatorul tehnologiei ARN mesager: Dictatura este mai periculoasă decât Virusul – Asistăm la o PSIHOZĂ în masă – Care este Tratamentul?

Dr. Robert Malone, cel care a inventat tehnologia originală ARN mesager în urmă cu 40 de ani, l-a elogiat pe Arhiepiscopul Viganò pentru recentul său apel la formarea unei mari alianțe antiglobaliste.
„Cred că a spus lucrurilor pe nume. Cred că a definit perfect situația.  Și mai cred că a dat dovadă de mare curaj și de viziune”, a comentat Malone într-un interviu realizat de LifeSiteNews.
Pe 18 noiembrie, Monseniorul Carlo Maria Viganò a lansat o chemare la „eliberarea omenirii de un regim totalitar care adună la un loc ororile celor mai cumplite dictaturi din toate timpurile”.

El i-a chemat pe „conducătorii, liderii politici și religioși, intelectuali și oamenii cu bune intenții, invitându-i să se unească într-o alianță care să lanseze un manifest antiglobalist, respingând punct cu punct erorile și derapajele distopiei Noii Ordini a Lumii și propunând alternative concrete pentru un program politic inspirat de binele comun, de principiile morale ale Creștinismului, de valorile tradiționale, de ocrotirea vieții și de familia tradițională, de ocrotirea afacerilor și a muncii, de promovarea educației și cercetării și respectarea Creației”.
În interviul acordat LifeSiteNews, dr. Robert Malone s-a manifestat ca un adversar înverșunat al obligativității vaccinării și măștii și al lockdown-urilor.
Potrivit cercetărilor sale, toate aceste măsuri sunt nu doar ineficiente în combaterea coronavirusului, ci au și un potențial nociv pentru sănătatea oamenilor.
Pe fondul înăspririi acestor restricții, LifeSiteNews i-a cerut doctorului Rober Malone să comenteze recentele sale declarații pe care le-a făcut în emisiunea War Room a lui Steve Bannon, potrivit cărora omenirea este amenințată de pericolul unui „totalitarism global”, care este deja pe punctul de a se instala în țări considerate până ieri democratice, precum Austria sau Australia.
Expertul în vaccinare a comparat lockdown-urile cu zicala despre „nasul cămilei”: „Odată ce nasul cămilei a pătruns în cort, curând va intra în cort toată cămila”.
„Avem această tendință în democrațiile occidentale – sincer, cred că Marea Britanie este susceptibilă în mod special – ideea că, pentru binele comun, putem face inginerii sociale, putem realiza astfel de acțiuni”, a comentat Malone.
În timp ce regimurile din aceste țări democratice pretind că asemenea măsuri sunt „limitate la un singur aspect”, observăm cum se produce „această sporire sistematică”, a continuat medicul.
El a dat ca exemplu Trusted News Initiative (menită să combată dezinformarea) din Marea Britanie. Având drept scop inițial „combaterea acțiunilor intereselor politice externe împotriva sistemului nostru politic”, TNI a devenit astăzi o „armă împotriva disidenței vaccinale”.

Și dr. Robert Malone a continuat:
„Și apoi… vom face același lucru cu schimbarea climatică. Și cine știe care va fi următorul obiectiv al ingineriei sociale? Pare că asistăm pur și simplu la o erodare cronică a drepturilor civile și a libertăților potrivit logicii că statele și guvernele susți că este OK să facă inginerie socială prin asemenea intervenții. Cred că acest lucru este cu adevărat îngrijorător.”
În acest context, lui Malone i s-a cerut să comenteze inițiativa formării unei alianțe antiglobalizare a Arhiepiscopului Viganò.
„Sunt convins, la fel cum și el (Viganò) este că există ceva aici care depășește cu mult domeniul vaccinurilor și al sănătății publice”, a răspuns dr. Malone.
„Este imposibil să explici tot ce se petrece acum în lume doar prin prisma sănătății publice și a politicii vaccinale sau antivirale, și am devenit convins că ne aflăm în situația în care toate drepturile noastre sunt atacate și că există o forță mult mai mare deasupra noastră.”
Și doctorul a continuat:
„Am colegi care vorbesc pe larg despre această forță malefică. Tot mai mulți oameni au sentimentul că ceva fundamental rău se instalează. (…) Am devenit convins că ceea ce se petrece acum este practic o dezvoltare și o expansiune a tiraniei globale, care este armonizată, condusă și uniformizată în toate statele, și care pare să fie aliniată cu interesele economice ale unui mic grup de fonduri de investiții care reprezintă o mare parte a capitalului occidental.”
Aici dr. Malone găsește similitudini între ideile sale și cele ale monseniorului Viganò.
„Ceea ce mă îngrijorează în mod special – pe mine, pe mulți alții și se pare că și pe Arhiepiscop – este că această parte a capitalului occidental a devenit atât de mare încât acum are mai multă putere decât au statele naționale.”

Într-adevăr, prelatul italian a descris situația într-un mod foarte asemănător cu dr. Malone. Iată ce spunea el în apelul pentru formarea unei alianțe internaționale antiglobaliste:
„Sunt doi ani de când suntem martorii unei lovituri de stat, prin care elita financiară și ideologică a reușit să controleze părți ale guvernelor naționale, instituțiilor publice și private, presei, justiției, politicienilor și liderilor religioși. Toți aceștia, fără excepție, au fost subjugați de noii stăpâni care le asigură noilor complici putere, bani și afirmare socială. Drepturi fundamentale, care până ieri erau prezentate ca inviolabile, au fost călcate în picioare în numele unei urgențe: astăzi, o urgență sanitară, mâine, o urgență ecologică, și apoi o urgență a internetului.”
În interviul său, dr. Malone a deplâns și el „dezvoltarea transaționalismului Noii Ordini Mondiale, în ultimele două decenii. Astăzi, îl vedem la acțiune.”
Malone este convins că „una din problemele fundamentale care a dus la această ruptură în sânul societății noastre, la această fragmentare a societății noastre, la sentimentul că lucrurile nu mai au sens, că nu mai au legătură unele cu altele, este consecința faptului că am ajuns să folosim limbajul economic pentru a descrie condiția umană.”
Și medicul a continuat:
„Prin chiar limbajul nostru am redus condiția umană la dimensiuni economice, iar aceasta ne face pe toți practic niște pioni economici în procesul creșterii continue a bogăției.”
„Am înlocuit limbajul binelui și al răului, iar acum binele și răul lucrează în folosul profitului. Există un capital uriaș care este decuplat de statele naționale. Acesta se poate muta unde dorește, iar mișcarea sa are drept cauză primordială profitul investițiilor. Nu are indicator moral. Nu are o componentă morală. Răspunde doar oportunității de a căuta un profit cât mai mare al investițiilor.”

Potrivit doctorului Robert Malone, problema cu acest tip de capital este că a devenit acum „atât de mare încât poate dicta politica, politica economică și politica națională în diferite state naționale. Iar acest capital a cumpărat principalele organe de presă, toate marile companii tehnologice și toate marile companii producătoare de vaccinuri și de produse farmaceutice. De aceea, acționează unitar la scară mondială.”
Această „fuziune a intereselor corporatiste și de stat” este „globală”, drept care o numește „totalitarism global”.
În concepția lui Malone, ceea ce face ca situația actuală să fie atât de malefică este faptul că acest capital „nu are moralitate intrinsecă”.
„De aceea, cu ajutorul vostru, am încercat să ajung la Vatican”, a precizat doctorul, sperând că Biserica Catolică se va ridica împotriva  totalitarismului global.
„De aceea, l-am sprijinit pe Arhiepiscop (Viganò)… Am fost șocat de curajul Arhiepiscopului de a vorbi atât de liber despre aceste lucruri. Și, de asemenea, m-am simțit cumva confirmat de către altcineva, care, independent, vine dintr-un alt domeniu, dintr-un alt cadru de referință, dintr-o tradiție diferită și care totuși a ajuns la aceleași concluzii ca mine.”
Dr. Robert Malone l-a citat și pe Mattias Desmet, profesor la clinica de psihologie a Universității din Gent și argumentul acestuia despre „psihoza în masă” la care asistăm.
Profesorul Desmet susține că „ei (oamenii) sunt realmente hipnotizați, o mare parte a populației este hipnotizată”, o situație asemănătoare cu ceea ce i s-a petrecut poporului german în anii 1920 și 1930.

Teoria profesorului Desmet, crede dr. Malone, „explică numeroase comportamente care altminteri sunt inexplicabile, cum ar fi acest nivel extrem de agresivitate și de ură care se manifestă împotriva oricui susține altceva, tot ce nu corespunde discursului dominant. Ei atacă aceste lucruri în termeni foarte personali. Iar atacurile lor pline de ură nu se bazează pe nici un fel de date sau informații.”
Prin urmare, consideră dr. Malone, un mijloc important de a combate situația actuală este de a „construi relații în sânul comunității voastre locale”.
Aceasta presupune „realizarea de liste de contact, în special cu cei mai vârstnici din comunitatea voastră. Indiferent de forma de organizare a comunității voastre, întocmiți liste de contact, liste de apel, rămâneți în legătură unii cu alții și mai ales încercați să rămâneți în legătură cu grupurile cu risc mare, cu persoanele vârstnice etc.”
Dr. Malone a recomandat de asemenea printarea și împărțirea în sânul comunității a protocoalelor de tratament timpuriu.
„Aceasta este o metodă de a înfrânge psihoza de masă, și exact acesta este și punctul de vedere al profesorului Mattias: Putem face oamenii să înțeleagă că totalitarismul global reprezintă o amenințare mai mare decât virusul. (…) Acesta este tratamentul. Acesta este tratamentul bolii pe care Mattias Desmet a diagnosticat-o, și care este psihoza în masă, nebunia mulțimilor.”