ÎNTRONAREA ANTIHRISTULUI: Vaccinurile anti-COVID servesc unui scop mai mare: 6G, Internetul Corpurilor, care va integra toți oamenii într-o «minte de stup» globală (I). Transumanismul – un program de eugenie. Biosenzorul implantabil, în proces de aprobare de către FDA

O nouă analiză devastatoare realizată de dr. Jopseph Mercola, pe care am tradus-o, în două părți, pentru cititorii ActiveNews:
„Dacă credeți că 5G este dăunător, nu veți dori să știți despre 6G, care va introduce Internetul Corpurilor (IoB), integrând toți oamenii într-o «minte de stup» globală. Membrii neproductivi care nu fac altceva decât să consume resurse «prețioase», vor fi vizați pentru eliminare; raționamentul tehnocratic suprem este că oamenii și toate celelalte resurse au valoare egală. Astfel, eliminarea oamenilor nu este diferită de tăierea copacilor din pădure.” (Patrick Wood
Rezumat
Identitatea digitală, gemenii digitali [copia digitală a unui obiect fizic], moneda digitală programabilă a băncii centrale, un sistem de credit social, augmentarea umană și Internetul Corpurilor (IoB). Toate acestea fac parte din viitorul distopic pregătit de cabala globalistă ca „soluție” la problemele lumii.
Potrivit propagandei transumaniste, toată lumea va trage foloase din augmentarea umană. În realitate, transumanismul este un program de eugenie, care diferă doar prin nume de eugenism.
Societatea post-umană imaginată de transumaniști nu va oferi niciun beneficiu pentru miliarde de oameni. Întrucât un număr mare de locuri de muncă vor fi eliminate și înlocuite cu roboți și inteligența artificială, planul transumanist presupune depopularea.
Un regim totalitar global nu va accepta responsabilitatea de a hrăni, a găzdui și oferi un venit de bază universal și îngrijire medicală pentru miliarde de oameni care nu vor fi utili. Soluția logică este exterminarea celor neproductivi și transformarea celorlalți în cyborgi ascultători întemnițați în ecosistemul IoB 5G.
Necesitatea depopulării, cerută de utopia transumanistă, poate fi motivul pentru care țările refuză să abordeze problema gravă a letalității extraordinare a „vaccinurilor” COVID.
*
Identitatea digitală, gemenii digitali [copia digitală a unui obiect fizic], moneda digitală programabilă a băncii centrale, un sistem de credit social, augmentarea umană și Internetul Corpurilor (IoB). Toate acestea fac parte din viitorul distopic pregătit de cabala globalistă ca „soluție” la problemele lumii.
Transumanismul ne este de mult vândut ca fiind o modalitate de a ne face mai sănătoși și, în cele din urmă, nemuritori. Astăzi este promovat sub narațiunea „echității”, care stă la baza „Marii Resetări”. Propaganda lor este că toată lumea va avea beneficii din augmentarea umană, de la cei mai bogați la cei mai săraci. În realitate, transumanismul este un program de eugenie, care diferă de eugenism doar prin nume.
Transumanismul presupune depopularea
Oricine crede că cabala globalistă, compusă din cei mai bogați oameni de pe planetă, intenționează să permită „mâncătorilor inutili” care pun mâna pe resursele „lor” ca să trăiască chiar mai mult decât noi, se înșală, din păcate. Nu au nici o astfel de intenție. Tot ceea ce se spune despre „echitatea în domeniul sănătății” este o cortină de fum pentru a-i amăgi pe oamenii să le accepte planul care va însemna, în cele din urmă, exterminarea a miliarde de oameni.
Unii membri din cadrul acestei cabale, un exemplu notabil tiind consilierul Forumului Economic Mondial (WEF), Yuval Noah Harari [1], vorbesc deschis despre planul elitei de înființare a unei societăți post-umane.
O lume fără oameni reali. O lume în care toată lumea este agumentată prin (și, în cazul clasei inferioare, controlată de) tehnologie. O lume în care nu va exista credința într-o putere superioară programatorilor și inventatorilor.[2] O lume în care roboții vor efectua cea mai mare parte a muncii, inteligența artificială va lua majoritatea deciziilor, iar oamenii augmentați vor conduce programarea.
O astfel de lume nu are nici un beneficiu pentru miliarde de oameni. Într-un interviu[3], Harari a discutat despre a Patra Revoluție Industrială (un alt termen pentru transumanism), observând că acum învățăm să „producem corpuri și minți” (însemnând corpuri augmentate și minți conectate la cloud și la inteligența artificială) și că una dintre cele mai mari provocări va fi ce să facem cu toți oamenii care vor deveni „depășiți” în acest proces.
Răspunsul, a propus Harari, ar putea fi „o combinație de droguri și jocuri pe calculator”. Nu-l cred nicio secundă. Drogurile și jocurile pe calculator au fost cu siguranță instrumente pentru a distrage atenția și a controla tinerele generații, dar în viitorul pe care ei și-l imaginează nu va fi loc pentru membrii neproductivi.
Nu cred că este posibil un regim totalitar global care să accepte responsabilitatea de a hrăni, adăposti și oferi venituri de bază universale, îngrijire medicală și medicamente pentru miliarde de oameni care nu le vor fi utili în niciun fel. Nu, soluția logică ar fi [pentru acești tehnocrați] exterminarea celor neproductivi și transformarea celorlalți în cyborgi ascultători întemnițați în ecosistemul 5G Internetul Corpurilor.
Vaccinurile anti-COVID servesc unui scop mai mare
Cred că necesitatea depopulării, cerută de utopia transumanistă, este motivul pentru care aproape fiecare țară de pe planetă refuză să abordeze problema gravă a letalității extraordinare a „vaccinurilor” anti-COVID.
Cererile de despăgubire pentru invaliditate și asigurare de viață au crescut vertiginos. Rata natalității s-a prăbușit, iar avorturile spontane și mortalitatea în exces sunt la un nivel uriaș, cu toate acestea, toată lumea continuă să susțină vaccinarea anti-COVID. Se pare că aceste efecte sunt intenționate și singura modalitate de a explica această realitate groaznică este să înțelegem că depopularea constituie un element necesar de pe agenda transumanistă.
Ar trebui să existe două clase – cea augmentată care „are totul” și subclasa controlată. Augmentarea subclasei va fi doar pentru măsurile de control și va include probabil capacitatea de a pune capăt vieții oricărui individ despre care se va considera ca și-a depășit utilitatea în cadrul sistemului.
Trăim într-o mare înșelăciune
Cei care s-au informat despre transumanism și Marea Resetare pot vedea clar cum aproape tot ceea ce se întâmplă face parte dintr-un plan de manipulare a maselor pentru a accepta sistemul de control conceput. Însă cei care refuză să analizeze aceste probleme nu îl pot vedea. Mai mult, nici măcar nu-și pot imagina că ceva atât de diabolic ar putea fi adevărat.

În videoul de mai sus, Max Igan de la „The Crowhouse” trece în revistă istoria Marii Înșelăciuni în care ne aflăm – despre modul cum și de ce oamenii au fost manipulați, timp de decenii, să creadă lucruri care pur și simplu nu sunt adevărate –, credințe care au modelat comportamentul și au permis globaliștilor să-și ducă mai departe, încet și în liniște, agenda pe termen lung pentru dominația globală.
Ce este Internetul Corpurilor?
Corporația Rand definește Internetul corpurilor ca fiind dispozitive cu capacități de calcul care pot comunica cu dispozitive sau rețele conectate la internet care colectează date de sănătate și biometrice generate de persoane și/sau pot modifica funcția corpului uman.[4]
Forumul Economic Mondial (WEF) l-a descris ca fiind un ecosistem cu „un număr fără precedent de senzori”, inclusiv senzori emoționali, „atașați, implantați sau ingerați în corpurile umane pentru a monitoriza, analiza și… modifica corpurile și comportamentul uman.”[5]  
Cuvintele-cheie din această frază sunt scopul declarat de a „modifica comportamentul uman”. WEF nu ne spune cine va fi responsabil cu aceste modificări, dar putem presupune cu siguranță că aceștia vor fi cei care au de câștigat din controlul acțiunilor și comportamentelor oamenilor.
FDA este pregătită să aprobe biosenzorul implantabil
Deși toate acestea sună a SF pur, Pentagonul SUA și Profusa Inc. au dezvoltat deja un biosenzor implantabil care urmărește reacțiile chimice din interiorul corpului, aparent pentru a detecta o boală.[6] După cum a explicat Defense One, biosenzorul este format din două părți:[7]
„Una este o fibră de hidrogel de 3 mm… Introdusă sub piele cu o seringă, fibra conține o moleculă special concepută care transmite un semnal fluorescent în afara corpului atunci când organismul începe să se lupte cu o infecție.
Cealaltă parte este o componentă electronică atașată la piele. Transmite lumină prin piele, detectează semnalul fluorescent și generează un alt semnal pe care purtătorul îl poate transmite către un medic, un site web etc. Este ca un laborator de sânge pe piele care poate detecta răspunsul organismului la boală înainte de prezența altor simptome, precum tusea.”
Senzorul permite ca biologia unei persoane să fie examinată la distanță prin intermediul conectivității smartphone-ului, iar Profusa este susținută de Google, cea mai mare companie de extragere a datelor din lume. Știind toate acestea, este greu de crezut că datele tale biologice nu vor fi folosite pentru a crește profiturile Google și pentru a continua controlul totalitar prin biosecuritate.
Profusa aștepta să primească în 2021 aprobarea din partea U.S. Food and Drug Administration, dar proiectul se pare că nu a fost aprobat încă. Însă procesul de aprobare este în desfășurare, așadar, este doar o chestiune de timp.