Zoe Dantes: Se sufocă. Ne imploră. Regretă. EI, NU NOI. REMEMBER PLANDEMIA! Brandon, you’ve already fallen!

„Se sufocă. Ne imploră. Regretă.”

sau

Brandon, you’ve already fallen!
Acesta este mesajul subliminal dat de autoritățile incompetente, criminale, nouă, tuturor. Afișul lipit pe o clădire din mijlocul Bucureștiului. Cu niste #eroi! In serie! În formă continuată!

Perspectiva din care trebuie analizată această oroare, trebuie sa fie alta. Sistemul e in implozie! O implozie scăpată de sub control, intr-o cădere sigură, deocamdată lenta, dar fără cale de întoarcere!

Exista un principiu în viața asta, care e dincolo de noi. “CE CAUȚI, TE CAUTĂ!”

Ce a căutat acest sistem de 30 de ani? Ceea ce trăim noi toți astăzi! Teroare, mizerie, fanatism, crima, sărăcie, minciună, manipulare, control, discriminare, incompetenta, fraudă, trafic de orice fel, lingușire, trufie, averi ilicite, dorința de putere, sclavizare etc..

Ceea ce a căutat, a și găsit! Vedem sistemul la nivel global: nefuncțional, in degradare totala, într-o alunecare fara putință de a mai putea fi reparat. Odată ce incepe sa se prăbușească, nimeni și nimic nu-l mai poate opri. Este la fel și căderea unui bulgare de zăpadă dintr-o avalanșă. Incepe mic, și cu cât aluneca mai puternic spre poalele muntelui, se face imens. Cu cât e mai mare, cu atât cade mai greu, sfărâmarea lui fiind cu atât mai puternică! Țăndări!

Cam aici este și sistemul in Romania! Aproape de poalele muntelui de unde și-a dat drumul!

Vă anunță că se SUFOCĂ! Normal, firesc! Se sufocă in propria mizerie morală, in propria decadenta și de proprii indivizi care l-au construit. De propriile fecale!

Vă anunță că IMPLORĂ! VĂ IMPLORĂ! Să deveniți sclavi și cobai. Va implora sa faceți ce va spune, “spre binele vostru”! Va implora să-l ajutați să nu se facă țăndări! Va implora sa nu gândiți, sa nu vorbiți, sa nu trăiți, sa nu mai existați. Să renunțați la tot ce înseamnă LIBERTATE, DREPT DE OPINIE, DREPT FUNDAMENTAL, IDENTITATE, TRADITIE, NORMALITATE. Totul spre binele lui! Al sistemului și a indivizilor scelerați și psihopați ce-l alcătuiesc.

Vă anunță că REGRETĂ!
Pe principiul “AM FOST UN DOBITOC!” Puțini își mai aduc aminte! Pe principiul ca-si “baga piciorul în ghips sau se carantineaza la Vila Lac 1. Pe principiul că “vom avea multe înmormântări”. Pe principiul că o să vă fie mai bine daca “trăiți la comun fericiți”! Pe principiul că aceleași jigodii penale își spun partide de diferite culori. Căci ideologii nu mai exista! Doar una: Nazism!

Așa că, ori de câte ori treceți și vedeți oroarea de afiș, voi toți să scuipați pe SISTEM ȘI SĂ ȘTIȚI CĂ

ESTE VORBA DESPRE EI!

NICIODATĂ DESPRE VOI!