George Simion, iubește România! Borna de la Piatra secuiului poartă din nou tricolorul românesc. Actuala conducere a statului român a capotat în fața intereselor străine, în frunte cu cel mai mare infractor și trădător în persoana unui saș anonim.

Borna de la Piatra Secuiului, vopsită în culorile naționale ale maghiarilor și unde în urmă cu o săptămână s-a fotografiat președinta Ungariei Katalin Novak, are acum culorile tricolorului românesc.

„Problemă rezolvată”, a scris liderul AUR George Simion, pe Facebook.

Președintele AUR, George Simion, a fost singurul lider politic român care a luat atitudine împotriva acțiunilor provocatoare ale preșdenitelui Ungariei și UDMR. Actualul președinte al României, Klaus Iohannis, nu a avut nicio reacție în urma sfidării maghiare și acțiunilor ce ating securitatea națională. Marcel Ciolacu a sărit în apărarea UDMR afirmând că Kelemen Hunor nu face agenda ungariei deși în weekendul trecut ținea un discurs cu harta Unagriei Mari în spate.

Actuala conducere a statului român a capotat în fața intereselor străine, în frunte cu cel mai mare infractor și trădător în persoana unui saș anonim.