Dacă vreți să știți cine vă cenzurează din România pe rețelele de socializare online. Idioți cu diplomă…

Dacă vreți să știți despre cenzurarea dvs. de pe rețelele de socializare și din mass-media (este destul de lung textul, dar o să apreciați dacă merită să aveți informarea):

Probabil ați observat în ultima perioadă că cenzura de pe ”rețea” s-a înăsprit foarte mult, discriminatoriu, ilogic și bineînțeles abuziv.

”Hitleriștii-neomarxiștii opiniei” din țara noastră, acționează sub protecția ”serviciilor”, și ele beneficiare ale monitorizării ”cenzorilor”.

Nivelul de finanțare și dotare al acestor ONG-uri care ne cenzurează, crește de la un an la altul. Finanțarea este mascată sub forma contractelor dintre Guvern, firme de casă aflate la rându-le în executarea unor contracte guvernamentale și ONG-urile care ne monitorizează și ne cenzurează.

Conform ultimilor directive trasate de către trepanații decrepiți și libidinoși care s-au întâlnit la Davos, până în primăvara lui 2023 este vizată finalizarea centralizării informațiilor despre profilele tuturor utilizatorilor de rețele sociale. Și până în toamna aceluiași an, despre ceilalți oameni. ”Un recensământ la sânge”!

Ce a fost până acum, cu ”infecția C.noă’șpe”, cu ”maimuța”, cu ”răzbelul”, au însemnat tatonări experimentale pentru ceea ce au în planul de extinție și reducere umană la nivel mondial.

Revin însă la tema cenzurii. Căcâțu și guvernul său, în octombrie 2021, înainte de a fi demis, a propus proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 504/2002 a audiovizualului și a Ordonanței Guvernului nr.39/2005 privind cinematografia. Adică să încalce a ”milioana oară” Constituția României (așa cum s-a întâmplat de curând și cu prescripția faptelor penale) și Guvernul să ”amendeze” legile constituționale, să le modifice prin adăugiri ilegale, pentru a-și facilita scopurile și interesele.

„Proiectul reformulează cadrul general pe care serviciile media audiovizuale trebuie să-l respecte pentru a fi asigurată protecția minorilor, precum și pentru a asigura apărarea moralei, sănătății și securității publice. În acest sens, s-a prevăzut un mecanism prin care CNA poate restricționa un serviciu media audiovizual dacă acesta incită la ură, violență sau instigă la terorism ori dacă reprezintă un risc pentru sănătatea sau securitatea publică. În acest sens, se introduc o serie de restricții și interdicții cu privire la conținutul audiovizual, în scopul limitării sau eliminării ori a reducerii expunerii minorilor la programe care pot afecta dezvoltarea morală, fizică sau psihică a acestora”.

Și bineînțeles că acest proiect-pretext a fost pus în practică pe șestache, cu finanțarea aferentă. Și sub pretextul de mai sus, cenzura a fost extinsă și pe conținutul scriptic.

Conținutul de pe rețelele de socializare precum Youtube, Facebook, Tik-Tok, Instagram etc, sau orice altă platformă care găzduiește conținut video, foto, scriptic difuzat de către utilizatori, este cenzurat de CNA în colaborare cu câteva ONG-uri.

Există pe șest și un departament guvernamental care se ocupă cu asta, mascat într-un ONG. Poate nu știați, ca exemplu, dar la S.T.B. tot un ONG este ”ordonator de credit”. Și nu este singurul exemplu în care structuri ale statului sunt coordonate de ONG-uri. Gândiți-vă și la ”Fundația SMURD”, în care Arafat se dă ilegal secretar de stat M.I..

Așadar C.N.A.-ul prin reprezentantul său Mircea Toma, un userist mascat, ideologic ”neomarxist-globalist” de orientare liberală lgbtq, împreună cu ONG-ul ”GlobalFocus Center” al soților cu profil securistic Rufin (Oana Popescu și Zanfir), Nicoleta Fotiade de la ”Media Wise”, Ionuț Codreanu de la ”Active Watch” (Mircea Toma, membru CNA și fondator al ONG-ului Active Watch), Alex Văleanu de la True Story Project (Radu Tudor), ”Asociația GS1 ROMANIA” și alții, inclusiv din cadrul SRI, SIE și STS.

Toate Ong-urile implicate în mecanismul de cenzură, spun că nu sunt finanțate de la statul român…

Iau ca exemplu ”GlobalFocus Center”. Iată ce spun chiar ei:

”Nu există și nu va exista finanțare guvernamentală (de altfel în momentul de față nu există deloc finanțare – suntem în discuții cu parteneri internaționali pentru identificarea acesteia!), guvernul nu va fi unicul beneficiar” (!!!). Cine le dă dreptul să facă, zică-se ”moca” această cenzurare. Și guvernul nu este singurul beneficiar…

”Noi suntem integral responsabili pentru recomandarile pe care le facem, iar guvernul este integral responsabil pentru cum intelege sa reactioneze la ele. Va exista un protocol de colaborare intre acest task-force format din experti si beneficiari (inclusiv guvernul)”.

”Din punct de vedere tehnic, vom folosi aplicațiile Pulsar și CrowdTangle pentru a identifica temele prioritare de discuție în spatiul public. Filtrarea finală privind recomandările de reacție din partea instituțiilor statului sau societății civile/ mediului privat va fi însa facuta de experți. Vom transmite la final rapoarte regulate către ONG-uri, asociații patronale și sindicale, guvern, mediu academic, instituții care au un rol în comunicarea pe acele teme cu recomandări de reacție”.(!!! – eu, recomandări de reacție).

”GlobalFocus Center este parte a unor rețele internaționale de experți de prestigiu care luptă cu dezinformarea (Beacon Project, Open Information Partnership, etc.) și pe baza acestei experiențe, inclusiv în perioada Coi-vid, (trec așa că poate scap de cenzură) în care am derulat inițiative similare”.

”Metodologia folosită este similară cu cea a partenerilor nostri, Bellingcat si DFRLab, cele mai prestigioase institutii în plan international care promovează informarea corectă, fact-checking și lupta cu dezinformarea și împreună cu care am organizat în trecut cursuri de pregatire a experților din societatea civilă și presă, în utilizarea exact acestor instrumente pe care le folosim acum”. (se referă la tot ce a fost prezentat în urma cenzurii pe seama C.noă’șpe).

Deci asta au spus acești ”băjeți oengiști”.

Acuș, să vedem cu ce se ocupă ”partenerii” finanțați de americanii și europenii neoglobaliști. Beacon Project. Un ”Beacon” este un instrument simplu de descoperire a variantelor genomice și fenoclinice prin agregarea setului de date genomice la nivel mondial sub o singură umbrelă. Proiectul Beacon este dezvoltat în cadrul unei inițiative a Alianței Globale pentru Genomică și Sănătate (GA4GH) pentru descoperirea federalizată a datelor genomice în cercetarea biomedicală și aplicațiile clinice. Indicatoare ale genomului GA4GH este al Alianței Globale pentru Genomică și Sănătate GA4GH este susținut și prin ELIXIR… (Planul/grupul de ONG-uri și Fundații ale familiilor care fac parte din ”Oculta Mondială”).

Inițial, protocolul Beacon (versiunile 0 și 1) le-a permis cercetătorilor să obțină informații despre prezența/absența unei mutații genomice date, specifice într-un set de date, de la pacienții unei anumite boli sau de la populație în general. Versiunea 2 (v2) a protocolului Beacon, a început în primăvara acestui an 2022, este în curs de dezvoltare, și cuprinde date mult mai multe despre populație, despre fiecare om în parte.

”Open Information Partnership” (OIP) este o rețea diversă de organizații de caritate, grupuri de reflecție, cadre universitare, ONG-uri, activiști și verificatori de fapte, activi în peste 20 de țări… Nu mai este necesar să vă spun cine-i sponsorizează și de ce. Doar atât: ”Foreign & Commonwealth Office” al Guvernului britanic oferă finanțare pentru OIP…

Laboratorul de cercetare judiciară digitală (DFRLab) al Consiliului Atlantic zice că a ”operaționalizat studiul dezinformării prin expunerea falsurilor și știrilor false, documentând încălcările drepturilor omului și construind reziliența digitală la nivel mondial”. DFRLab va organiza la Bruxelles cel de-al cincilea summit anual ”Open Summit”, în perioada 6 iunie – 7 iunie 2022. ”Ca parte a ”Election Integrity Partnership”, DFRLab a analizat aproximativ patru sute de cazuri de dezinformare legate de alegeri pe rețelele sociale. Acest memoriu adună constatările și emite recomandări pentru oficialii electorali din SUA: aceștia trebuie să se pregătească pentru falsitățile virale online care persistă săptămâni întregi”…

Adică este Agenția care a validat făcăturile Clintonesei la adresa lui Trump, alea legate de Rusia/Ucraina, când de fapt aveau date că era vorba de Hunter Bidon… Cert este că și ăștia se ocupă în prezent cu, citez: ”Pentru a construi reziliența digitală într-un moment în care oamenii sunt mai interconectați decât în orice moment al istoriei, prin construirea celui mai important centru mondial de analiști criminalistici digitali care urmăresc evenimentele în guvernare, tehnologie, securitate și unde fiecare se intersectează pe măsură ce apar, precum și un rețeaua de # Digital Sherlocks”…

V-aș mai spune și despre ”olandezii” de la ”Bellingcat”, care sunt finanțați de Soroș prin ”Open Society Foundation”, și de către ” filantropia familiei Brenninkmeijer” – parte a Ocultei…

Așadar ONG-urile autohtone care ne cenzurează sunt ”pui parteneriali” ai celor prezentați mai sus. De exemplu, din ”Asociația GS1 România” fac parte în Consiliul Director, multinaționale precum Auchan, Carrefor, Coca-Cola, Metro, Selgros, Unilever etc. Majoritatea sunt finanțatoare și la SMURD, și la Eurocomunicare, și la Story Project (Radu Tudor). Priviți în foto mai sus o altă schemă de finanțare a unei părți din mecanismul de cenzurare.

Și pentru a nu uita, vă spun că cenzurarea pusă doar pe seama așa zișilor ”algoritmi” este doar o fentă. Ca exemplu, puteți proba: chiar dacă nu aveți ”gipiesul” pornit pe telefon și vă aflați într-o anumită locație, ulterior sunteți bombardați cu reclame despre chestii, produse, servicii aflate în preajma locației respective… Și chiar dacă nu căutați pe ”siteuri” ceva anume…

Nu uitați, această cenzură intensificată vizează tăierea oricărei posibile reacții ale oamenilor, față de ”dresajul” care va veni din partea autorităților slujitoare neomarxiștilor-globaliști… Mai ales că afacerea cu ”flacoanele injectabile” aproape că a stagnat…

P.S. Vă dați seama că i-a dus capu’ la “virusachele tomatelor”..

Sursa: ActiveNews