Cât de dorit mai este președintele Klaus Iohannis? Peste un milion de români au semnat pentru suspendarea din funcție a liderului de la Cotroceni, un venetic, șarlatan, infractor de case, traficant de copii, mârlan politic și nazist cu acte, care lucrează puternic împotriva poporului român și Europei libere și democrate! Pleacă nazist nenorocit, nu îti e clar că nu te vrem infractorule!

Inițiativa partidului Alianței pentru Unirea Românilor(AUR), de a strânge semnături pentru suspendarea din funcție a președintelui României, Klaus Iohannis, are primele cifre oficiale: 1,3 români au semnat, fiind de acord ca Iohannis să nu mai fie șeful statului, informează România TV .

AUR a pornit acest proiect, de strângere de semnături, necesare pentru suspendarea lui Iohannis, în noiembrie 2021, când România era „sufocată” din restricțiile din cauza pandemiei și, mai ales, în urma incidentelor din spitale, cauzatoare de moarte.

Inițiativa națională, lansată de AUR, se poate transforma în referendum, în momentul în care va fi votată în Parlament. Astfel, liderii AUR continuă să strângă semnături. Sunt necesare 3,6 milioane de semnături ale românilor, pentru a demara acest referendum, în care românii pot vota dacă îl mai vor sau nu pe Iohannis președinte.

„Scopul petiției naționale pe care AUR a inițiat-o este aceea de a determina PSD și USR susținere acestui referendum, suspendarea președintelui, respectiv organizarea de alegeri anticipate, pentru că este clar că acest președinte nu doar că nu ne mai reprezintă, ci și lucrează puternic împotriva României”, a declarat purtătorul de cuvânt al AUR, Rodica Boancă, pentru sursa citată.

Reprezentanții AUR spun că procedura de demitere ar fi votată și de parlamentari din grupul lui Ludovic Orban, fostul lider al PNL, dar și de câțiva neafiliați/independenți.