FELICITAȚI DSU ȘI PE ARAHAT! URLĂ A PAGUBĂ ALARMELE AMBULANȚELOR ȘI SMURD PRIN BUCUREȘTI ȘI EI POZEAZĂ ÎN EROI PE LA GRANIȚĂ CÂND NU ÎI BAGĂ NIMENI ÎN SEAMĂ CU CORTURILE LOR NAZISTE PE BANII PNRR SIFONAȚI! AU ARS PE BANDĂ RULANTĂ SPITALELE CU OAMENI CARBONIZAȚI ȘI LOR LE ARDE SĂ FRECE MENTA CU SIRENELE! RUȘINE MIZERIILOR!

Un incendiu devastator a cuprins, marţi după-amiază, centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Pompierii au acţionat cu 11 autospeciale de stingere, patru autoscări şi două autospeciale SMURD. O parte din acoperiş s-a prăbuşit, iar autorităţile au emis o avertizare extremă prin RO-Alert.

Numărul echipajelor a fost suplimentat, iar o parte din acoperişul magazinului Prosper s-a prăbuşit. ”Sunt degajări mari de fum, influenţate de vânt, motiv pentru care solicitam închiderea ferestrelor pentru toate locuinţele din zonă”, au mai transmis pompierii.

Martorii spun că au auzit o explozie

Un bloc aflat lângă magazinul Prosper a fost evacuat. În complexul comercial se aflau o piață agroalimentară, o farmacie, o librărie și alte magazine. Unii martori spun că incendiul ar fi fost precedat de o explozie.

Nu există victime, iar persoanele aflate în incinta clădirii sunt evacuate de pompieri. ISU anunță că există degajări mari de fum influențate de vânt și solicită închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă.