Dr. Adrian Cacovean: 1. Comunicat către ruși! Când l-ați dat jos cu furie pe Ceaușescu și ați început distrugerea României crezând că nu vă privește și pe voi, ce credeați că o să se întâmple? 2. De ce continuă discriminarea covidă în spitale?

1. Comunicat către ruși! Din partea doctorului Cacovean Adrian! Când l-ați dat jos cu furie pe Ceaușescu și ați început distrugerea României crezând că nu vă privește și pe voi, ce credeați că o să se întâmple cu o Românie pusă preș la bunul plac al dușmanilor voștri, globaliștii?

Uite că există comuniști și în SUA și mai dictatori decât Stalin, Ceaușescu, pe nume Rotschild și NWO. De nu-l demolați pe Ceaușescu Ucraina era acum ceva la distanță, că se dădea lupta NATO din Ungaria cu România independentă!

Și Imperiul Roman de Răsărit s-a luptat cu perșii până a distrus tamponul cu arabii și otomanii, victorie fatală pentru Constantinopol, care a devenit Istanbul.

Comunismul de vest vine peste comunismul de est. Parcă era mai bine pentru voi să fi fost România lăsată în pace și să nu vă fi băgat voi coada pe aici deloc. În 1945 nu ați apreciat că Regele a întors armele, dimpotrivă, ați continuat prigoana și în loc de mulțumiri ați declanșat prigoana bolșevică aici. În 1989 nu ați fost mulțumiți de copilul vostru și creația voastră aici, iar v-ați vârât coada.

Mai este puțin și cade și Rusia și China pe mâna globaliștilor. Odată cu privilegiile dictatorilor din aceste două țări, care vor ajunge slugi ca Iohannis și toți, Macron, Trudeau, toți obedienți lui Rotschild! Urmează vremuri grele pentru toată lumea!

*

2. Deși am ieșit din starea de alertă pandemică, deși s-au abolit toate măsurile pandemice, deși FDA a retras testul PCR din diagnosticul covid-19, în spitalele din România continuă discriminarea covidă, pacienții fiind testați repetat de covid și spitalele continuând să fie închise pentru câteva cazuri covid depistate pozitiv, am auzit și de numere de 5 pozitivi suficiente să țină tot spitalul pe tușă.

Care poate fi scopul acestei încăpățânări sistematice a sistemului de a refuza tratamentul bolnavului de orice fel, cronic sau acut decât falimentarea sistemului sanitar de stat, deturnarea banului de sănătate al asiguratului în alte scopuri decât sănătatea lui. actual în scopuri de comerț de război, pentru care este nevoie doar de declararea unei stări de criză ca să poată fi accesat banul de perfuzie, analize, operații ale pacientului asigurat.

Aceiași clienți ai comerțului pandemic vor accesarea banului de sănătate și deturnarea acestui ban pentru achiziții fără număr, fără licitație, după cum vor crizele lor de înțărcare de la țâța pandemiei!