Acest Klaus Iohannis, sluga marilor puteri,intermediar de vânzări de copii români în străinătate ne-a aruncat în cea mai mare prăpastie

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a pornit un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis pe care-l face ticălos și mincinos.

,,Uitați-va la ei cum ne-au terminat. Iremediabil. Principalul vinovat răspunde la numele Klaus Iohannis. În tinerețe facilita intermedierea de vânzări de copii români în străinătate. Apoi s-a consacrat că praduitor de case. Că primar al Sibiului își apară fraudulos casele furate în Justiție, semnând intampinari și concluzii în numele primăriei în propriile procese, aparat fiind de Statul Paralel. E prost și puturos de bubuie.”, scrie Răzvan Savaliuc .

,,Mincinos și ticălos până în măduva oaselor. El este principalul vinovat de distrugerea României. Acest străîn de neam și țară, susținut de SRI-ul condus de Eduard Răul Hellvig (semnatar în 2016 al celui de-al doilea protocol ilegal dintre PICCJ și SRI, protocol declarat abuziv de CCR, și care îi “rezolva” toate problemele din Justiție) era zero barat dacă nu era susținut din interior și exterior.”

,,Acest Klaus Iohannis, slugă marilor puteri, ne-a aruncat în cea mai mare prăpastie. Ne-a distrus economic, politic, ne-a pus rău cu Rusia și China (să fiți siguri că dacă vom intră în conflict cu aceste mari puteri, actualii aliați ne vor lasă instant de căruță), ne-a adus țară în incapacitate totală de apărare denaturând rezultatul votului de la ultimele alegeri generale și băgându-ne pe gât un guvern de neaveniti, la fel de idioți că și el, din pură ambiție bolnavă de a avea “Guvernul Meu”. Că și când el ar fi în stare să conducă ceva…

A instigat continuu la linsarea publică, a încurajat poliția politică, ne-a vândut străinilor și ne-a impus contra naturii cea mai toxică guvernare din istoria modernă a României: PNL-USR-PLUS. O adunătură de golani puși pe furat și distrus națiunea română. Niște golani, care n-au nimic sfânt afară de LGBT, trasul pe nas, beția la volan și corupția la cel mai înalt nivel.”, mai scrie Răzvan Savaliuc.

Leave a Reply