VACCINURILE ANTI-COVID accelerează ÎMBĂTRÂNIREA și vor fi și mai LETALE dacă sunt REPETATE

Proteina Spike din produsul experimental numit „vaccin” anti-Covid-19 distruge imunitatea naturală și enzima numită telomerază. 

Analiza independentă a insuficienței imune care tinde să apară după ce o persoană a fost „vaccinată” împotriva Covid-19 a constatat că cel puțin una dintre cauze este acumularea în interiorul corpului de proteine ​​​​spike induse de injecție. 

Walter Chesnut de la WMCResearch.org avertizează că „răspunsul imun puternic” declanșat de vaccin „SE POATE DOVEDI FATAL ”, indiferent dacă se manifestă imediat sau mai târziu.

După ce a revizuit un studiu științific evaluat de colegi și o prelegere informativă, Chesnut a descoperit că, odată ce proteinele Spike din produsele vândute ca „vaccinuri” se instalează cu adevărat și încep să facă ceea ce au fost concepute pentru a face, telomeraza unei persoane injectate devine inactivă.

Telomeraza, în caz că nu știai, este o enzimă din ADN-ul uman care reglează îmbătrânirea. Pe măsură ce telomerii care încapsulează ADN-ul se scurtează în timp, îmbătrânirea începe cu adevărat să se accelereze.

Ceea ce sugerează că injecțiile anti-Covid accelerează procesul de îmbătrânire.

Studiul publicat in Journal of Bacteriologie & Parazitologie , din care Chesnut trage concluziile sale, care spune el „convingător demonstrează“ că proteinele Spike în produsele vândute ca „vaccinuri“ au „efecte nocive asupra organismului.

Telomerazei prin modificarea acestuia sinteză. ,,Când această activitate este inhibată, este nevoie de timp pentru ca inevitabilul epuizare a celulelor imune să apară.

[…]„Este poate „bonusul” sub formă de cal troian care se ascunde în spatele proteinei Spike. Indiferent de răspunsul imunitar de scurtă durată, este o oglindă care înlocuiește capacitatea sistemului imunitar de a se reface. Aceasta explică ceea ce vedem în prezent în Israel. 

Produsele experimentale numite „vaccinuri” anti-Covid-19 distrug telomeraza oamenilor la fel ca chimioterapia, accelerând îmbătrânirea acestora.

Acest fenomen este deja observat în Israel, una dintre țările cele mai injectate împotriva Covid-ului din lume. Efectele pe termen lung ale injecțiilor se accelerează în manifestarea lor, arătând că proteinele Spike ale produsului „se pot stabili cronic” în corpul oamenilor unde „suprimă continuu telomeraza”. Vorbitorul Elizabeth Blackburn, avertizează că fără telomerază:

„Celulele cheie ale corpului nu sunt capabile să se reînnoiască și sunt „epuizate” cu mult înainte decât ar trebui într-o viață normală. „

Puteți urmări mai jos discursul lui Blackburn:

Chestnut adaugă:„ Cu proteina Spike, vedem practic efectele CHIMIOTERAPIEI. Dar într-un mod foarte unic. Celulele care se replică rapid sunt epuizate. Acum putem explica rapoartele prea frecvente despre căderea părului, de exemplu. „

Cu alte cuvinte, produsele experimentale numite „vaccinuri” anti-Covid-19 bombardează corpurile oamenilor cu proteine ​​Spike care funcționează la fel ca chimioterapia, provocând colapsul și nereînnoirea celulară a sistemului imunitar. Nu sunt altceva decât injecții letale deghizate în „droguri”.

Acest lucru ar explica de ce marea majoritate a pacienților noi „Covid” internați în spitale sunt oameni care au primit injecțiile din supunerea față de guvern și acum plătesc prețul pentru greșeala lor.

Nimic din toate acestea nu este o surpriză pentru oricine care a ținut cont de toate avertismentele transmise de experții independenți cu privire la produsele de investigație numite „vaccinuri” anti-Covid-19 și proteinele lor Spike.

 Despre ce se va întâmpla cu toți cei care s-au injectat, includeți o secțiune de comentarii din InfoWars :„În curând vor cerși un leac pentru această nouă ciumă pe care ei înșiși au invitat-o ​​în corpurile lor. Poate că „morții vaccinați” vor fi grupul care se ridică și își distruge creatorii, la fel ca în cartea ”.

Frankenstein . Ar fi ironic, dar sunt sigur că acei ticăloși care au făcut „vaccinul” au considerat deja acest scenariu ca pe o posibilitate. „Un alt comentator se întreabă de ce cetățenii Statelor Unite le permiteau unor oameni precum Fauci să scape făcând în mod deschis aceste injecții genocide, în timp ce el amenința că va re-conține țara dacă refractarii „nevaccinați” refuzau să se supună la ordinele lui.

Se pare din ce în ce mai mult că adevărata „pandemie” pândește în interiorul produselor experimentale numite „vaccinuri” anti-Covid-19 și că virusul a fost doar un șiretlic pentru a-i face pe oameni să stea la coadă și să primească injecții letale , al căror conținut „s-a răspândit” la alții, inclusiv la persoane care au refuzat să li se injecteze produsele experimentale numite „vaccinuri” anti-Covid-19.

Într-un tweet mai recent despre modul în care oamenii pot face față distrugerii telomerilor induse de medicamentele experimentale numite „vaccinuri” Covid-19 – distrugere care este asociată cu boala Alzheimer, boala Parkinson, ferroptoza [o nouă formă de moarte a celulelor necrotice – Ed.], hipotalamus și autofagie – Chesnut a postat pe Twitter un link către un articol despre ciuperca reishi .

Într-un alt tweet, Chestnut scrie asta„Proteina Spike din produsele experimentale numite „vaccinuri” anti-Covid-19 dezactivează transcripția și epuizează telomerii AUF1 și WRN. Este un dezastru. Pentru moment, vedem doar partea apărută.[…]Se pot ȘTERGE TELOMERII. Celulele lipsite de WRN arată SUPRESIUNEA TELOMERILOR. O formă de moarte celulară cu care s-ar putea să nu fiți familiarizat: letalitatea sintetică prin epuizarea WRN indusă.