Zoe Dantes: Au ajuns prea departe! 2020, 2021, 2022

“Iubirea pentru libertate este iubirea pentru alții; iubirea pentru putere este iubirea de sine.”Și da! Nu s-a schimbat nimic!
Deoarece au forțat totul, fără bazele legale necesare imperativ, autoritatile statului, nu se vor mai putea opri.   Din foarte multe motive! Din cauza faptului că au lăsat pacienții cronici și cei de urgență maximă să se stinga cu zile, fără să aibă accesul legal la tratament, deși aceste persoane își plătesc taxele către CAS-uri.
Au blocat spitalele, arestând realmente în ele, pesoanele fără nici un simptom, fără să existe studiile necesare ca ele ar “infecta” pe vreunul din jur; pentru ca lipsește baza legală si protocolul de tratament unic al simptomelor; pentru ca, ajutorul de urgență într-un spital este condiționat de faptul că “trebuie să te internezi neaparat cu virusul asta.   In acelasi timp, numărul raportarilor livrat de acesti domni, nu este defalcat normal si firesc, de multe ori numerele bătându-se cap în cap, fără să aibă vreo mustrare de conștiință, să apară ulterior acestor erori impardonabile, vreo lamurire, nu se mai pot opri.
Pentru faptul că pe timpul stărilor speciale, mai mult sau mai puțin legale, au făcut achiziții directe, despre care, dacă se confirmă “suspiciuni rezonabile” ilegale, se începe un procedeu de “spalare accelerata” ale personajelor implicate, prin intermediul diverselor “canale tv, de casa”, site-urilor de stiri, “miluite” de aceleași autoritati, rapace câteodată, fără să existe dezbateri pro și contra, argumente de o parte sau de cealalta, nu se vor opri!
Pentru că, în timp ce peste tot ni se repetă “măsurile obligatorii”, personajele principale “cu greutate”, fac chermeze peste chermeze, sfidand cu o nonșalanță de-a dreptul mizerabilă, opinia publică hăituită, turnată, amendatată și uneori chiar arestată, de domnii care muncesc sub deviza “siguranță și încredere”.
Pentru că Romania a ajuns aproape de falimentul general, azi, numarul șomerilor ridicandu-se de la o zi la alta, fără ca cineva să fie preocupat vreo secundă de iminentul faliment personal al fiecarui cetațean. Deoarece, antreprenorul roman, este controlat cu haite de câte 12 persoane de la institutiile statului, amenințați fiind cu închiderea sau suspendarea unor documente vitale pentru derularea activității.
Pentru că, PM-ul acestui stat, spune public, ca cetatenii nu trebuie să respecte legea în vigoare,și alt domn care suspină să-i ocupe locul celui dintâi, aduce persoanele asimptomatice, arestate realmente în spitale, la același nivel cu persoanele eliberate in urma recursului compesatoriu oferit de guvernul tehnocrat Ciolos, adica “guvernul meu, pentru care a trebuit sa moara oameni”, nu se vor opri.
Pentru că, documentul legal de “declarare a pandemiei” nu există, starea de urgență fiind declarată pe o simplă “recomandare” a unui instituții care este pusă zilnic sub semnul intrebarii, nu de noi, ci exact de partenerul strategic, SUA, nu se vor opri!
Pentru că au făcut învățămantul praf și pulbere, “școala online” fiind un atac la educatia aceatui stat, nu se vor opri!
Pentru că au dus Romania la statutul de “sclavii si infectații Europei”, Grecia prin declarația unui demnitar explicând că “noi avem încredere doar în testările noastre”, aruncând realmente cu piatra în raportările autorităților românești, nu se vor opri. Deoarece în urma unei documentări excepționale, realizate printr-o munca de cercetare ca a unui Sisif, a apărut un lung șir de declarații care se bat cap în cap, adică “fake”, ale reprezentanților legali, știre în urma căreia niciunul din cei vizați nu a simțit nevoia să aducă vreo lămurire, din contra, au continuat în același mod, nu se vor opri!
Faptul că oricine, din orice palier social, îndrăznește să aibă o altă opinie decât a lor, de cele mai multe ori argumentată excepțional, devine un “dușman al poporului”, devenind automat “persoana non-grata” pentru autoritați, care și -ar dori daca s-ar putea expulzați de drept din țară și societatea civilă, numărul acestora devenind din zi în zi mai mare, nu se vor putea opri! Amenințările, amenzile, arestările în spitale, demonizarea constantă a instituțiilor CCR, Avocatul Poporului, Curtii de Conturi etc., au ajuns într-o fază în care nimic nu-i va mai face sa dea inapoi!
Apropierea alegerilor, în condițiile în care 80% din populație au înțeles deja ce se întamplă și tac, asteptând momentul în care să le dea lovitura de gratie: votul democratic, liber și corect, ii face sa piarda orice contact cu realitatea acestui popor, deși ei aruncă diferite sondaje și procente, despre care, tot ei stiu că sunt departe de adevar, în speranța ca manipularea, propaganda și frica, îi va face pe cetățeni, ori să nu se prezinte la vot, ori va face autoritatile să faca greseli flagrante. Adica să instituie forțat o nouă stare de urgentă și votul online, în speranța că acestea îi vor ajuta să ramână cu orice preț la putere!
Ceea ce nu au luat în calcul, aceste autorități, este un singur lucru: că viața, ne arată și demonstrează în istorie, momente când un “uriaș cu picioare de lut”, care a fost ținut legat, arestat, umilit, hăituit, desconsiderat de o asemenea maniera cum au facut-o, a stat intr-un cuptor, in care lutul a ars, s-a copt în flacările iadului și de acolo se va ridica un Razboinic, care “și-a ascuțit sabia de fierul catuselor”. Războinic, care probabil așteaptă cu sabia bagată în teacă, momentul propice, clar, în care această sabie va ieși și va străluci în bătaia soarelui, urmându-și lupta de onoare, ca a samurailor!
Un samurai nu scoate niciodată sabia din teaca dacă nu o folosește! Până la capăt! Și pentru că, un razboi, de orice fel ar fi el, se caștigă întotdeauna de tabăra care luptă pentru Adevar, Lumina și Onoare, acest războinic, așteaptă să-l evite în speranța că ei se vor opri! Faptele și acțiunile lor, au ajuns atat de departe, încât nu mai au cale de intoarcere!
Nu se vor da în lături de la nimic, ba din contră, vor ofensa acest războinic atât de tare, încât el, războinicul, va fi obligat, să le arate ce înseamnă Demnitatea! Demnitate, care-l va face să se duca în luptă până la capat, cerând și făcând dreptate și pentru cei sacrificați în 1989, care de acolo de Sus, strigă probabil pentru ea! O va obține dupa 30 de ani de umilință, în care a învățat, că abia după Onoarea recuperată, Razboinicii se adună și își plâng morții, cinstindu-i cum altfel, decât îmbrăcându-i în culorile Drapelului, culori pentru care întotdeuna adevărații eroi fără nume au trecut în eternitate cu Crucea biruinței în palme!