Războiul ruso-ucrainean, o coincidență întâmplătoare? Nu cumva granzii lumii sunt înțeleși între ei ca să ducă lumea acolo unde vor ei – spre Noua ordine mondială? Mass media aservită are orgasm isteric!

Tocmai când, după doi ani, s-a terminat cu pandemia fabricată, a apărut altceva, ce promite să ia amploare și să țină iarăși întreaga planetă cu sufletul la gură: războiul ruso-ucrainean. Așa că, mă întreb din nou, nu cumva granzii lumii sunt înțeleși între ei ca să ducă lumea acolo unde vor ei – spre Noua ordine mondială, să zicem?
*Domnul de la Cotroceni a zis recent că „Problemele Africii sunt și problemele noastre”. Drept care vin și eu și zic din nou că necaz mai mare decât să fii prost e să nu-ți dai seama că ești prost.
*În orice caz, însă, Putin a mers prea departe. El a anunțat în această dimineață o „operațiune militară specială” în Donbas (atac asupra infrastructurii militare), susținând că nu intenționează să ocupe întreaga Ucraină. „Circumstanțele necesită să lansăm acțiuni decisive și imediate în Donbas, după ce liderii republicilor regionale au cerut Rusiei asistență militară”, a declarat el, conform agenției RIA Novosti. Personal cred că, înainte să facă acest pas, era nevoie ca Putin să ducă problemele pe care crede că le au rușii din cele două republici separatiste (Lugansk și Donețk) în fața ONU. Și încă ceva, aici nu e mai întâi vorba să iei apărarea uneia dintre părți, ci să-ți dai seama că actul lui Putin poate aduce o nouă catastrofă peste Europa și peste lume.
*Mă rog, deci exist.
*Există intenția ca particula „creștin” din numele celui mai important partid german și european, Uniunea Creștin-Democrată, să fie scoasă; iar când e vorba despre așa intenții, în vremurile acestea ele devin realitate practic invariabil. Ce vreau să spun e că cele ce ar urma să se întâmple nu sunt un detaliu. Dimpotrivă, încă un mare pas, din chiar inima ei, spre descreștinarea Europei Occidentale. Germania, și odată cu ea și Europa Occidentală, se vor desfigura și mai mult, de la fondatorii lor creștin-democrați Konrad Adenauer și Helmut Kohl la ororile neo-marxist-globaliste de după ei. Rămâne ca tezaurul creștin al continentului (și, odată cu el, și cel autentic democratic) să fie salvat de națiunile Europei Centrale și de Est; între ele, România binecuvântată cu o Biserică și o Casă Regală păstrătoare redutabile ale tezaurului autentic creștin.
*În urmă cu o zi mai scrisesem și că ActiveNews relatează despre cum a povestit fostul președinte al SUA că, luni seara, a privit discursul lui Vladimir Putin despre recunoașterea auto-proclamatelor republici Lugansk și Donețk. „Am exclamat: E genial! Putin declară independența unei mari părți a Ucrainei. Oo! E grozav! Deci Putin afirmă acum că o mare parte din Ucraina este independentă. Ce isteț! Acum o să se ducă acolo ca apărător al păcii! Este un tip foarte inteligent, îl cunosc foarte bine.” Și a mai adăugat: „Cu mine nu s-ar fi petrecut toate astea. Dacă aș fi fost eu în funcție, toate acestea ar fi fost de neimaginat. Dar știți care a fost reacția lui Biden? Ei bine, nu a avut nici o reacție!” Fostul lider american i-a mai reproșat succesorului său că a eșuat în negocierile sale cu Rusia. „Habar n-are ce face!” Personal am doar acest scurt comentariu. Sigur că Putin a jucat tare, iar aici l-a servit ceea ce pare să fie incapacitatea pe toate planurile a juntei neo-marxiste de la Casa Albă; spun paresă fie pentru că eu, unul, nu exclud ca Washingtonul să fi jucat intenționat în favoarea Moscovei. Cât privește fondul aprecierilor lui Trump am totuși această observație: o intervenție a lui Putin nu va fi legitimă în cele două republici separatiste atât timp cât comunitatea internațională nu va recunoaște auto-proclamata lor independență.

  • Cred ca la un moment dat, credeau ca sunt impreuna, ca o sa faca Putin si Xi ce vor ei, dar acestia si-au intarit un pic cate un pic economiile, tot.
  • Putin a tot expulzat multi americani dintre cei care erau agenti de propaganda valori vest.
  • Au dorit tare mult sa puna mana pe bogatiile Rusiei si nu au putut, ideea era ca si Rusia sa devina o Ucraina, sau o Romanie: o oaie buna de muls jaf total. Si nu a fost.
  • Rusia are independenta energetica, alimentara, tehnologica, numai cipuri nu faceau daca nu cumva au inceput sa faca, au radare care depisteaza F35, au multe, sunt independenti. Alaturi de China sunt o alianta mare.
  • Nu stiu ce va face Japonia ca nu cred ca au uitat de bombele acelea.
  • Nu pot baga mana in foc ca nu este plan din Marea Resetare, chiar deloc. insa nu cred, ci cred de fapt ca este un raboi intre Globalisti si Est, care Est a parut ca le joaca in struna dar de fapt nu a fost chiar asa, au jucat in struna pana ce s-au vazut cu sacii in caruta.
  • Cred ca SUA o sa cada, trebuie sa accepte sa isi predea Hegemonia, nu mai poate fi nimeni Hegemon.
  • China a spus foarte clar acum ceva luni, de fapt acela a fost mesajul: ca SUA trebuie sa inteleaga ca vremea in care o tara le dicta tuturor ce sa faca a trecut. Ca fiecare tara trebuie sa aiba un cuvant de spus.
  • Prin vocea Ucrainei cu actuala conducere curge tot vocea SUA.
  • Insa in scurt timp vom vedea care este adevarul, daca mergem spre Noua Ordine, sau spre o reasezare a polilor de putere la nivel Global. Eu nu prea cred ca Rusia acum face planurile Marii Resetari, dar nici nu spun ca este imposibil, este o speculatie care poate avea un sambure de adevar: planuri initiale, calcate in picioare de Putin si Xi
  • Totuși, nu e totul de la mai marii lumii. Totul e in mana lui Dumnezeu, mai presus de planurile antihristice e insasi mana si energia divina. Nu se va intampla nimic fara voia Celui de Sus. Si Însuși Hristos coordoneaza ceea ce se intampla acum, chiar daca nu pare asa.