UNDE SUNT CELE 80 DE MILIARDE DE EURO PROMISE?

Om de afaceri

Economistul Adrian Câciu face o prognoză în privința programele operaționale 2021-2027 și afirmă cu tărie că nu vom lua niciun ban în acest an. Klaus Iohannis i-a mințit pe români că o să primim 80 de miliarde de la UE însă se pare că o să ne alegem cu „praful de pe tobă”.

„Performanța” îi aparține ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Potrivit lui Câciu, Cristian Ghinea a plecat „cu șuturi în fund” de la Bruxelles, după prezentarea PNRR și a programelor operaționale. Se pare că sunt probleme mari în ce privește PNRR, mare parte el fiind „respins și trimis la refăcut”.

Astfel, cele 80 de miliarde cu care guvernarea actuală s-a lăudat, sunt în pericol. Mai mult, Câciu atrage atenția că Cristian Ghinea a realizat o absorbție de „doar 168 milioane de euro din peste 7 miliarde”.

„Nu vi se pare că este o liniște mormântală pe subiectul vizitei ministrului Ghinea la Bruxelles de săptămâna trecută pentru prezentarea PNRR si a programelor operaționale?

Păi e și normal!

A plecat cu șuturi de la Bruxelles, totul e praf, sunt probleme mari pe PNRR, mare parte din el respins și trimis la refăcut dar jalea este și mai mare pe CFM 2021-2027.

Cristian Ghinea s-a ascuns de frică de când s-a întors în țară.

Mai mult decât atât a instituit omerta la Ministerul pe care îl conduce astfel încât să nu afle nimeni cum a făcut praf PNRR și programele operaționale.

Fondurile europene, celebrele 80 de miliarde de euro sunt în mare pericol. Ghinea tace și se ascunde!

Vă dau o știre: pe programele operaționale din CFM 2021-2027 nu vom lua nici un ban în anul 2021, pentru că nu vor fi aprobate până la final de an

.Pe PNRR…..ne vor aproba de milă prin iulie -august știind ca nu vom face absorbție….Uitați de reforme, de ținte, de obiective. Niște habarniști!

Asta este realitatea. Care se suprapune peste absorbție dezastruoasă realizată de Ghinea pe CFM 2014-2020. Doar 168 milioane de euro din peste 7 miliarde. Asta vi se ascunde! Dezastrul din fondurile europene!”, scrie Adrian Câciu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply