ACUM AUSTRALIA APROAPE DE RĂZBOI CIVIL. Mii de oameni protestează în Melbourne după ce guvernul a impus vaccinarea obligatorie pentru muncitorii din construcții. Poliția: Vă vom împușca, pentru sănătatea voastră! VIDEO

Australienii au ieșit în stradă în mod covârșitor după ce, în Melbourne, cel mai mare oraș din statul Victoria, a fost introdusă vaccinarea obligatorie pentru muncitorii din construcții.
Ce a înrăutățit și mai mult situația, este faptul că premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat că restricțiile se vor atenua doar atunci când 70% dintre locuitorii eligibili vor primi prima doză de vaccin Covid-19.
Protestatarii au transmis pe pancarte mesaje precum: „Aceasta nu este despre un virus. Este despre controlul total al Guvernului asupra oamenilor”
2.000 de polițiști au fost mobilizați în Melbourne pentru a împiedica grupurile mari de protestatari să se adune.

Amintim că, recent, șoferii de camioane au blocat o autostradă importantă din statul Queensland, în nord-estul țării, în semn de protest față de obligativitatea vaccinării și de restricțiile stricte la frontieră, provocând blocaje de trafic pe mai mulți kilometri.

Însă mișcarea camionagiilor a fost puternic cenzurată, întrucât nu au existat actualizări ale protestului, iar agențiile de știri australiene preferă să nu vorbească de ce s-a întâmplă, deși a fost o acțiune la nivel național.

Vezi și: Avertisment dur din partea guvernului australian pentru cetățenii nevaccinați: Vă vom ține închiși pe vecie!

Singurele proteste amintite și în presa mainstream sunt cele de marți de la Melbourne, însă, agențiile preferă să menționeze că au fost doar câteva sute de protestatari, deși imaginile arată cu totul altfel.