Țara e în colaps si nebunul joacă golf. Arestați imediat infractorul și impostorul. Ăsta nu reprezintă România, reprezintă lumea interlopilor, baronilor, elita post comunistă și fascistă!

Se pare că avem un președinte inconștient care nu realizează că a dus țara pe marginea prăpastiei, iar prin faptul că insistă prin menținerea marionetei Florin Cîțu la Palatul Victoriei anulează tot ce s-a făcut în democrația noastră de carton în ultimii 31 de ani. În timp ce poporul spune că moare de foame președintele îl invită să joace golf. Oare câți români din această țară au acces la baze sportive de golf? Oare câți români își permit să joace golf?

Până în acest moment s-a tot vorbit de obediență, egoism și altruismele președintelui Klaus Iohannis, însă se pare că nu avem de a face cu astfel de lucruri ci cu un om leneș, prost și bădăran pe deasupra, ce nu realizează enormitatea afirmațiilor sale.

Reamintim dosarele în care este implicat și pentru care trebuie să răspundă în fața legii:

  • Trafic de copii
  • Fraudare a legii: fals, uz de fals, fals intelectual, mărturii mincinoase în procesul celor șase case
  • Prin Sentința civilă nr 2790/2007 a Judecătoriei Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu a fost declarat succesorul de drept al fostei organizații hitleriste Grupul Etnic German, devenind proprietarul bunurilor deținute de acesta pe raza municipiului.Acțiunea în instanță a fost depusă de șeful pe Sibiu al FDRG (Klaus Iohannis fiind președintele pe țară al FDGR) împotriva Primăriei Sibiu, condusă de primarul Klaus Iohannis.Singura organizație din România care a fost declarată fascistă la Tribunalul de la Nürnberg a fost „Grupul Etnic German” (GEG), motiv pentru care, prin Decretul Regelui Mihai, organizația a fost scoasă în afara legii și toate proprietățile sale au fost confiscate de statul român.
  • Încălcarea drepturilor omului, segregare socială, discriminare, instigare la rasism, xenofobie, șovinism și instigare la vaccinare cu seruri experimentale și genocid în perioada pandemiei.