SPITALELE SUNT PLINE DE PACIENȚI VACCINAȚI. SUNT ACELEAȘI PERSOANE CARE SE TESTEAZĂ DE LA ÎNCEPUTUL PANDEMIEI ȘI ÎNGROAȘĂ NUMERELE DIN INTERESE POLITICE. FAKE NEWS: MASS MEDIA ASERVITĂ SCRIE CĂ SPITALELE SUNT PLINE DE NEVACCINAȚI. GUVERNUL TERORIST CONTINUĂ RESTRICȚIILE ȘI VACCINAREA!

Presa aservită continuă să lanseze fake news-uri pe bandă rulantă. Sunt aceleași posturi TV cumpărate, aceleași site-uri (GIGI24, Minciuna, G4Media, HotDogNews) pe care oricum nu le mai citește nimeni.

Spitalele nu sunt pline de nevaccinați, ci de vaccinați, aceiași oameni ai sistemului care îngroașă numerele fie prin testare, fie prin vaccinare. Un antivaccinist nu mai apelează la serviciile medicale ale statului, apelează la medicii antivacciniști, la cei care sunt împotriva situației. Închideți această presă falsă care bubuie de șalatanism și fake news.

Valul patru aduce tensiuni și mai mari în România, astfel că între medici și autoritățile ajunge să dezvolte un conflict puternic, victimele fiind chiar cetățenii. Medicul Alexandru Rafila susține că autoritățile încearcă să inducă frica în rândul părinților pentru a nu-și mai lăsa copiii la școală. De vină pentru această situație ar fi chiar autoritățile. Cu privire la eficiența vaccinului, medicul face destăinuiri pe care niciun român nu ar fi crezut că le va auzi.

Alexandru Rafila rupe tăcerea despre eficiența vaccinului la anumite persoane

Din păcate, situația cauzată de valul patru al pandemiei este una foarte gravă, astfel că și de data aceasta s-a instalat o nouă criză sanitară, care pune în pericol viața a multor români. Numărul infectărilor și al deceselor a crescut foarte mult, astfel că și persoanele vaccinate sunt predispuse să dezvolte forme grave ale infecției, inclusiv să moară.

Potrivit medicului, aceste persoane sunt cele la care vaccinul nu a funcționat foarte bine. Cu toate acestea, medicul susține că decizia de a nu te vaccina nu este o soluție în fața virusului nemilos.

„Persoanele care ajung la Terapie Intensivă, deşi sunt vaccinate sunt persoane care, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect.

Dacă sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile aşa de bine. Asta e soluţia, nu pot pleda pentru altă soluţie, că nu există o altă. Nevaccinarea nu e o soluţie”, a explicat reprezentantul României la OMS.

Pe 2 octombrie protestăm împotriva vaccinării, pașaportului și restricțiilor: http://www.euroinfonews.ro/2-octombrie-2021-piata-victoriei-bucuresti-toata-romania-in-strada-dam-afara-tradatorii-de-neam-si-tara/