2 OCTOMBRIE 2021 – PIAȚA VICTORIEI, ORA 16:00 BUCUREȘTI. TOATĂ ROMÂNIA ÎN STRADĂ. DĂM AFARĂ TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI ȚARĂ!

Un protest de amploare va avea loc pe data de doi Octombrie în Piața Victoriei din București la ora 16.00. Inițiativa vine din partea liderului AUR, George Simion, Calea neamului, Neam Unit, Starea de Libertate si alte organizatii ;i sindicate, deoarece nu se mai poate trăi în această țară cu guvernul lui Iohannis susținut din umbră de PSD. La eveniment și-au anunțat prezența sindicatele și patronatele nemulțumite de actuala conducere, de la Palatul Victoria. Sindicaliștii spun că Guvernul Cîțu a uitat de pensionari și a creat discrepanțe majore între săraci și bogați prin menținerea salariului minim net la 1386 de lei. Cu actualul salariu minim nu se poate trăi. Factorii sociali au răspuns apelului făcut de George Simion.

Guvernul Cîțu vrea să falimenteze firmele de transport marfă, pentru a facilita concedierea șoferilor de TIR pe care Germania are nevoie să-i angajeze. Analistul Petrișor Peiu, consilier economic a doi premieri ai României, acuză Guvernul Cîțu că a asmuțit ANAF-ul asupra firmelor de transport rutier de marfă, pentru a facilita disponibilizarea șoferilor de TIR de care Germania are nevoie.

Reprezentanții României din Parlamentul European au asistat impasibili la „un veritabil act de război economic împotriva sa”. Mai precis, pe 9 iulie 2020, „Parlamentul european a votat „Pachetul Mobilitate 1”, o încălcare grosolană a principiilor fondatoare ale Uniunii Europene (liberea circulație a bunurilor, a capitalurilor și a persoanelor). Pachetul Mobilitate 1 a fost un act îndreptat împotriva industriilor de profil a trei state membre, România, Bulgaria și Polonia”.

George Simion, liderul AUR: Am început greva parlamentară și mergem până la capăt cu acțiunile noastre de protest. Nu mai este timp de stat, nu este timp de așteptat, nu mai este timp de tolerat și de înghițit, mizeriile pe care ni le servesc alții. Acum e momentul să venim cu toții la București.

Ieșiți români în stradă căci nu se mai poate. Jigodiile acestea vor să termine de tot pe români și România. Hidroelectrica este cea mai profitabilă companie românească, un simbol al muncii grele duse de părinții noștri.

Acolo se produce energie aproape gratuit, din apa ce vine din ceruri și strânsă în râuri. Dar Florin Cîțu este un jucător la bursă, ceva similar cu jucătorii la păcănele. El vrea să vândă ieftine ceva ce nu îi aparține, aparține românilor: Hidroelectrica. Vorbim de un bun de zeci de miliarde de euro și nu există la nivel european un miliardar care să își permită achiziția.

Cu toate acestea Florin Cîțu ascultă hienele care îi sunt stăpâni. Acestea stau lacome să le mai cadă între dinți ceva gustos. Hidroelectrica valorează zeci de miliarde de euro. Cîțu crede că românii sunt proști și vor accepta să o dea gratuit. Listată la bursă nu este bună, ea va permite achiziția pe nimic a companiei și cedarea către străini. Practic când ai un bun de zeci de miliarde de euro dar nimeni nu are bani să îl cumpere, listarea la bursă, vânzarea, înseamnă că ai ceva scump dar nimeni ca să cumpere. Acest lucru va genera o cădere a prețului până la limita la care va fi ieftină. Așa va vinde trădătorul de Florin Cîțu Hidroelectrica cu doar câteva sute de milioane de euro, adică de zeci de ori mai ieftin decât valorează.

Dar românii nu vor să vândă energia electrică ieftină.

AUR se opune vânzării companiilor de stat. Peste 80% din aceste privatizări au fost în realitate un eșec, țepe date de politicieni românilor. Străinii au cumpărat și au încălcat condițiile privatizării, apoi au dezmembrat și vândut totul la fiet vechi.

Au închis aceste privatizări ce trebuiau să fie de succes mii de fabrici din România și am ajuns să importăm tot. Colcăie de agenți străini prin România și de grupuri infracționale și care fac mult rău românilor.

AUR-ul lui George Simion cere românilor să iasă în stradă pe 2 Octombrie, nu se mai poate continua așa. Acest guvern este unul controlat din afara României și care distruge tot ce a mai rămas. Doar românii mai pot salva țara de răul absolut ieșind în stradă. Dacă acești politicieni nu vor vedea românii în stradă, gata să îi ia de gât, nu se vor opri.

Românii să iasă acum în stradă, nu după ce răul a fost produs. Pe 2 octombrie avem șansa să demonstrăm că nu suntem servitorii lor ci stăpânii acestei țări.