REVOLTE ÎN LUME – PART XXXIII (REVOLTS IN THE WORLD)

În societate nu există democrație și libertate. Acestea sunt noțiuni de fațadă, demne de campanii politice prin care masele sociale sunt adormite și mințite. Oamenii de știință în general sunt persoane care se vând pe bani, persoane care consideră că viitorul lumii și al universului constă doar în descoperiri științifice, în tot ceea ce poate controla societatea și ființele. Ei uită câteva lucruri de bază ale societății: liberul arbitru și etica sau morala pe care este cladită acea societate. Cel mai mare izvor al eticii dintotdeauna a fost religia. Deoarece religia este necunoscuta care apare atunci când știința se termină, și mai ales atunci când liberul arbitru este suprimat, și apar indivizi care se consideră dumnezei. Omenirea trebuie sa aibă grijă mare de acum încolo ca această știință să nu ajungă pe mâna cui nu trebuie, pentru că din ea vor izvorî toate relele inimaginabile din univers. Prin știință se pot subjuga și manevra cel mai ușor societatea, se poate anula cel mai ușor liberul arbitru și libertatea. Să nu uităm că nu suntem egali în societate, iar aproapele tău va dori mereu să îți fie superior fie prin știință, fie prin alte mijloace politice sau de altă natură.

Aici apare religia, ca un mediator al binelui și răului. E clar că răul izvorăște din acea știință care a căzut pe mâinile unor persoane rău intenționate, bolnave psihic și avide de control. Mândria este primul păcat în acest univers, iar dorința de a domina și supune aproapele prin orice mijloace este prima tentație a unui om în societate. Există într-adevar știintă bună, atunci când este aplicată pentru binele tuturor, dar și știință rea atunci când este aplicată doar pentru binele unora care doar vor să controleze masele. Știința de azi nu are o morală și o credință, nu are fundamentul pe care se clădește. Ea merge și înaintează orbește înainte, fără o țintă reală, sau către o țintă iluzorie.

Adevărații stăpâni ai lumii s-au schimbat demult … Și ei trăiesc în umbră, exploatând breșele societății. Niciodată nu ies în față, pentru că s-ar expune riscului de a fi demascați. Puterea lor constă în tehnologie și progresul ei. Societatea consideră valoros tot ceea ce aduce progres, fără a se întreba care este finalitatea acestui progres, și care sunt urmele pe care le lasă asupra societății si umanității la final. Scopul acestor persoane care se află în fruntea acestor multinaționale, este acapararea puterii asupra societății și implicarea tot mai mare in viața politică, și mai ales atunci când își simt afacerea amenințată. Aceste persoane trăiesc mereu în umbră, și scot în față marionete, care să răspunda juridic și penal atunci când dau greș. Puterea lor se definește prin capitalul acumulat prin bani și sclavi plătiți pentru a munci la propriul lor sistem. Vorbim în esență de capitalism pur, care aparent este considerat opusul comunismului. Dar nu este deloc așa. Dimpotrivă, capitalismul este ultima formă mascată a comunismului și marxismului, deoarece sistemul comunist nu mai e zidit direct prin forța politică, ci pe la spate prin capitalul acaparat prin oameni infiltrați in politic. Lumea nu e condusă democratic, pentru că în față nu vedem adevărații conducători de cele mai multe ori. Lumea este condusă de organizații mondiale, care se situează mai presus de lege și guverne și care intervin în interiorul statelor prin amendamente globale care sunt introduse tacit fără acordul majorității sociale. Democrația nu mai e demult o realitate, ci a rămas din ea doar un concept de sensibilizare, demagogie și propagandă atunci când stăpânii lumii vor să impună legi și standarde maselor sociale. Toate pornesc de la credința și scopul vieții fiecărei ființe în acest univers. Dacă moare Dumnezeu, atunci moare și unul din stăpânii morali ai acestui univers, și apare creatura care dorește să se suprapună prin parvenire științifică lui Dumnezeu.

UK – Violence erupts at ‘Kill the Bill’ protest in Bristol

UK – Thousands march in London against COVID restrictions

FRANCE – DES MILLIERS DE PERSONNES LORS DU CARNAVAL CONTRE LES RESTRICTIONS SANITAIRES

FRANCE – Parisians march against systemic racism and police brutality

GERMANY – Dozens arrested as far-right groups protest COVID measures in Berlin

UK – Londoners join the worldwide anti-lockdown protests

UK – Police clash with protesters at ‘Kill the Bill’ rally in Bristol

UK – Several police officers injured during protest in Bristol

GREECE – Protest against police brutality and restrictions in Athens turns violent

FRANCE – Demonstrators demand action on climate change at Fridays For Future march in Nantes

AUSTRALIA – Hundreds march through streets of Melbourne against COVID restrictions and vaccine roll-out

GREECE – Water cannon used at Athens protest in support of jailed far-left convict Koufontinas

ROMANIA – Protest against restrioctions

FRANCE – Protest in Paris against the continuation of COVID-19 restrictions measures

ROMANIA – Protests against government in Bucharest

GERMANY – COVID protesters detained in anti-restrictions march in Stuttgart

AUSTRIA – Protesters rally in Vienna against COVID restrictions

DENMARK – Anti lockdown protesters rally in Copenhagen

GERMANY – Protesters scuffle with police at banned Dresden anti-lockdown demo

NETHERLANDS – Scuffles, arrests as police move in to contain protests in The Hague

BELGIUM – Protest againts lock down

England – Protesters gather in London Parliament Square amid outrage over Sarah Everard

GERMANY – Protests in Dresden, Germany, against Corona restrictions

UK – Tensions rise between activists and police during ‘Kill the Bill’ protest in Bristol

CHILE – Police launch water cannons and tear gas on anti-government protesters in Santiago

UKRAINE – Protesters supporting jailed activist Serhiy Sternenko damage presidential office building

USA – ‘Stop Asian Hate’: demonstrators gather in Atlanta following spa shootings

Leave a Reply