Revolta unui artist față de nivelul umorului din România: Au ajuns să se facă glume despre Biserică, despre Maica Domnului. Dintre toate glumele, tocmai pe-astea le-ai găsit? / Neomarxiștii urăsc cel mai mult Biserica. iUmor – emisiunea unor oameni ratați din toate punctele de vedere umoristice, și la care se abonează toți ateii și dușmanii națiunii! Bendeac – un avorton al umorului românesc cu plagiaturi de pe Youtube!

Rapperul Dragoș Tudorache, mai cunoscut ca Dragonu AKA47, a discutat despre în cadrul podcastului „Aproximativ Discuții” de la Happy Fish TV despre situația politică și culturală din România de azi.

În opinia lui Tudorache, înțelegerea greșită a credinței este foarte periculoasă, acest fenomen ducând la nenorociri.

„Înțelegerea greșită a credinței în Vest a născut cruciadele, inchiziția. Normal că Da Vinci și toți intelectualii s-au răsculat. Renașterea a născut Iluminismul, iluminismul a născut ateismul. Ateismul a născut comunismul, care a născut fascismul și cele două războaie mondiale.

Din comunism s-a născut neo-marxismul. Sunt o victimă a lui, sunt cenzurat la toate festivalurile. Și din neo-marxism s-a născut transumanismul”, a spus Tudorache.

Artistul a zis că lumea de astăzi este una care seamănă cu cea din „Brave new world”, distopia lui Aldous Huxley.

„E foarte greu să fii creștin în România de azi. E un coșmar să fii creștin în România de azi, dacă ai 3-4 copii. E plin de burtoși și maneliști.

Cel mai mare dușman al lumii actuale este confortul.

Noua tiranie va fi prin plăcere. Au încercat prin teroare, au eșuat. 1984-ul al lui Orwell a fost comunismul dialectic, când te împușcau pentru o glumă, acum e teroarea prin plăcere a lui Huxley (Brave new World)”, a mai adăugat DragonuAKA47.

A urmat o răbufnire a artistului, care a spus că în România domină neo-comunismul. El a dat ca exemplu glumele care se fac despre Biserică și cele sfinte, lucru de neconceput acum câțiva ani.

Tudorache s-a întrebat de ce unii au voie să batjocorească Biserica și credința, în timp ce el este cenzurat dacă critică anumite categorii.

„Știi care e cea mai mare problemă în România? Neo-comunismul. Toți de la A de la Z suntem mai comuniști decât credem. Și după ce am trecut prin creșterea a patru copii, dintre care unul cu handicap gradul 1, mă gândesc că am ajuns că nu mai pot spune ce doresc în România, că nu mai sunt ascultat.

Cine a inventat comunismul, care sunt efectele secundare la nivel spiritual? Iei creștinismul, dar ce pui în loc? De unde vine ura asta din noi? De la comuniști. Cum recunoști comunismul? E plin de ură.

Ce urăște comunistul cel mai mult? Biserica. Cine a creat România? Biserica. Cine a susținut latinitatea la nord de Dunăre? Biserica. Cine a ținut întotdeauna cu poporul? Biserica. Biserica are o istorie de 2.000 de ani, nu e doar PF Daniel.

Au ajuns să se facă glume despre Biserică, despre Maica Domnului. Băi frate, chiar așa! Nu mai vorbi de Maica Domnului, de sfinți, lasă-i acolo! Dintre toate glumele, tocmai pe-astea le-ai găsit. E clar, neocomunism.

Dintr-o glumă, 90% dintre români nu l-au votat pe Rațiu, ci pe Iliescu.

Dacă eu, Dragoș Tudorache nu mă las batjocorit, cu atât mai mult Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Cum să vii într-o țară de 2.000 de ani creștină și să batjocorești toate simbolurile sfinte, player?

Păi cum, eu zic ceva de ei și am 20 de dosare, iar el râde de tot ce-i sfânt la poporul ăsta, de strămoși și nu pățește nimic, nu?

Poți să te p…i și pe Biserică și nu pățești nimic. Eu zic același lucru despre comedianții voștri și sunt cenzurat. Unde-i dreptatea aici? Nu umblă cu capul spart?”, s-a întrebat Tudorache.

Bendeac jucand pe Fernando de la Caransebes