Codruța Koveși la președinția României în 2024? Ce glumă proastă. Nicio șansă. Uitati-vă acum că în loc să ancheteze achiziția mârșavă a 1,5 miliarde de vaccinuri de către Ursula, inutile și nefolosible, ea se ocupă de găinării. În plus, acum e folosită să-i hărțuiască pe polonezi, politic! Kovesi – e doar un instrument politic ce nu reprezintă românii, darmite Europa!

În spațiul public apar tot mai multe indicii că se pregătește candidatura Laurei Codruța Koveși pentru funcția de președinte al României, la alegerile din 2024.

După cum se știe, actualul ocupant al funcției prezidențiale, Klaus Iohannis, nu mai poate candida pentru un nou mandat.

Pentru funcția de președinte al României, din 2024, partidele politice nu au candidați desemnați încă, dar un nume își face tot mai des apariția în spațiul public: Laura Codruța Koveși, actual Procuror European.

Primul care a vorbit despre această posibilitate a fost sociologul Mirel Palada. În mai multe rânduri, pe parcursul anului trecut, Palada a spus că Laura Koveși este în topul încrederii la români. În mai 2021, la Evz TV, Palada afirma că fosta șefă a DNA ar fi pe primul loc în acest top, cu 36% și că va fi noul președinte al României.

Spre sfârșitul anului, același Palada o plasa pe Koveși pe locul 2 în acest top, cu puțin în urma Gabrielei Firea. De menționat este că Sociopol, instituția de sondare a lui Palada, a fost singura care a prevăzut intrarea AUR în Parlament, cu un procent apropiat de cel înregistrat la alegeri.

Uitati-vă acum că in loc să ancheteze achizitia mârșavă a 1,5 miliarde de vaccinuri de către Ursula, inutile și nefolosible, ea se ocupă de găinării, deși a fost sesizată că e un contract secret de atribuire pe sume uriașe.

In plus acum e folosită să-i hărțuiască pe polonezi, politic.

Asta spune tot despre justițiara la comandă.