Noua Normalitate în Germania: Sute de mii de protestatari pe străzi în fiecare seară și VIOLENȚĂ NAZISTĂ EXTREMĂ din partea SS-iștilor vaccinării obligatorii. MASS MEDIA ASCUNDE TOTUL! IOHANUS ZILELE TALE SUNT NUMĂRATE!

O demonstrație impresionantă de ieri seara de la Rostock ne este oferită de Radio Geneva (filmarea din bază). Zeci de mii (după alte surse, sute de mii) de germani împotriva propriului Guvern.

Aceasta a devenit noua normalitate în Germania: demonstrații zilnice împotriva pașaportului de vaccinare în timp ce politicienii își văd nestingheriți de legislația prin care vor să impună vaccinarea obligatorie. Clivajul e imens în întreaga Europă. Guvernările se dovedesc din ce în ce mai clar împotriva propriilor lor popoare. Iar Poliția germană din ce în ce mai aproape de cea nazistă. Urmăriți în aceste două clipuri soarta înfiorătoare pe care a avut-o o fetiță, o tânără fragilă, care s-a revoltat în urma unei brutalități nejustificate a dulapurilor naziste. După ce scapă de labele polițiștilor (prima filmare) ea este adusă în stare de inconștiență, târâtă pe asfalt și aruncată ca un sac de cartofi într-o dubă (a doua filmare). Unde vor duce oare manifestările acestea animalice? Și asta în țara care ne dă nouă lecții de democrație…