ABSOLUT HALUCINANT! ROMÂNIA CONDUSĂ DE UN NAZIST ÎN PERSOANA LUI IOHANNIS! Sentința care a făcut din FDGR un succesor în drepturi de organizație fascistă Grupul Etnic German condamnat la Nuremberg și scos în afara legii de regele Mihai. Cum se preface acest impostor nazist și cum mimează antisemitismul! Naziștii nu au murit, ci doar evoluat!

Publicăm și republicăm sentința civilă nr 2790/2007 prin care Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu a devenit  proprietarul bunurilor deținute de Grupul Etnic German. Prin sentința pe care o publicăm, instanța sibiană a constatat calitatea de succesor în drepturi al reclamantului FDGR  față de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe), organizație fascistă interzisă prin convenții internaționale și cu toate bunurile confiscate de Statul Român prin Decizie a Consiliului de Miniștri și prin Decret Regal, semnat de Majestatea Sa, Regele Mihai I al României. În numele  judecătoarei Maria Morar, care  a plecat în concediu și nu a semnat sentința, cineva a  scris: ”Prin statutul său, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu s-a declarat continuatorul tuturor persoanelor juridice  fără scop patrimonial  ce au aparținut minorității germane, rezultă că este și   continuatorul Grupului Etnic German”

Totul are o limita. Nu si la Iohannis care, uitand ca nu stapaneste perfect limba romana, s-a lansat intr-un expozeu despre Holocaust, scotand pe gura cele mai aberante cuvinte. Poate ca in germana, spusele lui au sens. Sau alt sens decat ce a vrut sa spuna. Dar in romana suna de-a dreptul sinistru ca, plecand de la nazism, sa ajungi sa faci trimiteri evidente spre Partidul AUR. Nu ma intereseaza ce scuze ar gasi presedintele pentru prostiile rostite, nici ca, in stilul de acum cunoscut, ar da din nou vina pe presa ca au fost idei si fraze rupte din contest. Nu, Iohannis a comis o gafa iremediabila.La 74 de ani de la eliberarea lagarului Auschwitz-Birkenau, presedintele Romaniei s-a imbracat in mantia ipocriziei si a vorbit despre Holocaust. Absolut neconvigator, din punctul meu de vedere. Mai mare sacrilegiu nu cred sa existe. Parea, mai degraba, in cautarea unor efecte emotionale de maxima greutate. Cine i-a urmarit discursul, a sesizat un lucru flagrant. In mod surprinzator, Holocaustul nu a avut autori naturali. Nu a fost creat de nimeni.

Nu i-a reclamat nimeni paternitatea. Au fost doar niste persoane care au calcat la maximum pe accelaratia epurarilor. Niste cetateni nenumiti, fara nationalitate si fara cetatenie. Nu apartineau niciunui stat. Tara care a inventat fabricile mortii nu a existat si nu exista. S-o fi numind cumva Germania? Daca da, de ce i-o fi fost greu lui Klaus Werner Iohannis sa-i pronunte numele? De ce nu se regaseste Germania in discursul celui care, altminteri, si-a construit cartea de vizita prin cancelariile europene cu originile lui?

Iohannis, cat ai fost de sincer?

Cum pot sa cred ca presedintele este sincer si ca sufera de pe urma celor mai abominabile fapte petrecute la Auschwitz si in alte lagare? Cum pot sa cred ca se da de ceasul mortii pentru cei care au fost torturati, infometati cu buna stiinta, schingiuiti si batjocoriti fara mila, ca apoi sa dispara fara urma in cea mai sinistra inventie a mintii umane? A visat noaptea ca nazistii trimiteau copiii in camerele de gazare, alaturi de mamele disperate, care nu puteau sa-i paraseasca? Nu mi s-a parut. Cum pot sa cred ca Iohannis este sincer si se cutremura de groaza la gandul ca milioane de oameni au pierit fara nicio vina in crematoriile lagarelor naziste cand el, printr-o mascarada judiciara, si-a acceptat senin rolul de conducator al unei structuri bizare, care a fost investita cu titlul de urmas al unei organizatii naziste? De ce as crede ca ii caineaza pe evrei, cand, din bunurile confiscate acestora, structura de care vorbeam nu am auzit sa fi restituit ceva?

Poporul german cand l-a votata pe Hitler stia programul partidului condus de acesta si dorea cu ardoare o revansa la infrangerea din primul razboi mondial,asa ca cetatenii germani din acea perioada au fost raspunzatori de ce a urmat,insa nu trebuie sa plateasca la infinit pentru ororile din al doilea razboi mondial.In prezent,insa,mai apar politruci,gen Mutalakul,care isi da tare in petecul mintii sale de analfabet nefunctional,sanchi balamale,el doar gandeste in doua viteze=incet si mai incet sau nu gandeste deloc ci doar citeste discursuri fara sa inteleaga textele lor.Mutalakul chiar are tendinte naziste,a reanfiintat GEG,pe care l-a si condus fiind totodata si primar,i-a retrocedat acestei organizatii fasciste toate imobilele confiscate prin decret regal,nu de comunisti,tot de pe functia de primar.Si-a menifestat antisemitismul de mai multe ori,chiar bascalios declarand ca el onoreaza nu comemoreaza victimele holocaustului,in exprimari disimulate dar usor de descifrat.Mutalakul mai spera sa fie impus,din nou,de catre unul din stapanii Coloniei,in functia de guvernator general tot prin fraudarea alegerilor.

ohannis nu renunţă când vine vorba despre tupeu, însă devine îngrijorător când acest tupeu se regăsește în declarațiile publice ale acestui domn.
Așadar, cu ocazia comemorării victimelor Holocaustului, Werner Iohannis Klaus, “cumpărătorul de rea-credinţă de case”, a ținut să-si exprime opinia proprie și a spuns că PSD-ul ar fi comparabil cu un partid nazist.
Înainte de toate nu numai că nu are nicio logică această asemănare, dar Werner Iohannis ar trebui să fie ponderat în declarații, mai ales că nu vorbește în calitate de persoană fizică, ci din postura de președinte al României.
Îi reamintim domnului Iohannis că, în 2007, pe vremea când era primar al Sibiului şi preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, organizaţia pe care o conducea a solicitat şi a obţinut în instanţă recunoaşterea calităţii de succesor în drepturi a ORGANIZAȚIEI NAZISTE “Grupul Etnic German”. Imediat după, toate proprietăţile care au aparţinut organizaţiei naziste sus-menţionate şi care, conform tratatelor naţionale şi internaţionale ar fi trebuit să ajungă şi să rămână în proprietatea statului român au fost retrocedate, în mod curios, FDGR-ului şi Bisericii Evanghelice din Sibiu. Aşa au fost retrocedate, de exemplu, clădiri emblematice pentru oraş, care adăposteau instituţii de cultură şi de învăţământ, precum Muzeul Brukenthal, Liceul de Artă, Liceul Pedagogic, Palatul Copiilor, grădiniţe şi multe alte imobile. Probabil nu întâmplător, primăria condusă de Iohannis nu a epuizat toate căile de atac pentru a apăra aceste proprietăţi ale statului roman. Poate tot pentru a nu i se cere explicații, Werner Iohannis nu a primit în audienţă niciun român, cetăţean al Sibiului, cât timp a fost primar.
Astfel, în lumina celor prezentate mai sus, înainte de a face o astfel de comparaţie aberantă între PSD şi un partid nazist, îl invităm pe domnul Iohannis să se uite în oglindă, să se autoanalizeze puţin şi să nu mai dea dovadă de atâta ipocrizie acuzându-i pe alţii de nazism.
Totodată, invităm familia Iohannis să se prezinte în faţa procurorului şi să răspundă pentru cele două case achiziţionate ilegal şi pierdute ulterior în instanţă. Sperăm ca în viitor familia Iohannis să nu mai invoce scuze precum o banală răceală sau o vizită în afara ţării atunci când este chemată la audieri, iar procurorul de caz care a îndrăznit să îi cheme la audieri să nu mai fie schimbat cu un alt procuror care, ulterior, uită să îi mai cheme la Procuratură”.

“Din idiotenia spusa de nazistul Klaus Iohannis am mai aflat inca o fapta din abjectul lui trecut de hitlerist. Nazistul ,dovedit, Klaus Werner Iohannis a fost si tortionar in inchisorile de decimare umana comuniste ! Numai in acele inchisori victimele comunistilor erau batute cu bestialitate pana la moartea sa spuna ca sunt comunisti, nu victime ale comunismului. Acum nazistul Klaus Iohannis acuza asemeni tortionarilor din inchisorile comuniste pe altii, desi el si toata familia lui sunt cu adevarat nazisti.Toate dovezile care il inculpa pe nazistul Klaus Iohannis sa ajunga in fata unui Tribunal Penal International unde nazist/hitleristul Klaus Werner Iohannis sa fie judecat, altfel istoria hitlerista se va repeta.” (Anonim)