MANIFEST💙💛💔 ! APEL CATRE ROMÂNI: PROTESTE MASIVE ROMÂNIA DIN 23 OCTOMBRIE PÂNĂ PE 25 DECEMBRIE 2021, ORA 15:00,PIATA VICTORIEI ! 32 de ani de SCLAVIE în propria noastră țară! MURIM CU ACEȘTI TRĂDĂTORI, MÂRLANI, INFRACTORI, ȘARLATANI ȘI IMPOSTORI DE GÂT! NICI AMENDA, NICI PUȘCĂRIA, NICI GLONȚUL NU NE MAI POATE OPRI! MURIM SAU TRĂIM! REEDITĂM REVOLUȚIA DIN ’89

PROTESTE MASIVE ROMÂNIA – DIN 23 OCTOMBRIE PÂNĂ PE 25 DECEMBRIE 2021, ORA 15:00,PIATA VICTORIEI.

PROGRAMUL ESTE URMĂTORUL ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ 💙💛💔:

 • 23 OCTOMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI
 • 30 OCTOMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI
 • 06 NOIEMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI
 • 13 NOIEMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI
 • 20 NOIEMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI
 • 27 NOIEMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI
 • 04 DECEMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI
 • 11 DECEMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI
 • 18 DECEMBRIE ORA 15:00,PIATA VICTORIEI

Acesta trebuie să fie cel mai mare protest din România din ultimii 31 de ani de la Revoluție. Acesta trebuie să fie îndreptat spre toți politicenii, trădători și vânzători de neam si țară!
Această Revoluție trebuie să fie un moment ZERO pentru NOI, pentru schimbarea în bine a acestei țări! Protestele trebuie să le purtăm în suflet în fiecare zi ca pe o rugăciune în care trebuie să scăpăm de corupție! Ziua în care facem curățenie în Parlament, Guvern și la Cotroceni!
Nu mai putem tolera să ne ucidă acest sistem criminal,corupt și mafiot !
Nu mai putem tolera această clasă politică iresponsabilă și incompetentă care nu a facut nimic pentru această țară, de câte ori s-a perindat la guvernare !
Nu mai putem tolera NIMIC !
Este TIMPUL pentru un MOMENT ZERO!
Pentru COPIII NOȘTRI, ACUM ori NICIODATĂ! Fără SCENĂ, VUVUZELE,LUMINIȚE, și fără a mai striga la clădiri goale!
SUNTEM DE RÂS în fața Europei,nu luăm atitudine în STRADĂ, la fel ca celalalte țări, în care autoritățile au trecut de partea oamenilor!
TREBUIE SĂ NE APĂRĂM DREPTURILE !
TREBUIE SĂ-I TRAGEM PE TOȚI LA RĂSPUNDERE pentru dezastrul din țară care se intamplă de 32 de ani, pe TOȚI!
TREBUIE să i tragem în țeapă precum VLAD ȚEPEȘ pe acești trădători de neam si țară, să-i lovim mult mai tare ,pentru că și ei ne-au facut prea multe să suferim !
Au plecat milioane de frați români peste hotare… pentru un trai mai bun…Dar în Romania nu se schimbă NIMIC, nu avem locuri de muncă, industrie, spitale, școli, autostrăzi, TOT ce au promis ei în campaniile electorale sunt doar pe hârtie, doar în teorie, nu sunt puse în practică, ori de câte ori îi vom vota pe unii și pe alții ! TOȚI sunt aceeași MUMĂ în campanie, iar la guvernare CIUMĂ… Din 4 în 4 ani ,din 5 ani în 5 ani ALEGEM pe Manda cu Tanda, pe Tanda cu Manda, iar NIMIC NOU SUB SOARE pentru ȚARĂ. Pleacă ai voștri, vin ai noștri, NOI rămânem tot ca PROȘTII.

DIN 23 OCTOMBRIE până pe 18 DECEMBRIE 2021 în fiecare sâmbătă la ora 15:00 PIAȚA VICTORIEI TREBUIE să luăm ATITUDINE, pentru că au trecut 32 de ani, FRATILOR! NU SE MAI POATE, AJUNGE! GATA,CU CiRCUL POLITIC DIN PARTIDE ȘI CU MASCARADA COVID ȘI A VACCINĂRII !
EI SUNT EȘUATI LA GUVERNARE, NOI SUNTEM POPORUL ROMÂN 💙💛💔 !
DE CE SĂ MAI RESPECTĂM NOI LEGEA, CÂND EI AU FĂCUT CONGRES CU 5000 DE OAMENI ȘI CHEREMURI ȘI CHEFURI LA GUVERN ȘI PARLAMENT, FĂRĂ MASCĂ ȘI DISTANȚARE! NU SUNTEM SLUGILE STRĂINILOR! NE CONDUC STRĂINII, TREBUIE SĂ-I DĂM JOS PE TOȚI, NU SE MAI POATE! VENIȚI ÎN STRADĂ CÂT MAI MULȚI SĂ-I DĂM JOS, SĂ INTRĂM PESTE EI ! CUM SE POATE ÎN FRANȚA, ÎN ITALIA ȘI ÎN ALTE ȚĂRI, PUTEM ȘI NOI, ROMÂNII, FRAȚILOR! NU UITAȚI ISTORIA ROMÂNILOR ,CUM AU ÎNVINS VITEJII ȚĂRII NOASTRE PENTRU CA NOI SĂ FIM NEAM ROMÂNESC, SĂ FIM ȚARA ROMÂNEASCĂ, SĂ FIM TRANSILVANIA, DOBROGEA, MUNTENIA, BANAT, MOLDOVA, OLTENIA ȘI BUCOVINA

! 💙💛💔 SE RĂSUCESC ÎN MORMINTE VLAD ȚEPEȘ, ȘTEFAN CEL MARE, MIHAI VITEAZUL CÂND VĂD ÎN CE HAL AM AJUNS NOI CA ȚARĂ! NU MAI FIȚI LAȘI! NOI I-AM ALES PE EI SĂ FACĂ CEVA PENTRU NOI, NU NOI SĂ FACEM PENTRU EI ! NOI SUNTEM ROMÂNIA, EI SUNT DOAR O CLICĂ, O GAȘCĂ DE HOȚI, O MAFIE CORUPTĂ! NU SE MAI FAC SPITALE ȘI ȘCOLI, SE BAGĂ BANII ÎN MOȘIILE ȘI ÎN BUZUNARELE LOR ! ACOLO DISPAR TOȚI BANII NOȘTRI, UNDE SUNT MĂRIRILE DE PENSII ȘI SALARII, UNDE ESTE CREȘTEREA SALARIULUI MINIM ȘI SCĂDEREA TVA-ULUI, DE CE VREȚI SĂ NE LUAȚI PROPRIETĂȚILE ȘI UNDE VREȚI SĂ DUCEȚI ROMÂNIA ?

💙💛💔 DACĂ NU NE TREZIM, VOR PLĂTI COPIII NOȘTRI NOTA DE PLATĂ A DEZASTRULUI PE CARE L-AU PLĂTIT EI! NU SE MAI GĂSESC VINOVAȚII PENTRU OAMENII ARȘI ÎN SPITALE DACĂ NU LUĂM ATITUDINE, FRAȚILOR! TREZIȚI-VĂ CĂ AȚI DORMIT PREA DESTUL, S-A ALES DEJA PRAFUL DE NOI TOȚI!

SOLICITĂRILE PROTESTELOR 💙💛💔 :

Revendicările principale pe care le susținem prin acest protest sunt:

 • 1) Solicităm autorităților renunțarea urgentă și definitivă la folosirea “certificatului verde” Covid pe teritoriul României.
 • 2) Cerem ridicarea imediată a stării de alertă, care a fost prelungită în mod nejustificat și nefundamentat din luna mai 2020 până în prezent, asigurând un cadru propice pentru numeroase abuzuri ale autorităților și încălcări de drepturi ale cetățenilor, care trebuie să înceteze.
 • 3) Solicităm autorităților oprirea tuturor măsurilor de segregare a populației României pe criterii medico-sanitare.
 • 4) Solicităm autorităților renuntarea la orice formă de impunere directă sau indirectă a vaccinarii obligatorii de orice tip.
 • 5) Solicităm autorităților să promoveze și să permită utilizarea tratamentelor medicamentoase dovedite eficiente în stadiile timpurii ale infecției cu Sars-Cov2, pentru evitarea supraaglomerării spitalelor.
 • 6) Solicităm autorităților oprirea tuturor măsurilor abuzive și discrimitatorii la adresa unor categorii profesionale (cadre medicale, personal MAI, personal ISU, cadre didactice, studenți, etc).
 • 7)  Solicităm menținerea deschise, cu prezență fizică, a tuturor unităților de învățământ, de la cel preșcolar până la cel universitar, fără mască obligatorie, fără constrângeri de niciun fel (testare obligatorie pentru elevi și studenți, certificat verde pentru profesori, etc).

12.1) Solicităm Guvernului României: 

 • 1. Să revină în matca constituțională și să își îndeplinească atribuțiile pe care Constituția le stabilește în sarcina sa, să nu își mai aroge puteri de legiferare pe care Constituția nu i le permite, să nu mai restrângă exercițiul drepturilor și libertăților fundamentale cu încălcarea legii și a Constituției; 
 • 2. Retragerea proiectelor de lege inițiate de către Ministere care condiționează drepturile și libertățile fundamentale de Certificatul verde (dovada testării/vaccinării/trecerii prin boală), respectiv proiectul de lege inițiat de Ministerul Sănătății cu privire la profesioniștii din domeniul asistenței sociale și proiectul de lege inițiat de Ministerul Sănătății cu privire la personalul din domeniul medical, ISU și MAI, și să nu mai inițieze proiecte de lege similare; 
 • 3. Abrogarea dispozițiilor din actele normative emise de Guvern și de Ministere în privința modalității de desfășurare a anului școlar 2020-2021 care prevăd obligativitatea purtării maștii de catre elevi, studenți și profesori.
 • 4. Abrogarea tuturor măsurilor anti-pandemie instituite care s-au dovedit ineficiente si fara un efect real în combaterea transmiterii virusului Sars-Cov2 și emiterea unui nou set de recomandări practice către cetățeni, care să vizeze măsuri solid fundamentate științific de prevenție pentru infectarea cu virusul Sars-Cov2 și combaterea transmiterii acestuia; 
 • 5. Încetarea campaniilor improprii de acordare de recompense bănești sau materiale pentru vaccinare, informarea corectă și completă a cetățenilor cu privire la vaccinurile anti-Covid-19 și efectele adverse ale acestora, astfel încât cetățenii să poată să decidă în cunoștință de cauză, dacă doresc să se vaccineze sau nu. Prezentarea în mod distinct în comunicatele zilnice a numărului persoanelor vaccinate din total persoane: testate, confirmate pozitiv la testare, spitalizate, decedate;
 • 6. Încetarea campaniei de segregare și dezbinare a populației pe criteriul vaccinării, precum și încetarea campaniei de incitare la ură între persoanele vaccinate și nevaccinate; 
 • 7. Toate actele normative care sunt inițiate de Guvern și Ministere să fie supuse dezbaterii publice la care să fie invitate ONG-urile, sindicatele și patronatele și emiterea acestora să se facă cu respectarea tuturor legilor în vigoare și primordial a Constituției României. 

12.2) Solicităm Parlamentului României:

 • 1. Solicităm tuturor senatorilor și deputaților să nu voteze niciun proiect de lege care să prevadă introducerea vaccinării obligatorii în România sau obligativității folosirii Certificatului verde. 
 • 2. Solicităm deputaților României să respingă Proiectul de Lege nr. PLX-393/2021, prin care CNSU și Guvernul primesc puterea de a institui pentru orice categorie de populație obligația prezentării certificatului verde pentru asigurarea drepturilor și libertăților fundamentale. 
 • 3. Respectarea de către Parlament a supremației Constituției, și a tuturor drepturilor și libertăților consacrate constituțional, în litera și spiritul lor. 
 • 4. Respectarea tuturor drepturilor fundamentale ale cetățenilor Români, consacrate de Conventia Europeană a Drepturilor Omului și prin Declarația Universala a Drepturilor Omului.
 • 5. Parlamentarii să respecte faptul că legiferarea nu poate fi realizată fără parcurgerea etapei consultării publice și a normelor de tehnică legislativă.
 • 6. Parlamentarii să țină cont de faptul că legiferarea în contra majorității și în interesul unor minorități, indiferent de contextul formării acestora, de o manieră care încalcă flagrant drepturi esențiale, în lipsa exercitării cărora însuși dreptul la viață este sub semnul întrebării, delegitimează întreg corpul legislativ, reprezentativitatea acestuia golindu-se de conținut.

12.3) Solicităm Înaltei Curți de Casație și Justiție și tuturor Instanțelor judecatorești din România:

 • 1. Să nu se mai comporte ca o anexă a puterii executive, și să își îndeplinească rolul pe care îl au fiecare potrivit Constituției;
 • 2. Să înfăptuiască justiția în numele legii, în mod independent și cu imparțialitate, să se supună numai legii, iar justiția să fie unică, imparțială și egală pentru toți;
 • 3. Să respecte dreptul de acces la instanță, dreptul la apărare și dreptul la un proces echitabil;
 • 4. Să stabilească, ”de urgență”, termenele de judecată pentru soluționarea recursurilor care au ca obiect acțiuni în anulare împotriva actelor normative emise în pandemie, așa cum prevede art. 20 alin. (2) din Legea nr. 554/2004. 
 • 5. Să își respecte rolul stabilit de Constituție conform art. 126 alin. 6 din Constituția României și să efectueze controlul judecătoresc efectiv al actelor administrative normative.

12.4) Solicităm Curții Constituționale a României:

 • 1. Să își exercite rolul de garant al supremației Constituției și să soluționeze excepțiile de neconstituționalitate cu care este investită în mod obiectiv și imparțial, fără nicio influență;
 • 2. Să reducă termenele pentru depunerea rapoartelor de către judecătorii raportori, să dispună reducerea termenelor și stabilească termenele de judecată în dosarele care au ca obiect excepțiile de neconstituționalitate privind Legea nr. 55/2020, Legea nr. 136/2020, OUG nr. 21/2004, si OUG nr. 192/2020. 

În încheiere, dorim să subliniem din nou faptul că, în calitate de cetățeni ai României și reprezentanti ai societății civile din România:

– Nu vom accepta folosirea “certificatului verde” Covid și nici încercările de a impune vaccinarea obligatorie a Românilor

– Nu vom accepta  discriminarea anumitor categorii de cetățeni și segregarea pe criterii medico-sanitare a populației

– Nu vom accepta distrugerea statului de drept și alunecarea spre o formă de dictatura sanitară, sub pretextul pandemiei.