La ora actuala suntem sub asediul Fortelor Speciale ATI la comanda generalului Arafat!

Asediul asta a fost pregatit, asa cum trebuie sa faci cand pregatesti un asediu, din timp. Ai nevoie de personal specializat si de tehnica militara, de tehnica de lupta! Sunt 20 ani de cand auzim numai “Centrul de formare” de la Targu Mures, “Centrul de formare prim-ajutor, Anestezie Terapie Intensiva” din cadrul retelei de detasamente de pompieri din tara de situatii de urgenta.

Acolo faceau racolarile, faceau cursuri de prim-ajutor pentru civili si cei mai buni erau trimisi la Targu Mures. De 20 ani se tot formeaza personal in tara asta ca noi numai asta auzim, “Medicina de Urgenta – ATI”, de parca romanii ar fi in zona de razboi, parca am fi pe frontul de vest. Am uitat ca noi suntem primii la oncologie, la cancer de copii, la cancer, obezitate, boli metabolice, autism… nu, domnule, medicina de urgenta! Ma intrebam, domnule, dar ce se intampla, domnule? Se pregatea! Omul asta se pregatea din timp! Cine l-a plantat aici si l-a eternizat in Romania, l-a si finantat, n-a facut SMURD-ul ala din banii lui, ci din bani europeni care pana la urma se pare ca sunt din banii lui Soros. Personal, si-a facut!

Acum mai e nevoie de tehnica militara. Asta si-a adus salvari, ventilatoare si alt gen de aparatura medicala. VENTILATOARELE SUNT GHILOTINELE LUI. Sunt tancurile lui de ucis! Sigur ca in clipa in care ai facut un protocol pentru covrig, care presupune automat sa pui pacientul pe ventilator, pacientul ala trebuie sa indeplineasca 2 conditii. Prima e sa nu respire singur, pentru ca nu poti respira si tu, si masina! Deci, respiratia trebuie suprimata! Ori in clipa in care un om nu mai respira singur, ala nu mai e constient. Deci, al doilea lucru – pacientul trebuie sa fie inconstient. Nu se duce nimeni la spital inconstient. E, aici esti deja la mana lor.

AICI APARE SMECHERIA! Daca ai dispnee, dificultati in respiratie datorata scaderii suprafetei de schimb la nivelul alveolelor pulmonare, respiratia nu se va opri! Tot nu se va opri! Ei trebuie sa-ti opreasca respiratia ca sa te puna pe ventilator! Revin la chestia asta. Este incriminat oxigenul. Trebuie sa fac o paranteza. 90% sunt sigur ca este exact asa cum spun pentru ca este o metoda ieftina. DAR LUMINA CU ADEVARAT NU SE VA FACE PANA NU VA VORBI CINEVA DIN ARMATA ATI A GENERALULUI ARAHAT. 

Este incriminat oxigenul. Oxigenul e un gaz respirator, face parte din amestecul de gaze pe care îl respiram, care se numeste aer. Are un procent de 21% și în aer mai avem 1% dioxid de carbon și restul e azot și un procent infim de gaze rare, deci vorbim aici de o presiune parțială a oxigenului de 0,21%. Presiunea parțială a unui gaz dintr-un amestec de gaze creste și el dacă creste presiunea întregului amestec. Confom legii lui Dalton, presiunea unui amestec de gaze, deci a aerului, este egala cu suma presiunilor parțiale a gazelor din amestec și atunci presiunea aerului aici pe pământ de o atmosfera e egala cu suma presiunilor parțiale a oxigenului si a azotului și a dioxidului de carbon.Fiecare gaz la o anumita presiune parțială devine toxic, ai probleme.

Presiunea parțială a oxigenului devine toxica dacă creste de la 0,21, cât avem acum în aerul respirator. La 1,6 – 1,8, deja te omoară. Nu se poate face asa ceva nici măcar dacă administrezi oxigen pur, dacă ii dau oxigen pur va avea presiunea 1, va fi suta la suta, ori eu trebuie sa ajung la 1,6 – 1,8 ca să îl omor. Pentru asta trebuie sa fac doua lucruri. Ori îl bag în barocamera, ori îl bag sub apa. Dacă ii dau sa respire oxigen pur și îl bag la 6 metri sub apa, acolo va avea 1,6 presiune. La 8 metri e mort, dar moare repede pentru ca oxigenul e neurotoxic. Ori, ei nu te baga in barocamera, te baga pe ventilator, și atunci dacă protocolul cere sa te bage pe ventilator, primul lucru trebuie sa te adoarmă. Nu e o problema, iti dau un hipnotic, un sedativ, etc.

Dar respirația continua, respirația nu se opreste dacă dormi pentru ca exista automatism dictat de impulsurile din centrul respirator, din bulbul cefalic către mușchii respiratori. Atunci ce îți dau: îți dau un produs folosit în anestezie care taie legătura, influxul nervos dintre bulbul cefalic și mușchii respiratori.Se folosea esmeron. E, în clipa aia ai adormit Nici nu mai respiri și atunci deja respira mașina în locul tău, pot sa te bage pe ventilator. E, în clipa aia ești al lor! In mod normal, daca dai oxigen pur pentru o perioada scurta de timp, nu se intampla nimic, 15 – 30 de minute e ok, limita medicala pentru administrarea de oxigen pur este de 24 de ore pentru ca oxigenul e un gaz coroziv, produce arsuri. Dacă pe ei i-ar fi interesat sa-ți dea doar oxigen, ți l-ar fi dat pe masca, fără sa te intubeze sau sa te pună pe ventilator. Ți l-ar fi dat pe masca, dar pe masca tu ești conștient, ori dacă tu ești conștient și trece o ora, doua și tu ești tot pe oxigenul pur, în prima faza e benefic și simți o senzație de relaxare, de odihna, dar dupa aceea, capacitatea sângelui de a îl asimila se pierde și incet-încet te sufoci.

Ori, dacă tu stai pe masca pe oxigen si zici, “domne, ma sufoc”, atunci ei trebuie sa îți dea masca jos și îți revii.E, pentru chestia asta te-au trecut pe ventilator și atunci tu nu mai poți sa mai zici “domne, ma sufoc”! Și atunci te sufoci. De ce? Faci edem pulmonar. Exact ca și când te arzi și se face basica cu apa. Oxigenul este coroziv, arde țesuturile, de aia se da pe masca barbotat prin borcanul ala cu apa, sa fie umed. O sa vedeți ca acolo unde vine țeava de oxigen la nas, apare arsura. Același lucru se produce in plămâni, îți arde plămânii, se face edem pulmonar, se strânge lichid în plămâni și nu se mai face schimbul de gaze, deja orice ti-ar da, nu se mai face schimbul de gaze. Și nu numai orice ti-ar da, din punct de vedere al dinamicii respiratorice, al dinamicii gazelor, indiferent ce amestec îți dă, ești gata pentru ca nu se mai face schimbul de gaze, ci și orice ti-ar da din punct de vedere medicamentos, orice antibiotic, orice antiviral, la revedere, tu tot te sufoci! E, l-a adormit, l-a intubat, i-a dat oxigen pur sau altceva (dar cel mai ieftin e cu oxigen pur și nu bate la ochi), l-ai ținut pe oxigen pur, i-au ars plămânii, de aia s-au interzis autopsiile, și ala s-a sufocat în somn și în 24 de ore ești mort.

Asta a fost, dar pana nu vorbește un medic (au fost bine de tot “furajati”, salariile ca în Germania, i-au cumpărat, le-au cumpărat tăcerea, i-au format și le-au cumpărat tăcerea), nu se va face lumina. Eu ce va pot spune, eu va vorbesc acum ca profesor universitar, va vorbesc ca instructor de scufundări, ma pricep la respirație sunt și instructor oxygen-provider, instructor de scuba, la dinamica respiratorie nu am probleme. Sigur ca eu nu va pot lamuri în ceea ce privește detaliile medicamentoase. Eu pot sa va spun de ceea ce au nevoie, dar nu o sa va pot spune produsul medical, sa va spun, domnule, au nevoie de ceva care suprima influxul nervos de la centrul respirator cefalic la mușchii scheletici, automatismul respirator, ca-i spune esmeron, ca-i spune altcumva, asta nu mai contează, dar ăsta e mecanismul, nu ai tu ce sa bagi pe ventilator un om care respira singur oricât ar fi de încărcați plămânii, pentru ca aici e manualul doctorului Iuliu Hațeganu unde spune clar ca omul poate trai și cu o cincime din suprafața respiratorie. Deci, din 5 lobi pulmonari, 3 pe dreapta și 2 pe stanga, ca-i inima, dacă scot 4, omul tot trăiește.

Dar la pat, nu mai poate face efort ca nu mai are suprafață de schimb alveolo-capilara. Apare dispneea, dificultatea în respirație numai când incepe sa facă efort. Dar un om care vine pe picioarele lui și acuza dificultăți respiratorii, l-ai adormit, l-ai împachetat frumos, i-ai dat esmeron, i-au oprit respirația, l-ai băgat pe ventilator pe oxigen pur, în 24 de ore e gata! Salut, a murit de covid, case closed, asta e firul. Deci, astea sunt asasinate, crima cu premeditare, cum vreți voi, deși fiind stare de război, asta e stare de război, suntem sub asediu, vorbim de crime de război, crime împotriva umanității, gândiți-vă ca dacă într-un rahat de oraș cum e Sibiul, au undeva la peste 500 de morți, va dați seama că probabil vorbim de 5.000 – 6.000 de morți sau mai mulți, asasinați. Sigur ca aia se zbat, ați văzut ca i-au legat de pat, v-am spus, principala problema este ca Universitatea nu formează caractere, dar vad ca nu formeaza nici oameni inteligenti, un medic e liber sa adopte ce protocol considera el, nu-l comanda nimeni, chiar atât de tampit sa fie sa nu știe lucururile astea? Chiar atât de mulți sa poți cumpăra cu bani și pentru cât timp???

Când se termina banii, ce o sa se întâmple??? Gândiți-vă foarte bine, nu folosesc cuvintele în mod gratuit, suntem sub asediul forțelor specie ale lui Arafat. Nu va pot spune exact cine e asta, cine l-a pus aici și de ce, lucruri similare se întâmplă în toată lumea, dar noi avem problema cu ce se întâmplă la noi. Asta trebuie eliminat, asta e președintele Romaniei, Arafat.Arafat conduce România, de fapt, trebuie eliminat cu orice preț, e un pericol pentru siguranța naționala și pentru integritatea biologica și morala a poporului roman, atâta cât a mai rămas din el, deci este alerta roșie, extrema urgenta, trebuie scăpat de asta prin orice mijloace pentru ca nu se va duce de acolo, are profilul psihologic judiciar al criminalului în serie!

Cerem:

  • 1. Proces impotriva politicienilor si medicilor, sa demonstreze in instanta, STIINTIFIC, existenta inexistentului sars-cov2 (prin dovada purificarii/izolarii si confirmarii sars-cov2 conform postulatelor KOCH si Rivers oriunde in lume, dovada compararii tuturor rezultatelor testului RT-PCR cu asa-numitul ETALON DE AUR, adica a genomului confirmat la punctul anterior si dovada ca etiologia deceselor puse pe seama COVID19 este fara dubiu noul virus SARS-CoV-2 (dr. Camelia Smicala). 
  • 2. Proces impotriva celor care au interzis AUTOPSIILE si obligarea urgenta a medicilor sa le reia, singura modalitate stiintifica si medicala prin care se stabileste cauza unui deces si care demonstreaza ca acest sars-cov2 nu exista!, iar decesele de pana acum au fost din cauza protocoalelor aberante date pentru un virus inexistent care au interferat cu bolile cronice producand deces sau drumul catre ATI unde pacientii au fost sedati, intubati fortat si hiperoxigenati cu oxigen industrial / din cauza bolilor cronice / a accidentelor netratate, asteptand rezultatele testelor impostoare PCR / din cauza netratarii bolilor cronice grave pe motive de pandemie inexistenta si spitale inchise / din cauza infectiilor intraspitalicesti / din cauza malpraxisului / alte cauze. 
  • 3. Urgent anchete in privinta oxigenului industrial folosit in spitale in loc de cel medicinal! Este nociv? Ucide sau afecteaza starea pacientilor?  
  • 4. Urgent anchete despre mortii din spitale din 2020-2021 care au iesit pozitiv la testele frauduloase PCR, au fost marcati “cu covid” sau “de covid” si carora li s-au dat fortat protocoale pentru un virus inexistent si nedovedit stiintific nici pana acum. Sa se afle cati au mai iesit vii de la sectiile ATI!
  • Daca nu a iesit nici unul viu, de ce dupa cele 5.000 – 6.000 decese (cf. estimarii prof. dr. Gabriel Lupan) – cateva zeci de mii (estimare deputatul independent Mihai Lasca) nu s-a luat nici o masura si continua sa se foloseasca aceleasi protocoale / oxigen industrial / aceeasi cantitate (maxima?) de oxigen pompata prin ventilatia mecanica? 
  • 5. Ce fel de ventilatie se foloseste in spitale? Cu presiune pozitiva sau cu presiune negativa? 
  • 6. Care este formula stiintifica si medicala conform careia angajatii trebuie sa pompeze oxigen in plamanii pacientilor (caci banuiesc ca nu se face dupa ureche sau spunand “da mai tare”, “da mai incet”, “da la maximum”)? A fost ea respectata?

SFATURI:

  • Unu: NU va lasati sa ajungeti in spitale.
  • Doi: in caz de rude in spital, cereti sa vizitati, chiar in ciuda protocoalelor. Daca sunteti respinsi, cereti a doua parere medicala. AVETI DREPTUL!
  • Trei: in caz de refuz, obligatoriu, se pare, faceti cerere de mutare a pacientului in alta parte, pe motiv de tratamente rele. TOTUL in scris!
  • Patru: in caz de refuz, obligatoriu, se pare, faceti plangere de RAPIRE si DETINERE ILEGALA a rudei de catre spital, caci NU au consimtamantul LEGAL al persoanei responsabile juridic pentru bolnavul inconstient.
  • Cinci: NU asteptati ZECE zile nenorocite, ca aia sa va omoare rudele!
  • Sase: cereti, IN SCRIS, tratamentele care i se aplica pentru afectiunile de care sufera.
  • In caz de refuz, faceti plangere la conducerea spitalului, caci sunteti reprezentantul legal al pacientului si trebuie sa va informeze.
  • NU UITATI: spitalele si personalul medical NU AU DREPT DE VIATA SI DE MOARTE asupra noastra!!!
  • Nu stati, ACTIONATI!

Opinia cetatenilor:

  • Să vă spun cum stă treaba în provincie: pacientul e dus cu ambulanța (automat, indiferent de ceea ce ar dori el sau aparținătorii lui) la Spitalul Județean. Nici nu se pune problema de vizită. Spitalele județene sunt stat în stat, NU se trece mai departe de poartă. Cui să ceri „o a doua părere medicală”? Tu habar nu ai CARE MEDIC ANUME îți tratează bolnavul. Iar dacă reușești să afli numele lui și (minune!) să stai de vorbă cu el la telefon, CUI să ceri o a doua părere? Colegilor lui, care țin de aceeași omerta, care au aceleași beneficii financiare enorme de pe urma plandemiei și se supun acelorași ordine criminale venite de sus? Iar dacă vrei să muți pacientul la un alt spital NU ȚI-L PRIMEȘTE NIMENI, pe motiv că principalul spital Covid e… Spitalul Județean!
  • Spuneți să reclamăm „relele tratamente”. Păi, cu ce dovezi? Cum să intri în spital, cum să iei legătura cu bolnavul? Pe cine să pui martor? Să nu fim copii, ăștia fac nemerniciile/crimele cu ordin și cu „spate” de la superiori, metoda a fost bine pusă la punct – ce să faci tu, aparținătorul, de pe trotuarul din fața spitalului, adică din punctul maxim de apropiere care îți este permis?
  • Ca să rezum: neomenia, bătaia de joc, corupția, malpraxisul erau, oricum, la ordinea zilei pentru majoritatea personalului medical din spitalele romanești (adevărații salvatori de vieți nu au de ce să se supere pe mine, fiindcă își cunosc prea bine „colegii”). Acum, când Sistemul a devenit de-a dreptul criminal (și la propriu, și la figurat) personalul medical din „spitalele Covid” NU DĂ NICI UN FEL DE SOCOTEALĂ BOLNAVILOR SAU APARȚINĂTORILOR.
  • Singura soluție este coagularea unei inițiative civice care să se lupte pe viață și pe moarte cu Sistemul, iar dacă o astfel de inițiativă nu apare și la nivelul personalului medical, ajutată de una similară a celor din sistemul de Justiție – bolnavii care ajung cu ambulanța la un „spital Covid” sunt carne de tun pentru Murder Inc., adică Arahat & Co.