Iulian Capsali: BUCUREȘTI – UN DEZASTRU ANUNȚAT: Nu pot să nu mă gândesc la jaful făcut din banul public în timpul plandemiei, când s-au cumpărat tone de botnițe, mii de izolete, zeci de spitale de campanie nefolosite și zeci de milioane de fiole pentru răspândirea morții subite, miocarditei și bolilor autoimune. Plus banii pentru presa globalistă care a realizat un război psihologic împotriva poporului timp de peste doi ani.

Nu pot să nu mă gândesc la jaful făcut din banul public în timpul plandemiei, când s-au cumpărat tone de botnițe, mii de izolete, zeci de spitale de campanie nefolosite și zeci de milioane de fiole pentru răspândirea morții subite, miocarditei și bolilor autoimune. Plus banii pentru presa globalistă care a realizat un război psihologic împotriva poporului timp de peste doi ani.

Miliarde de euro cu care se puteau, de pildă, consolida toate blocurile vechi din București, ce se vor face praf la un cutremur precum cel din Turcia și Siria. Numai în București, conform simulărilor, ar muri între 6.500 și 10.000 de oameni. În 1977 au fost “doar” 1400 de victime. Deci vor fi de aproximativ șase ori mai multe decât acum 46 de ani!

Aproape toate clădirile din imagine, construite în perioada interbelică și până la 1945, vor fi la pământ. Dar și o mare parte dintre blocurile +8 construite între 1950 – 1963, “an în care au fost introduse reglementări tehnice privind proiectarea la cutremur”. Profesorul Radu Văcăreanu, rectorul Universității de Construcții din București, a precizat într-un interviu la “România în direct”: „Lucrurile ar arăta mai rău ca în 1977. Spun lucrul acesta pentru că pe de-o parte avem clădiri care au trecut prin 1940 și 1977 și care nu sunt consolidate nici în momentul acesta – aici eu nu mă refer doar la clădirile de locuit (…) Problema riscului seismic (trebuie) să fie extinsă către clădirile publice – aici mă refer la școli, la spitale, la grădinițe, la orice tip de clădire publică”.

Când se va întâmpla nenorocirea (problema nu este “dacă”, ci “când”), toate gunoaiele politice și administrative (Nicușor Dan a închis firma primăriei care se ocupa de consolidări) vor ridica din umeri, ca la o fatalitate.

Repet, s-au prăpădit zeci de miliarde de euro din banul public doar pentru o minciună, în care “salvatorul” Arafat a avut un rol central, împreună cu Orban și mai ales Cîțu, devalizatorul bugetului României.

Evident, nimeni nu va păți nimic. Interesele globaliste au fost atinse, iar după ei, Potopul…