Incendiu la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni din Capitală. A luat foc acoperișul secției UPU. Banii PNRR ard deja înainte să fie primiți, motiv de sifonare pe cenușa și trupurile carbonizate ale pacienților!

S-a dat alarma de incendiu marți dimineață, puțin după ora 7.00, la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni din Capitală.

Potrivit primelor informaţii, incendiul a afectat partea exterioară a acoperişului secţiei de primiri urgenţe a spitalului. Până la sosirea pompierilor, cadrele medicale au început evacuarea în siguranţă a secţiei.

Toţi cei 8 pacienţi care se aflau în clădire au fost evacuaţi imediat în siguranţă.

„În jurul orei 7 am fost anunţaţi cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Primele forţe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperişului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului şi pentru evacuarea persoanelor din interior”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului au fost trimis şapte echipaje de salvatori SMURD, opt autospeciale de stingere şi trei autoscări. Din fericire, nu există victime.

„Menționăm că nu sunt persoane rănite. Ministerul Sănătății este în legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediata de măsuri de sprijin în caz de necesitate”, au mai transmis autorități.