În Israel a început Războiul tuturor Războaielor

Dictatura COVID și teroarea ei au dat greș. Războiul din Ucraina nu și-a atins nici el scopul. Pare că acum a fost lansat Planul C.

Un editorial de Brandon Smith de la Alt-Market pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Puțină lume a auzit de un mărunt eveniment survenit în jurul anului 1200 î.Hr., numit Prăbușirea din Epoca de Bronz, în regiunea cunoscută sub numele de Levant (Orientul Mijlociu de astăzi).

Majoritatea dintre noi învățăm că istoria și progresul urmează o linie dreaptă și că fiecare generație îmbunătățește cultura și inovațiile generațiilor precedente.

Această iluzie este construită în jurul unei concepții despre trecut influențate de Smithsonian.

În realitate, istoria are tendința de a urma un cerc sau o spirală, inovația conducând la facilitate, facilitatea la lene și la corupție, iar corupția conducând la slăbiciune și prăbușire.

În nenumărate rânduri, omenirea a cunoscut raiul pe pământ pentru a fi apoi alungată din el.

Supraviețuitorii construiesc atunci colibe pe ruinele fostelor imperii și reîncep de la zero.

De ce catastrofa din epoca bronzului a fost importantă? Pentru că istoria are tendința să se repete.

La acea vreme, Levantul era bogat, cu civilizație și comerț, alcătuit dintr-o multitudine de regate care reprezentau lumea cunoscută: în special egiptenii, babilonienii, minoanii, micenienii, hitiții

Această civilizație avea vaste rețele economice, agricultură, industrie și biblioteci.

Proximitatea regatelor a favorizat relații comerciale atât de extinse, încât această perioadă este adesea numită de istoricii moderni ca prima „economie globalizată” (vă sună cunoscut?)

Ce a avut nevoie de secole pentru a fi construit a fost distrus într-o singură generație de o serie de catastrofe.

O „mega-secetă” a provocat regatelor lipsite de resurse constante de apă o pierdere a producției agricole, care a dus la o foamete și boli generalizate (da, climatul se poate schimba radical indiferent de amprenta de carbon umană).

Comerțul a fost perturbat de conflicte interne, iar o misterioasă invazie a unui grup de jefuitori rătăcitori, numiți „oamenii mării”, este documentată ca unul dintre principalii factori ai prăbușirii.

Oamenii Mării au atacat numeroase regate, însă mulți dintre ei erau și refugiați veniți în regiune.

Au bulversat culturile și economiile și au distrus câteva imperii.

Toate acestea s-au produs în mai puțin de 30 de ani.

Din nefericire, cum doar elitele acestor civilizații știau să citească și să scrie, limbile și documentele istorice au fost pierdute.

Acest lucru a provocat o perioadă întunecată care a durat secole întregi.

Omenirea a fos readusă practic la zero, supraviețuind printre templele și piramidele generațiilor trecute.

Se uitau probabil la aceste minuni arhitectonice în ruină, vechi de câteva sute de ani, și se întrebau: „Ce naiba s-a petrecut cu noi?”.

Desigur, nu totul a pierit. Dinastiile egiptene erau în declin, dar au reușit să reziste mai bine decât omologii lor din Levant.

Totuși, evenimentul a reprezentat un recul păgubitor pentru cunoașterea umană.

Este posibil ca, dacă prăbușirea din epoca bronzului nu s-ar fi produs, să fi fost astăzi o civilizație spațială călătorind printre stele.

Sau poate că aceste culturi erau atât de corupte încât a fost nevoie să eșueze pentru ca în locul lor omenirea să pună ceva mai bun?

Dar ce au toate acestea cu actualul Orient Mijlociu?

Cititorii inteligenți au înțeles cu siguranță unde vreau să ajung.

Relațiile complexe și mecanismele comerciale din epoca bronzului au dus la o mare bogăție și prosperitate, dar erau teribil de fragile.

Însăși această interdependență a provocat dispariția lor, în timp ce se prăbușeau una peste alta ca niște piese de domino.

Globalizarea și revoluția colectivistă de astăzi ne împing spre o implozie mondială asemănătoare.

Legăturile noastre iraționale cu economii și entități străine ar putea foarte bine să ducă la o nouă distrugere a civilizației.

Priviți cu ce avem de-a face în războiul dintre Israel și Palestina care se desfășoară acum.

Mai multe țări antrenate în conflict

Dacă vă întrebați cumva care va fi „Surpriza din Octombrie”, acum ați aflat.

Îmi voi exprima limpede poziția despre această situație – nu îmi pasă de nici una dintre tabere. Îmi fac griji pentru civilii nevinovați, însă, în afară de asta, războiul nu are importanță.

Sunt american și îmi fac griji pentru America.

Același lucru și în privința Ucrainei și a Rusiei.

Războaiele lor nu sunt războaiele noastre și sunt foarte suspicios de fiecare dată când liderii noștri politici încearcă să ne amăgească să alegem o tabără, atunci când străinii încep să se împuște între ei.

Ca să rezum: Toate războaiele sunt războaie ale bancherilor.

Israelienii profită de pe urma banilor noștri dar au o întreagă istorie de operațiuni clandestine dovedite pentru a ne împinge în războaie (vă amintiți de USS Liberty?)

Palestinienii și majoritatea lumii islamice disprețuiesc Occidentul și Creștinătatea în general (și nu îmi pasă cine a început, realitatea este că avem culturi complet incompatibile și așa va fi întotdeauna).

Doar pentru că avem puncte comune în a combate ideologia „Trans”, asta nu înseamnă că sunt gata să accept draconica lege Sharia în comunitatea mea.

Ambele tabere folosesc tactici care vizează în mod deliberat civilii. Nu vorbesc despre daunele colaterale pe care le-am văzut în Afganistan și Irak, vorbesc de grupuri care sunt angajate în mod deliberat și nerușinat în planuri de genocid.

Concluzia? Nu există o tabără a „bunilor” cărora să ne alăturăm.

Acest război este un spectacol total de absurdități tribale vechi față de care occidentalii ar trebui să stea deoparte.

Cei care nu sunt de acord ar trebui să își pună următoarea întrebare: sunteți cu adevărat gata să luați o pușcă și să vă duceți în Israel sau Gaza pentru a lupta și a muri de dragul uneia dintre tabere?

Dacă da, făceți-o voi, dar încetați să le cereți altora să o facă în locul vostru!

Dacă nu, țineți-vă gura!

Însă, iată ce se va întâmpla: Sistemul va încerca cu orice preț să-i forțeze pe americani și pe europeni să participe la aceste războaie.

Presa centrală și unii lideri politici sugerează deja că recentul atac la scară mare împotriva Israelului a fost planificat de guverne din afara Gazei.

Unii acuză Iranul, alții acuză Libanul.

După cantitatea mare de imagini ale atacului pe care le-am examinat, nu am nici o îndoială că ALTCINEVA decât palestinienii a orchestrat evenimentul.

Tacticile folosite au fost prea moderne și prea bine coordonate. Iar palestinienii nu au fost niciodată atât de inteligenți în materie de strategie militară.

Cine a orchestrat atacul este o altă întrebare. Până în prezent, există o mulțime de zvonuri, dar nici o dovadă concretă care să indice un anumit guvern.

Iar încă o întrebare este următoarea: cum au reușit palestinienii să organizeze întregul plan și să realizeze invazia fără ca serviciile de informații israeliene să afle?

Mossadul este cunoscut ca una dintre agențiile secrete cele mai bine infiltrate și informate din lume. Și totuși a fost luat total pe nepregătite de acest atac? Nu pot să cred una ca asta.

Îmi vin în minte evenimentele de la 11 septembrie și strania serie de eșecuri informative care le-au precedat.

Îmi vin în minte și minciunile, propaganda și reacția agresivă care au dus la două decenii de războaie fără sens.

Sunt convins că, peste puțin timp, vom auzi relatări conform cărora numeroși soldați implicați în atac NU erau palestinieni.

Vor afirma că unii dintre ei au venit din Iran, Siria, Liban etc.

Vor apărea informații că Iranul a fost unul dintre principalii sprijinitori ai atacului (The Wall Street Journal a afirmat deja acest lucru, dar până acum nu a prezentat nici o dovadă).

Un portavion american și grupul său de nave de escortă se află în drum spre regiune. Și e de-abia începutul.

Europenii vor fi presați să intre în război, iar conservatorii americani vor fi bombardați cu propaganda al cărei mesaj va fi că „un atac împotriva Israelului este un atac împotriva Statelor Unite”.

Va semăna foarte mult cu retorica neo-conservatorilor și stângiștilor folosită la invadarea Ucrainei, dar multiplicată cu 1000.

Ca să fim clari: atât Biden cât și Trump au fluturat săbiile și au tatonat terenul războiului, așa că nu vă faceți iluzii că vezi evita războiul prin vot!

Fronturi multiple

Israelul va transforma Gaza într-un morman de dărâmături – nu există nici o îndoială în privința asta.

O invazie terestră va întâmpina o rezistență mult mai mare decât par să se aștepte israelienii, dar ei controlează spațiul aerian, iar Gaza este o țintă fixă cu un teritoriu limitat.

Problema israelienilor nu sunt palestinienii, ci fronturile de război multiple care se vor deschide dacă vor face ceea ce cred eu că sunt pe care să facă (o tentativă de nimicire totală).

Libanul, Iranul și Siria se vor angaja imediat în război iar Israelul nu va putea să lupte cu toți – la urma urmei, în 2006, Israelul s-a ales cu fundul tăbăcit de Liban singur.

Rezultatul: apeluri inevitabile pentru SUA și UE să intervină.

EST vs VEST

În funcție de dimensiunea reacției occidentale, statele BRICS ar putea fi obligate să se implice. Poate că nu direct, deși e posibil și acest lucru.

Rusia are tratate de securitate strategică cu Iran și cu Siria.

China are multe interese economice și influență în regiune, în calitate de prim importator-exportator mondial.

Aceste țări ar putea riposta prin același tip de război financiar pe care l-a dus Occidentul împotriva Rusiei: China și BRICS să elimine dolarul ca monedă de rezervă mondială.

Ar fi colacul peste pupăza inflației pe care o trăim deja.

Atacuri teroriste și steaguri false

Dacă aveați impresia că lucrurile erau bizar de calme pe frontul terorismului în ultima vreme, situația aceasta s-a încheiat.

Aș fi uimit dacă în următoarele șase luni nu vom avea parte de numeroase atacuri legate de grupările islamice.

Unele dintre atacuri vor fi reale, altele vor fi înscenări, și va fi greu să distingem unele de altele.

Fapt este că frontierele larg deschise ale Occidentului au făcut ca atacurile teroriste să devină mult mai probabile. Iar Sistemul știe asta.

După părerea mea, a încurajat-o deliberat.

Dacă va putea convinge măcar un singur musulman dement să deschidă focul într-un mall sau să detoneze o bombă pe un stadion, va obține astfel pîrghia propagandistică de care are nevoie pentru a-i împinge pe americani într-un alt război terestru în Orientul Mijlociu.

Va trebui „să luptăm la ei acasă pentru a nu fi nevoiți să luptăm la noi acasă”? Proastă idee. De la bun început, nu ar fi trebuit să îi lăsăm să vină aici.

Europa în special se joacă cu focul. Guvernele naționale și UE –care au invitat zeci de milioane din aceste persoane în ograda lor – se vor confrunta cu o mare dilemă.

Există comunități Sharia peste tot în Europa. Milioane de musulmani au vârsta de înrolare și există toate șansele să facă mai mult rău decât bine.

Și milioane de stângiști progresiști care îi încurajează, considerând că aceasta este o formă de „decolonizare”.

Închiderea Strâmtorii Ormuz și explozia prețului petrolului

De mulți ani avertizez în legătură cu acest scenariu. Este doar o chestiune de timp până ce tensiunile cu Iranul vor da acestuia un motiv să închidă Strâmtoarea Ormuz și să suspende 30% din exporturile de petrol ale Orientului Mijlociu către restul lumii.

Nu uitați că Europa suferă de o puternică inflație energetică, parțial din cauza crizei economice, dar și din cauza sancțiunilor împotriva Rusiei.

Biden a încercat să ascundă inflația aruncând pe piața petrolului rezervele strategice, însă aceste rezerve au ajuns acum la cel mai scăzut nivel din 1983 încoace.

În mod convenabil, atacul împotriva Israelului s-a produs exact în acest moment.

Rezervele noastre se epuizează în timp ce ne implicăm în război.

Prețurile la petrol și benzină vor exploda dacă Iranul este implicat în atacul împotriva Israelului.

Iranul va deplasa câteva dintre petrolierele sale gigant în Strâmtoarea Ormuz, le va scufunda și va bloca intrarea în strâmtoare timp de câteva luni.

Să nu vă mire dacă veți vedea că anul viitor barilul de petrol ajunge la 200 de dolari.

Presiuni pentru un nou sistem de recrutare

Să fim cinstiți: numărul de recrutări din SUA, astăzi, este o glumă, iar adoptarea ideologiilor progresiste face armata noastră mai slabă de la o zi la alta.

Nici un cetățean american cu o mentalitate legitimă de războinic nu va accepta să se înroleze voluntar în acest circ monstruos.

Sistemul va încerca să dea satisfacție conservatorilor și patrioților cu idei de genul „să luptăm pentru familie și pentru țară”, însă majoritatea nu se vor lăsa păcăliți.

Odată cu tentativele de a deschide fronturi multiple împotriva Rusiei, Chinei și Orientului Mijlociu, Sistemul va începe să vorbească despre un nou sistem de recrutare.

Convingerea mea este că o astfel de încercare va eșua lamentabil și mai degrabă ar putea declanșa un război civil decât să completeze rândurile armatei.

Însă poate că Sistemul are un plan pentru a face față acestei situații.

Este acesta motivul pentru care autoritățile americane încurajează invazia imigranților?

Realitatea este că America trebuie să facă față propriei invazii.

În timpul prăbușirii din epoca bronzului, unele imperii (ca Egiptul) au supraviețuit folosind o tactică stranie – în loc să combată hoardele invadatoare de imigranți și de oameni ai mării, i-au angajat și integrat în posturi importante în interiorul armatei lor.

Conducătorii autoritari corupți și-au dat seama că propriii țărani înfometați reprezentau o amenințare mai mare decât strâinii. Așa că s-au folosit de ei pentru a înăbuși revoltele locale.

O astfel de soluție poate că nu s-ar dovedi utilă în Europa, însă în America mă întreb dacă nu asta a fost intenția de la bun început: să facă să vină milioane de străini aflați la vârsta recrutării și cu puțină simpatie față de cultura existentă.

Apoi, pe fondul prăbușirii și al conflictului, să li se ofere automat cetățenia și o serie de avantaje pentru a se înrola în armată.

Nu la scara mică pe care guvernul o folosește astăzi, ci la o scară enormă, nemaivăzută până acum.

Poate că de la bun început a existat planul de a lăsa granițele deschise și de a permite clandestinilor să intre în țară pentru a putea fi folosiți ca un contingent de mercenari care să lupte în războaie externe.

Sau împotriva cetățenilor americani, în caz de revoltă.

PLANUL C

Momentul ales pentru războiul din Israel este extraordinar de favorabil pentru globaliști. Lucru care ar putea explica eșecul serviciilor de informații israeliene.

La fel ca liderii americani sau britanici, care erau la curent cu un potențial atac japonez asupra Pearl Harbor, în 1941, dar nu au tras semnalul de alarmă, pentru că DOREAU să îi constrângă pe americani să accepte intrarea în Al II-lea Război Mondial, atacul palestinian ar putea avea un motiv asemănător.

Pandemia de Covid și restricțiile nu au dat rezultatul dorit de tirania medicală mondială.

Conflictul din Ucraina nu a avut nici el efectele scontate, deoarece dorința Șoimilor Războiului de a trimite trupe terestre împotriva Rusiei s-a năruit.

Poate că ceea ce vedem acum este Planul C?

Sistemul pare obsedat de ideea de a-i convige pe cetățenii conservatori și pe patrioții americani de necesitatea de a participa la haos.

Există un număr de neo-conservatori și chiar câteva așa-zise personalități din media libertariene care cer vărsare de sânge în Israel.

Unii au descris acest conflict ca pe „războiul care să pună capăt tuturor războaielor”.

Cred că războiul adevărat nu a început încă: cel care să șteargă orice formă de globalism.

Globaliștii vor să luptăm în afara țării și să ne împotmolim în războaie fără sfârșit, cu speranța că vom dispărea noi. Pentru a nu mai rămâne nimeni care să le stea în cale.

Sursa: ActiveNews