IMPOSTORUL IOHANNIS! REFERENDUM PENTRU DEMISIA UNUI SARLATAN! PRIVITI CEARCANELE UNUI OM CARE VA FACE PUSCARIE!

Cand Iohannis vorbeste ca se opune discriminarii prin restrictii impuse nevaccinatilor sau cand zice ca nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, de fapt in spate isi lanseaza trompetele pe alte cai: prin marioneta Dan Barna si partidul neo-marxist USR, alias Uniunea Satanistilor/Securistilor din Romania, prin marionetele din gurvern, care se pare de la un timp au inceput sa mai gandeasca si sa puna in balanta ideile unui nebun, sociopat si psihopat. Nu e nevoie sa mai iteram membrii acestei secte politice USR plina de urmasi si nepoti ai vechii garzi securiste comunistoide. Da, Herr Impostor President, pe de o parte zice una si pe la spate alta face. De fapt PNL este vocea de catedra, iar USR trompeta prin care lanseaza atacurile asupra romanilor. Se stie ca Barna, Kovesi si Iohanis sunt din zona Sibiului. Atunci de ce ne mai miram de unde tupeul asta marlanesc, mitocan si bolsevic din partea USR?!

Dar asta nu e nimic, pe langa atitudinea antiromaneasca pe care o afiseaza prin tot felul de afirmatii, gesturi sau activitati care nu au nicio legatura cu Romania. Ba mai mult, omul acum descopera ca Romania este un model si exemplu de diversitate si convietuire. Pana acum a trait in pestera. Romania educata – cel mai cinic si obraznic motto adresat educatiei romanesti. Probabil omul a auzit si el de domeniul IT, acum descopera tehnologia, acum afla ca exista internet si acum afla ca se pot tine lectii online. Pai bai pacalici, unde sunt scolile cu toaleta in fundul curtii modernizate, unde sunt spitalele si autostrazile promise? Da stim scuza: e pandemie, de aceea Dorel de la PNL si USR nu a putu lucra. Realizezi ca ai avut practic in mandat 4-5 ani de conducere totalitara cu guvernul tau pus pe masa si tu ne iei la misto cu antiromanismul tau de prost gust?! Mai ai efectiv 2 ani, ultimul nu se mai pune fiind ca si demis. In 2 ani ar fi bine sa te analizezi si sa te gandesti la dosarele care vor veni pe capul tau, pentru ca dusmanii tai sunt multi si fara numar si ai jignit romanii in ultimul hal.

Ii cerem lui Herr President Colonist sa fie mai direct in afirmatii pentru ca a jurat sa apere interesele Romaniei, Constitutia si legile, nu ale altui stat, nu ale altor state coloniale si nici chiar ale UE. Altfel, probabil o sa se confrunte cu un referendum si incheiem socotelile mai devreme decat incheierea mandatului.

Intrebarea care sta pe buzele romanilor in aceste momente dificile este: PE CINE REPREZENTATI DOMNULE PRESEDINTE? ROMANIA SAU INTERESELE DVS. PERSONALE SAU ALE BARONILOR SI CORUPTILOR DE LA UE, SUA SAU RUSIA? DE CE ATI MAI JURAT PE CONSTITUTIE SI ACUM VA LEPADATI DE EA? STITI FOARTE BINE CA NU AVETI NICIO SANSA SA SCHIMBATI CONSTITUTIA.

Deocamdata Herr Impostor President ai demonstrat ca legile si justitia se aplica doar dusmanilor politici, in rest dumneata si gasca ta ai voie de incalci constitutia, legile si justitia, ai voie sa iti creezi reteaua ta de pile, nepotisme si neamuri proaste. Care e diferenta Herr President Colonist intre PSD si PNL sau USR? Am schimbat oare ceva in 30 de ani sau pur si simplu ne-am invartit in cerc? Nu vreau sa zic acum ca avem un partid si oameni politici mai buni, dar Herr President Impostor, cand vrei sa faci o schimbare trebuie sa ai si solutiile nu doar oamenii care oricum nu vor niciodata perfecti. Ar trebui sa iti dai seama ca intreaga politica nu doar romaneasca, ci internationala se afla intr-o infundatura de paradox politic. Globalizarea nu e ceva nou si nici nu va fi o solutie.

Si pe langa toate astea, ne facem ca nu vedem problemele administrative, medicale sau de coruptie cu care se confrunta tara. Accidente rutiere, spitale in flacari, malpraxis medical, coruptie si mizerie pe la colturi de bloc si cartier. Normal, Herr President se face ca nu aude si nu vede. El are o problema fixista cu cazurile de COVID si vaccinarea populatiei. Daca astea doua se rezolva vom trai fericiti si curati intr-o Romanie prospera si cu viitor maret. Deocamdata nu s-a dovedit decat o flasneta propagandista a coruptiei globale, alaturandu-se in obtuzitatea si mandria sa de prost gust, asa zisei si falsei normalitati globale.

In concluzie trebuie sa privim la rece ca toata starea in care ne aflam cu toate protocoalele si contractele semnate cu OMS sau PFIZER sau UE, drept o razbunare a unui om neiubit de nimeni, si iubit inselator datorita miilor de masti care le afiseaza pentru a isi ascunde adevarata fata de om hatru, care inca nu isi gaseste locul in societate, ale unui om care aparent mai este aparat doar de postura de presedinte al Romaniei.

Leave a Reply