Generalul Mă-Ciucă și-a anunțat înfrângerea pe câmpul de luptă verde. Votarea sau asumarea Legii Certificatului de Vaccinare este amânată până la anul. Cinste românilor care au manifestat pentru Libertate la Parlament pe 21 Decembrie 2021! MĂCIUCĂ IA-TE DE MÂNĂ CU IOH-ANUS ȘI PĂRĂSIȚI ROMÂNIA DE URGENȚĂ! CERTIFICATUL VA FI UN EȘEC ACUM ȘI ÎN VECI, DAR VOI DE PUȘCĂRIE NU VEȚI SCĂPA!

Deși chiar zilele acestea se arăta 100% sigur că Certificatul „verde” va fi votat până de Revelion, generalul în civil Nicolae Ciucă și-a anunțat azi înfrângerea.

Premierul Ciucă amână pentru la anul introducerea certificatului verde: „Nu cred că va fi adoptat acum”, este citat Ciucă de ȘtiripeSurse.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la Vâlcea, întrebat dacă mai poate fi aprobat certificatul verde până la finalul acestui an, că nu crede că se mai poate aproba, pentru că Parlamentul a intrat în vacanță.

“Dacă vă referiți la săptămâna aceasta, nu cred că va fi adoptat”, a spus premierul, despre posibilitatea ca acest certificat verde să fie aprobat în Parlament, până la finalul anului, el precizând că Parlamentul a intrat în vacanță.

Șeful Executivului a precizat că există o ordonanță de urgență în Parlament și un proiect de lege în Parlament.

”Până ce nu se finalizează unul dintre ele, decizia a rămas să fie luată în funcție de situație și, în funcție de situație, vom proceda în așa fel încât ceea ce există ca măsuri în momentul de față să poată fi aplicate”, a mai spus premierul.

Cu toate acestea, cei peste 60% dintre românii care au refuzat vaccinarea nu trebuie să se culce pe o ureche. Istoria ne-a învățat că poreclirea politicienilor drept curve nu este departe de adevăr.

Coaliția de guvernare a renunțat la intenția de a aproba proiectul certificatului verde într-o sesiune extraordinară, în această săptămână, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că prevederile din proiect privind condiționarea accesului la locul de muncă de certificat este neconstituțională.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat, încă din acel moment, că este dispus să demisioneze dacă nu este aprobat proiectul certificatului COVID.

Organizațiile societății civile românești au organizat manifestații puternice în Piața Universității și la Parlament împotriva Certificatului „verde”. Circa 15.000 de români au manifestat pentru Libertate, împotriva Certificatului discriminatoriu și anti-uman, pe 21 decembrie 2021, la Parlament, într-o demonstrație nu lipsită de diversiuni.