Bun venit în COȘMAR: Vaccinarea Obligatorie este primul pas spre controlul TOTAL al populației.

Păturile conducătoare occidentale se află într-o situație economică disperată: sistemul social pe care îl promovează de decenii nu mai este sustenabil mult timp. Momentul decontului se apropie.
Pentru a rămâne la putere, ele erau obligate să inventeze o metodă de dominare și control al populației. 
Într-o primă parte a unei strălucite analize publicate în American Thinker și pe care am tradus-o pentru ActiveNews, Jeffrey Barrett explică schimbarea de paradigmă care a avut loc în rândul elitelor, după Al Doilea Război Mondial și ce le-a determinat să renunțe la liberalism și să se orienteze spre dictatură.
În partea a doua, pe care o publicăm mai jos, el detaliază metodele prin care această dictatură va fi instaurată, pornind de la Vaccinarea Obligatorie.

Programele de vaccinare obligatorii sunt realmente programe de control al populației. 
Promovând agresiv vaccinarea, păturile conducătoare promovează agresiv pașapoartele de vaccinare, care reprezintă prima etapă pentru crearea identităților digitale pe o platformă software, unde va fi trecută fiecare informație personală despre un individ.
Controlul informațiilor înseamnă controlul indivizilor.
Modelul din realitate îl reprezintă sistemul de credit social din China. Acest sistem este, dintr-o perspectivă totalitară, o strălucită combinație între identitatea digitală națională și o înaltă tehnologie de supraveghere, totul controlat printr-o inteligență artificială avansată.
Fiecare cetățean chinez este etichetat cu un număr digital. Astfel, i se pot supraveghea dosarele de angajare, medicale, judiciare și școlare, activitatea de navigare online, opiniile politice exprimate și chiar și locurile unde se deplasează, grație tehnologiei GPS.
Dacă cetățeanul traversează o stradă, are toate șansele să fie detectat de una din milioanele de camere de supraveghere instalate în orașele chinezești și identificat cu ajutorul unui program de recunoaștere facială.
Toate aceste informații sunt coroborate și procesate, iar cetățeanului i se acordă o „notă de credit social”, care este apoi folosită pentru a distribui recompense și sancțiuni.
Dacă cetățeanul are o notă mică, i se poate refuza accesul în tren sau avion.
O notă și mai mică îl poate priva pe cetățean de o slujbă bună, de o locuință bună, de accesul la un credit sau chiar de accesul la un site de întâlniri.
Acest soft de control prin stimulare și descurajare, posibil cu ajutorul  tehnologiei digitale moderne, le-a oferit autorităților politice un grad de control social asupra populației fără precedent în istorie. 
Pentru că păturile conducătoare occidentale sunt perfect conștiente că strategia lor de după Al Doilea Război Mondial – constând în a promite din ce în ce mai multe avantaje guvernamentale – nu este o modalitate durabilă de a rămâne permanent la putere, ele caută cu disperare alte metode de a domina masele.
Aceasta explică de ce promovează agresiv vaccinurile și obligativitatea vaccinării, deoarece soft-ul pașaportului de vaccinare va fi astfel conceput încât să conțină toate informațiile relevante despre fiecare cetățean.
Odată această etapă încheiată, avertizează defectorul chinez Li-Meng Yan, păturile conducătoare vor avea instrumentul vital necesar pentru a implementa un sistem de credit social de tipul celui din China.
Nici un cetățean nu trebuie exceptat de la un astfel de sistem. 
De aceea, cei 146 de milioane de americani estimați că sunt imunizați natural trebuie să se vaccineze, chiar dacă imunitatea lor este de departe superioară celei conferite de vaccinuri.
De aceea, copiii trebuie să fie vaccinați, chiar dacă au un risc de 6 ori mai mare de a dezvolta grave probleme cardiace din cauza vaccinurilor decât de a fi spitalizați pentru COVID.
Deși politicile de vaccinare anti-COVID ale guvernelor occidentale nu au nici un sens medical, ele capătă un sens politic perfect odată ce  înțelegem criza economică existențială cu care păturile conducătoare occidentale sunt conștiente că se vor confrunta.
O parte importantă, dar prea puțin luată în seamă, a acestui sistem de control al populației care se instaurează acum, este controlul asupra conturilor bancare ale cetățenilor.
Băncile centrale din lumea întreagă, inclusiv Federal Reserve, se grăbesc să fabrice propriile versiuni de monede digitale (CBDC – Central Bank Digital Currency). 
Nu este vorba de un plan pentru viitorul îndepărtat, deoarece majoritatea devizelor CBDC vor fi gata de utilizare în trei-patru ani.
China afirmă chiar că va avea un yuan electronic pregătit pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022 de la Beijing.
Statele Unite pot folosi dolarul electronic prin intermediul băncilor existente, care sunt oricum agenții cvasi-guvernamentale. Însă unii, precum nominalizata lui Biden pentru postul de Controlor al Monedei, Saule Omarova, preconizează desființarea tuturor conturilor bancare private, iar acestea să fie găzduite și gestionate de Federal Reserve.
Acest sistem va impune în cele din urmă eliminarea monedelor de hârtie anonime și a cripto-monedelor care protejează viața privată, așa cum s-a petrecut deja în China.
Motivul pentru care guvernele, inclusiv cele occidentale, sunt atât de entuziasmate de această idee, este că, printr-un program de inteligență artificială, vor fi în măsură să supravegheze fiecare tranzacție a fiecărui titular de cont bancar.
CBDC-urile pot și vor fi utilizate, fără îndoială, și ca un mijloc eficient de a recompensa bunele comportamente și de a sancționa comportamentele negative, așa cum vor fi ele definite de persoanele aflate la putere.
Păturile conducătoare pot reuși să facă acest lucru, deoarece CBDC-urile vor fi în întregime programabile, ceea ce înseamnă că cei care se află la putere pot programa moneda astfel încât să-i oblige pe cetățeni să cumpere anumite produse, cum ar fi carnea artificială (pentru a reduce încălzirea globală), sau pentru a interzice utilizarea dolarilor digitali la criticarea guvernului (finanțarea site-urilor de presă alternativă, care sunt în prezent singurele surse de informații ce contestă discursul public din presa corporatistă, aprobat de guvern).
Dacă visul Forumului Economic Mondial se va realiza și majoritatea lucrătorilor vor fi înlocuiți cu roboți dirijați de soft-uri, atunci guvernele vor trebui să creeze niște programe de subzistență pe baza unui Venit Universal de Bază pentru cei rămași cu slujbe prost plătite sau șomeri.
Acești cetățeni marginalizați vor fi ușor de terorizat cu perspectiva de a li se diminua Venitul Universal de Bază, chiar și pentru gesturi nevinovate, cum ar fi că au contribuit cu 5 dolari pentru finanțarea unui grup care critică guvernul.
Cu cât mai mare va fi numărul cetățenilor total sau parțial dependenți de subsidiile guvernamentale, cu atât mai ușor vor putea fi ei controlați prin ajustări programate ale CBDC, care vor acționa ca niște amenzi automate pre-programate pentru o întreagă gamă de comportamente interzise.
Tehnologia modernă a făcut viața mult mai ușoară pentru păturile conducătoare, înclinate să exercite un control totalitar asupra populațiilor lor.
Pentru cei care sunt conștienți – sau cel puțin bănuiesc – că păturile conducătoare occidentale plănuiesc ceva atât de brutal, este o mare șansă faptul că vaccinurile s-au dovedit un mare fiasco, deoarece asta lipsește păturile conducătoare de principalul lor argument pentru vaccinarea obligatorie.
Foarte probabil, vaccinurile oferă o eliminare temporară a simptomelor COVID, însă nu pot împiedica îmbolnăvirea vaccinaților sau transmiterea de către aceștia a bolii.
Astfel, lipsite de imperativul moral de a-i „proteja pe alții” prin vaccinare, autoritățile guvernamentale sunt private de principalul lor argument pentru vaccinarea obligatorie.
Într-adevăr, Robert Malone, o figură cheie în crearea vaccinurilor ARN-mesager, susține exact opusul – anume că vaccinații sunt mult mai susceptibili să fie „super-răspânditori” de COVID, deoarece, dacă se îmbolnăvesc de COVID, dar simptomele le-au fost eliminate, ei sunt cei mai susceptibili să meargă în comunitate și să răspândească virusul fără să știe.
Astfel, deoarece vaccinurile s-au dovedit mult inferioare față de ce sperau companiile farmaceutice și păturile conducătoare, cei care se opun vaccinării obligatorii se află acum într-o poziție de superioritate morală.
Fără vaccinarea obligatorie, păturile conducătoare nu își pot atinge obiectivul identității digitale universale și sistemului de putere pe care îl pot construi cu ajutorul ei.
Istoria războaielor ne învață că anumite bătălii strategice trebuie câștigate sau războiul va fi pierdut.   În acest război al păturilor conducătoare occidentale împotriva popoarelor lor, este absolut imperativ ca bătălia împotriva vaccinării obligatorii și a pașapoartelor de vaccinare să fie câștigată.
Pentru cei care iubesc cu adevărat valoarea libertății și ideea drepturilor individuale ale omului, pe care cei bogați și cei puternici sunt obligați să le respecte, bătălia împotriva vaccinării obligatorii și a pașapoartelor de vaccinare este trecătoarea strategică de la Termopile, unde nu au de ales decât să reziste cu fermitate și să-i oprească pe agresori.
Altminteri, cei care astăzi iubesc libertatea vor trebui să accepte că nepoții lor vor fi obligați să se confrunte cu versiunea digitală a aceleiași cereri care se auzea în mod frecvent în Germania anilor 1930:   

„Documentele la control!”