DE CE MOR OAMENII/COBAII TINERI. Dr. Ryan Cole: Vaccinurile cu ARN mesager produc proteine spike care persistă în organism și care pot declanșa cheaguri de sânge, inflamații cardiace și cancere

Potrivit doctorului Ryan Cole, vaccinurile cu ARN mesager (ARNm) produc proteine spike persistente, care pot afecta grav sănătatea „beneficiarului”, prin coagulări neobișnuite ale sângelui, inflamații cardiace sau cancer, scrie The Epoch Times.   ActiveNews a publicat ieri despre patru astfel de cazuri, în rândurile unor oameni în uniformă ai României, constrânși de bolnavii de (la) putere să se vaccineze: Oameni în uniformă MORȚI SUBIT în floarea vârstei: Sebastian Corodi, 24 de ani, infarct în somn; Cristina Herbei, 42 de ani, cancer fulminant după vaccin; Gabi Roman, 43, embolie pulmonară acută; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge după vaccinAcum avem și posibila explicație a morții lor.

Vaccinurile COVID-19 dezvoltate de Pfizer și Moderna sunt singurele vaccinuri cu ARNm aprobate sau autorizate pentru a fi utilizate ca rapel în Statele Unite. Vaccinul COVID-19 de la Johnson & Johnson folosește un vector viral, o versiune modificată a virusului, pentru a instrui celulele să producă anticorpi.   Cole este un medic patolog care a condus un laborator timp de 18 ani. În cariera sa a examinat, cel mai adesea la microscop, circa 500.000 de pacienți.   „În cazul unui ARNm normal, celulele produc mesaje toată ziua… ARNm este, de regulă, descompus în câteva minute sau poate într-o oră sau două. ARNm nu ar trebui să persiste”, a declarat Cole la emisiunea „Facts Matter” de la EpochTV, în timpul Summit-ului Global COVID, care a avut loc în Houston, Texas, pe 8 aprilie.   Citiți și: AU MINȚIT: Un nou studiu exploziv, semnalat și de Robert Malone, confirmă că CDC, Reuters și AP au indus în eroare populația cu privire la durata persistenței nanoparticulelor de ARNm în organism în urma vaccinării | ActiveNews
Cole a spus că ARNm este un mesaj care îi spune celulei să producă o anumită proteină pentru diferite reacții ale organismului.   „Dar când introduci această pseudouridină sintetică [în corp]”, a spus Cole, „organismul nu știe ce să facă cu ea. Se uită la ea și spune: ‘Hmm, nu știu ce să fac’. Așa că nu am de gând să o descompun’. Și astfel evită acest proces de descompunere și, implicit, și un răspuns imunitar. Însă, în același timp, ne adoarme sistemul imunitar, ceea ce nu este un lucru bun, pentru că se vor trezi altele – cancere, virusuri.”   Într-un interviu acordat în februarie publicației The Epoch Times, Cole a declarat că a observat o creștere neobișnuită a numărului de cazuri de cancer, precum și factori de coagulare a sângelui care persistă o perioadă lungă de timp după vaccinare.    Cu toate acestea, când și-a exprimat îngrijorarea, nicio agenție guvernamentală nu a fost interesată să investigheze această constatare a sa.
În prezent, Cole analizează în jur de 40.000 de biopsii pe an.   Citiți și: Expunerea savantului Sucharit Bhakdi după AUTOPSIILE UNOR VACCINAȚI: Organele morților injectați cu serurile Covid arată un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism, ceea ce poate provoca boli debilitante sau chiar moarte! | ActiveNews   Opinia lui Cole este similară cu cea a doctorului Robert Malone, care, într-un articol publicat de The Epoch Times pe 11 aprilie, a scris că „ARN-ul mesager” din vaccinurile Pfizer și Moderna nu este tocmai ARNm:   „Aceste molecule au elemente genetice similare cu cele ale unui ARNm natural, dar sunt, în mod clar, mult mai rezistente la enzimele care, în mod normal, degradează ARN-ul mesager natural, par să fie capabile să producă cantități mari de proteine pentru perioade lungi de timp și par să se sustragă mecanismelor imunologice naturale de eliminare a celulelor care produc proteine străine care nu există de obicei în organism”, a declarat Malone.   Dr. Joseph Mercola, un medic osteopat, a afirmat, la rândul său, că proteina spike din vaccinurile COVID-19 este de vină pentru deteriorarea gravă a organelor.   „Știința a demonstrat că nu virusul a cauzat deteriorarea organelor prin leziuni endoteliale, așa cum s-a constatat în inima, ficatul și rinichii pacienților cu COVID-19. Ci proteina spike, introdusă în organism în cadrul unui program de vaccinare cu terapie genetică”, a scris Mercola într-un articol recent.