CEREM IMEDIAT ARESTAREA MÂRLANILOR IOHANNIS ȘI CÂȚU ȘI ÎNCETAREA STĂRII DE ALERTĂ. Cîțu și Muraru, huiduiți de români la IAȘI: „Trădătorii, trădătorii! Rușine!”

Cîțu Florin Vasile devine pe zi ce trece tot mai penibil și își sapă singur groapa deoarece vorbește când ar trebui să tacă. Acest individ și grupul infracțional organizat din jurul său au încălcat Constituția și legile țării prin blocarea moțiunii de cenzură în cârdășie cu PSD.

Atenție tot ce iese pe gura lui Câțu sunt de fapt vobele infractorului și impostorului de la Cotroceni!

Acești doi mârlani, Iohannus & Câțu, care conduc Romania de un an jumătate doar prin stare de alertă, prin panică și teroare, trebuie imediat săltați, judecați și pedepsiți, prin încălcarea constituției, încălcarea drepturilor omului, genocid împotriva societății etc.

Acești trădători chiar nu pricep că nu reprezintă România, nu ne reprezintă pe fiecare în parte, nu reprezintă societatea și ce dorește ea! Oamenii ăștia sunt bolnavi mintal.

Florin Cîţu a efectuat azi o vizită la Iaşi. Întâlnirea cu membrii PNL Iaşi a fost organizată în sala Vivaldi din ansamblul Palas. La întrunire au ajuns Costel Alexe, Nelu Tătaru, Alexandru Muraru, preşedintele liberalilor ieșeni, dar şi Gheorghe Flutur, preşedintele PNL Suceava.

Premierul Florin Cîţu și echipa sa de susținători au fost primiți cu huiduieli la Iași, unde are o întâlnirea cu membrii PNL Iaşi.  În drum spre locul unde are loc evenimentul, Cîțu a fost întâmpinat şi de o serie de protestatari. „Trădătorii, trădătorii! Rușine!”, au strigat aceștia la apariția premierului.

Leave a Reply