Bunul samarinean Mihai Făgădaru executat după moarte dintr-un centru unic de comandă al presei securist-vaccinste. DOVEZILE. Antena 3, acces de grobianism morbid și antiuman. Când o să moară Gâdea la fel veți face? Formatori de opinie vaccinați, aveți mormântul deja săpat, pentru că legea lui Darwin este crudă! Vă dorim același lucru pe care îl doriți voi nevaccinaților: să vă vedem cu vată în nas la 2 metri sub pământ și cu cât mai multe adversități!

ABJECȚIA PRESSTITUATEI. Observați cum “presa” folosește același pattern în instrumentalizarea morții prietenului nostru, Mihai Făgădaru, scrie publicistul Iulian Capsali, care oferă și aceste capturi de titluri (mai sus și mai jos) care demonstrează existența unui centru unic de comandă al știrilor din presa securist-vaccinistă, aspect semnalat cu altă ocazie și de ActiveNews.

„De remarcat faptul că unii sunt agramați inclusiv în titluri. Este limpede însă că direcția este dată de la un centru de comandă. Altfel ar fi imposibil ca toți să folosească exact aceleași poncifuri. Asta nu e presă, e jeg ideologic.”, conchide sec publicistul.

De fapt, moartea lui Mihai Făgădaru – prezentată cu cinism morbit de presa securist-vaccinistă cu tendințe criminaloide și aplaudată cu accente drăcești de neomul noului normal – a fost una dintre cele mai sfinte și bine plăcute lui Dumnezeu. Într-o lume normală, ar fi fost evidențiată ca ceea ce a fost: sacrificiu pentru alții până la sacrificiul suprem, cu propria sa viață.

Mihai Făgădaru a murit pentru că a ajutat alți bolnavi de Covid să trăiască. Ajutând zilnic bolnavi de Covid și-a neglijat propria lui sănătate. A crezut că sinuzita care nu-i dădea pace s-a reactivat și a început tratamentul anti-Covid prea târziu. Asta e tot. Așa a vrut Dumnezeu în iconomia Sa.

Bunul samarinean a plecat la Ceruri cu gândul la copiii lui, aspect maculat ordinar și grobian de televiziunea Antena 3, care, pentru a evita amendarea de CNA, a publicat doar online un articol care conține o înregistrare de pe patul de spital cu Mihai Făgădaru, obținută ilegal, doar pentru a face o sinistră propagandă vaccinării. Când o să moară Gâdea la fel veți face?

Război Informațional, un site tânăr, observă același lucru în articolul de mai jos:

Fake News și dezinformare în legătură cu moartea lui Mihai Făgădaru 

„Cercurile vacciniste au jubilat la aflarea veștii că un teolog numit Mihai Făgădaru, despre care ProTv și G4 Media spun că ar fi un „lider antivaccinist”, a murit de Covid19. Unii l-au oferit ca exemplu pentru a recomanda vaccinarea. Chiar și câțiva doctori au preluat poza lui Mihai Făgădaru și au adăugat informațiile din presă precum că acesta era un „lider antivaccinist” și s-au folosit de imaginea decedatului pentru a recomanda un tratament medical. Din păcate pentru aceștia adevărul e puțin diferit.

Adevărul despre Mihai Făgadaru

Conform celor care l-au cunoscut Mihai Făgadaru, acesta nu era doar un teolog îndrăgit ci și un cadru medical care în ultima perioadă a îngrijit mai mulți bolnavi de Covid 19. Acesta avea și câteva comorbidități precum diabet, astm și sinuzită cronică, la care vaccinarea nu este recomandată. În legătură cu calitatea sa de lider al protestelor, această informație a fost o invenție macabră a presei vacciniste. Mihai Fagadaru a fost un vorbitor și un participant activ la protestele împotriva obligativității vaccinului și a certificatului verde, dar nu neapărat un organizator de proteste.

Se pare că presa plătită de Guvern cu banii înainte are tendința să transforme orice participant al protestelor din ultima perioadă, care s-a îmbolnăvit sau a murit, într-un „lider”. Dar, ținând cont că la proteste au participat chiar și 25.000 – 30.000 de mii de persoane iar boala Covid 19 statistic omoară 1%, este foarte probabil ca cel puțin 30 de „lideri antivacciniști” de proteste să fi murit în ultimul an.

La fel ca și cei vaccinați de altfel, care umplu acum spitalele și morgile lor.

Manipularea este evidentă: atunci când mor doctori vaccinați cu două sau trei doze sau promotori ai vaccinului, presa securistă încearcă să dreagă busuiocul ignorând faptul că sunt vaccinați, sau inventând că respectivii nu ar fi  vaccinați, sau nu ar fi vaccinați cu toate dozele, sau chiar că ar fi fals vaccinați. „la chiuvetă”, ultima găselniță a lui Arafat. Dar când moare un nevaccinat el este promovat imediat ca „lider antivaccinsit” și neapărat „prieten” cu Șoșoaca sau Simion, ca personaje vizibile pe televizoare.

Întrebare-întrebătoare: cum de acești jurnaliști atât de marii observă “liderii antivacciniști” doar după ce aceștia mor?

Ce știm cu adevărat ? 

Era Mihai Făgădaru „șoșocist”? Nici pomeneală! La mitingul din 2 octombrie din Piața Victoriei nu a fost prezent la manifestația senatoarei Șoșoacă ci la cea a societății civile. Șoșoacă are o bază largă de electorat dar nu atât de mare ca guvernanții și iată cu nu prea auzim presa anunțându-ne de fiecare data când moare câte un susținător a lui Iohannis sau Cîțu vaccinat. Acest lucru ar trebui să ne dea de gândit.

Era Mihai Fagadaru anti-vaccinist? Nu am găsit date care să confirme că acesta era împotriva „vaccinului” ca procedura medicală. În fapt, dacă ești împotriva tăierilor ilegale sau abuzive de pădure nu ești neapărat și anti-drujbă, nu? Poate ne spun jurnaliști de la ProTV și G4 Media din ce colțuri întunecate ale rațiunii au scos aceste informații? Mihai Făgădaru era împotriva vaccinării obligatorii în special a copiilor și pentru dreptul de a decide liber. De asemenea, acesta se împotrivea Certificatului Verde discriminatoriu, ca alte milioane de europeni, dintre care sute de mii ies în stradă pe tot cuprinsul Europei în fiecare week-end. În acea Europa civilizată care e dată mereu ca exemplu: Paris, Berlin, Roma, Londra etc. Oare toți acei protestatari, care însumează milioane de cetățeni europeni, să fie nebuni sau „șoșociști”?

Poate ProTV și publicația sexo-marxista G4 Media ar trebui să scrie articole și de fiecare dată când moare câte un vaccinat votant a lui Iohannis sau al PNL – că tot au murit pe capete o serie de primari PNL vaccinați cu două sau trei doze. Iar articolele să poarte titluri precum: „A murit un vaccinist PNL-ist susținător al președintelui Iohannis” sau „Încă un iohannist triplu injectat din PNL a dat ortul popii cu gândul la siguranța vaccinului promovată de șeful lui, Florin Cîțu, la o cafea”.

Un apropiat al teologului Mihai Fagadaru pune lucrurile la punct

Unul dintre apropaiații teologului Mihai Fagadaru, Catalin Sturza, a publicat următoarea postare pe pagina sa de Facebook:

Teologul și cadrul medical Mihai Făgădaru a trecut la Domnul în noaptea trecută, la Spitalul Militar din București. Dumnezeu să îl odihnească!
Pentru a fi știut adevărul despre circumstanțele morții sale, trebuie cunoscute următoarele lucruri.

Mihai Făgădaru era asistent medical și s-a îmbolnăvit de Covid-19 în timp ce îngrijea de un pacient care a și murit de Covid – Marius Dumitru Neagu. Înainte, Mihai îngrijise de mama lui Marius, care a murit și ea din cauza bolii. Se pare că femeia a murit chiar în brațele asistentului medical, conform relatării acestuia.

În al doilea rând, Mihai Făgădaru suferea de mai multe comorbidități. Avea diabet și astm, sinuzită cronică, suferea de ficat și era supraponderal (spre obezitate). Știu că acestea sunt detalii medicale care țin de intimitatea fiecăruia, așa cum ar trebui să țină de intimitate și decizia de a te «imuniza» sau nu. Le enunț aici doar pentru a arăta că boala l-a prins într-o stare cum nu se poate mai proastă. Și, cu toate acestea, nu s-a sfiit să îngrijească de pacienții săi. (…)

În sfârșit, trebuie spus că nu o tabără sau alta este acum în doliu. În doliu este familia, este mama acestui om, sunt copiii săi, sunt prietenii, toți cei care l-au cunoscut. Când un om moare, este un lucru de bun-simț să încerci să afli și să expui onest toate circumstanțele și să respecți doliul familiei și memoria celui trecut la Domnul. Sau măcar să nu încerci să îi instrumentalizezi moartea pentru a demonstra o teză sau alta.

Așadar, vorbim despre un cadru medical care s-a sacrificat îngrijind pacienți bolnavi de Covid-19. Unii vor spune că acest om a riscat prea mult, ținând cont de comorbiditățile sale. Însă nu pot judeca eu acest sacrificiu și nici decizia de a risca pentru a-i ajuta pe alții. Prietenii îl descriu ca pe un om foarte generos, cu un suflet foarte mare, dincolo de „activismul” său pe anumite teme polarizante. Acest lucru este important, mai ales în contextul în care îi cinstim pe „eroii din prima linie” care își pun viața în pericol pentru alții – iată, la modul cel mai propriu.

Dumnezeu să îl odihnească în pace pe bunul samarinean Mihai Făgădaru!