BREAKING NEWS: DNA a deschis dosar pentru achiziția celor 120 de milioane de doze de vaccin, de către Florin Cîțu. Ancheta urmărește să stabilească de ce a fost nevoie de un volum atât de mare de doze de vaccin, precum și cine și cum a justificat comenzile ferme lansate pentru achziționare.

Direcția Națională Anticorupție a deschis un dosar in rem, care vizează achiziția de către Guvernul Cîțu a celor 120 de milioane de doze de vaccin anti-COVID.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, ancheta urmărește să stabilească de ce a fost nevoie de un volum atât de mare de doze de vaccin, precum și cine și cum a justificat comenzile ferme lansate pentru achziționare.

Premierul Florin Cîțu ar fi dat semnalul continuării achiziției, cu toate că exista un aviz negativ din partea Ministerului Finanțelor.

Potrivit documentelor obținute de televiziunea citată, Guvernul, condus de Florin Cîțu, ar fi obiectul cercetării pentru achiziția de vaccinuri anti-COVID-19, făcută în pofida recomandărilor ministerelor Sănătății și de Finanțe.