21 Decembrie, Țara vine la București: STOP certificatului verde. TOATE FRONTURILE SUNT CHEMATE LA BUCUREȘTI PE 21 DECEMBRIE 2021 SĂ ÎNGROPĂM DEFINITIV GREEN PASS! CEREM ARESTAREA LUI IOHANNIS, ARAFAT, RAFILA ȘI A TUTUROR TRĂDĂTORILOR!

După doi ani de pandemie, restricții și abuzuri împotriva românilor, noua conducere aflată în slujba lui Iohannis încearcă abuzul suprem, certificatul verde obligatoriu la locul de muncă. Certificatul verde la locul de muncă însemnă o segregare pe motive medicale care adâncește și mai mult problemele într-o societate stresată și obosită. Prin adoptarea acestui certificat verde se implementează vaccinarea obligatorie a românilor printr-o formă mascată.

George Simion cheamă țara la București pe 21 decembrie, la ora 09.00, unde va avea loc un protest la Palatul Parlamentului. Cu toate că AUR a rămas singura forță politică din această țară care mai militează pentru drepturile și libertățile românilor sunt șanse foarte mari ca această lege să treacă deoarece avem o coaliție formată din PSD, PNL, USR și UDMR. Se propun amendamente foarte agresive la această lege, în special din zona USR/PNL. Aceștia vor ca românii să își plătească singuri testarea sau chiar să fie amendați dacă refuză să se vaccineze.

„Partidele sistemului vor forța introducerea asa-zisului „certificat verde”, la locul de munca. Doar presiunea poporului îi poate opri!”, anunță partidul AUR.

„Acum 32 de ani, părinții noștri au fost în stradă și au strigat LIBERTATE! La exact 32 de ani, e rândul nostru să luptăm pentru același lucru, să ne arătăm susținerea față de valorile în care credem! Marți, 21 decembrie suntem cu toții la Parlament, la mitingul împotriva introducerii certificatului Covid, având pe buze același cuvânt ce definește viața noastră, „LIBERTATE”!”, a scris și deputata AUR Gianina Șerban pe pagina de socializare.

Oare mai au puterea românii să se ridice împotriva dictaturii la 32 de ani de la Revoluția din 1989 și asasinarea cuplului Ceaușescu. Poporul român a fost supus 32 de ani la niște crime sociale inimaginabile. Nici măcăr comuniștii nu au reușit să distrugă această țară cum au făcut-o acești bandiți timp de 32 de ani. Nu numai că au distrus o lume dar ne-au furat și viitorul, iar noi suntem obligați să suferim în această lume nouă a statului eșuat condus de Klaus Werner Iohannis.

E timpul să arătăm puțină demnitate altfel generațiile viitoare ne vor judeca pentru lipsa noastră de acțiune. Ieși în stradă române: 21 Decembrie, ziua sfântă a LIBERTĂȚII!

Starea de Libertate și prietenii au protestat luni dimineață la Parlament și au strigat „Libertate pentru noi, pușcărie pentru voi!”, „Afară, afară, cu virușii din țară!”, „Copiii noștri nu-s cobaii voștri!”, „Omicron suntem noi și venim peste voi!”, „Jos, dictatura!”. Pentru a împiedica votarea la Camera Deputaților a legii privind obligativitatea certificatului Covid în societate, instituții și la locul de muncă, toți românii se vor aduna marți, 21 decembrie, la ora 9:00 în fața intrării C a Parlamentului.

Pompiliu Diplan și Aurelian Popa au dat detalii despre ce înseamnă 21 decembrie – în afară de solstițiul de iarnă și de împlinirea a 32 de ani de la recâștigarea Libertății, momentul dincolo de care, prin votul pe legea CoronaPass din Parlament, România ar putea să nu mai fie liberă, ci condiționată de certificate Covid în toate amănuntele vieții publice.

„Toți sunteți așteptați la poarta C pe 21 decembrie la ora 9:00, este acum, ori niciodată! Este în joc nu doar 545-ul, care e organică și e mai greu să treacă, ci și 393-ul, care nu e organică și e suficient să fie votată de jumătate +1 dintre cei prezenți! Deci, trebuie să fiți aici pentru 393 și pentru 545, pentru a protesta împotriva adoptării acestor legi. Doamne, ajută, fraților! Vă așteptăm aici”, a transmis activistul Aurelian Popa.Citiți și:Mihai Tîrnoveanu: Mergem peste ei la Parlament! 21 Decembrie începând cu ora 9,30, somăm deputații să pice la vot legea Certificatului Covid! Să nu se mai joace cu răbdarea și destinele noastre!

„Iar organizațiile care vă gândiți să nu veniți, țineți minte că veți pierde startul pentru a reprezenta societatea civilă românească de acum încolo! E un test pentru voi, pentru absolut toate organizațiile din toată țara! Voi toți trebuie să fiți aici! Nu mă interesează că participă politicieni. Nu suntem în siajul nici unui partid politic. Toți de aicea suntem anti-partide, ne-ați auzit toată ziua cu BOICOT VOT pe gură, da? Dar nu există, este absolut iresponsabil ca, în clipa în care un politician alege să participe sau să popularizeze un vot, ti să zici „Noli me tangere”/Nu te atinge de mine, eu nu mai particip! Asta este cea mai distructivă și iresponsabilă atitudine. Treziți-vă la realitate, organizații civice! Treziți-vă la realitate! Că nu înseamnă că sunteți în siajul cuiva. (…) Hai, vă așteptăm pe toți alături de noi aicea! Pe 21 decembrie la ora 9:00. Am văzut că de la ora 9 încolo încep să vină bolizii lor negri – BMW, Audi, Mercedes și Volkswagen, SUV-uri de 200.000 de euro! Toți ăștia trebuie fluierați, toți trebuie să afle că nu suntem reprezentați de ei. Acest „antrenament” care se întâmplă aici și care se dublează pe zi ce trece, pe 21 decembrie trebuie să fie cu miile (de oameni)! Și din țară trebuie să vă pregătiți cu autocare! Pentru că dacă nu vă pregătiți (să veniți), dacă nu distribuiți mesajul nostru și flyerele noastre prin piețe (…), angajații vor fi primii care vor fi sacrificați (prin votarea impunerii CoronaPass-ului la locul de muncă)”, a avertizat Pompiliu Diplan.