1 AUGUST 2021 PIAȚA VICTORIEI ORA 16: REVOLUȚIA ROMÂNILOR ADEVĂRAȚI! ÎMPOTRIVA VACCINĂRII, ÎMPOTRIVA RESTRICȚIILOR, PAȘAPORTULUI, ÎMPOTRIVA TRĂDĂTORILOR, MÂRLANILOR, ȘARLATANILOR, IMPOSTORILOR!

Am fixat data de 1 August 2021 la ora 16:00 în Piața Victorieii,o zi în care putem face istorie pentru țara noastră,după 31 de ani de la Revoluție.
Este timpul să punem STOP acestui sistem nenorocit din România care a infectat și a adus această clasa politică care nu a realizat NIMIC pentru România,și timp de 31 de ani se repetă aceeași greșeală de a alege trădători și vânzători de neam si țară.
Românii nu vor uita cine a scos armata pe străzi, cine i-a fugărit, cine le-a dat amenzi uriașe și ilegale, cine le-a interzis să intre în biserici, cine le-a interzis să intre în cimitire, cine le-a interzis să participe la pelerinaje, cine i-a pus să poarte mască în parcuri și în aer liber, cine a măsluit cifrele pandemiei, cine a măsluit numărul morților și i-a băgat în saci de vinil, cine a neglijat pacienții cu boli cronice, cine a organizat centrele de vaccinare secrete, cine a creat tagma specialilor, cine a prelungit starea de alertă la nesfârșit, cine a semănat frica și teroarea, cine i-a intimidat, șantajat și discriminat pe cei care, dintr-un motiv sau altul, nu au dorit să se vaccineze.

Ne vedem pe 1 August 2021 începând cu ora 16:00 în Piața Victoriei!

Leave a Reply