USR – cerem scoaterea în afara legii și politicii a acestui partid. Un partid care lucreaza împotriva poporului nu are ce căuta în România! Acest partid de amatori cu beizadele provenind din rândurile PSD trebuie scos în afara legii!

USR este un partid neomarxist care chiar a avut obrăznicia să ne propună traiul la comun.Este un partid care propune renunțarea la valorile creștine și ale familiei, or valorile europene tocmai de la aceste valori pornesc. Lumea nu poate evolua cu dogme unice aplicabile tuturor. Evoluția omului în viață este individuală și competitivă.Sunt gulerele albe din administrație și multinaționale, care se lipesc de neo-marxiștii, de progresiștii care au început să bântuie Europa, în frunte cu Macron.

Un partid care cere certificatul verde și înțeparea populației cu seruri experimentale, nu are ce căuta în Romania lui 2021. Solicităm anchetarea acestor pseudo și falși intelectuali și ce s-or mai considera ei, scoaterea în afara legii a acestor păduchi sociali care nu știu pe ce lume trăiesc!

Texte din “clasici” USR: „Avortul trebuie să fie mandatoriu și obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creșterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creșterea și educația copilului nu are un loc de muncă“ – Ramona Popescu. “Am fi mai buni dacă nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în oc de cupluri” – Ioana Bogdan. Imediat, pe rețelele sociale, liderii USR au sărit și au catalogat gestul liberalilor ca fiind fake-news. Numai că ele conțineau citate reale! 

Era o reacție la neo-marxismul apetisant lansat de Alianța România 2020, în care sunt lansate teze populiste, fără a avea vreun suport în realitate, din dorința de a atrage voturile celor cunoscuți sub numele de “corporatiști”. Poate că nu vi s-a părut vreo mare agitație, dar în mediul online s-a remarcat un mic cutremur. Repet, cu atacuri feroce venite din partea liderilor USR/Plus. În ciuda faptului că liberalii au dat imediat înapoi și au clificat incidentul ca fiind o inițiativă locală. 

USR/Plus, adică Dan Barna și Dacian Cioloș mizează pe așa numitul “spirit de turmă”. O noțiune sociologică introdusă în anii ’50 pentru a conceptualiza mecanismul prin care grupurile strâns unite, departe de influența exterioară, reușeau să adopte poziții normative “corecte”, devenind impermeabile la critici. Erau indiferente la pozițiile exprimate în afara grupurilor lor, le respingeau pe cele din interiorul grupului și erau convinse de corectitudinea lor fără reproș. Vă sună cunoscut? 

De fapt, așa cum s-a demonstrat empiric este vorba de un mod de gândire pe care oamenii îl adoptă atunci când sunt foarte implicați în grupuri închegate, când dorința membrilor de a obține unanimitatea depășește dorința de a găsi alternativă. Sau cum spunea Marx: „Corporațiile reprezintă materialismul birocrației și birocrația este spiritualismul corporațiilor. Corporațiile sunt birocrația societății civile; birocrația este corporația statului.”

În România a pătruns o dată cu ceea ce s-a numit cultura multinaționalelor. Companii-mamut, cu structuri birocratice, bazate pe manuale de identitate, în care valorile companiei sunt obligatorii dacă vrei să reziști pe termen mediu și lung. În care opiniile sunt cenzurate după mecanismul descris mai sus. Sau răspândite, depinde de ce parte a definiției te afli. 

Dacă vreți să marcăm într-un fel politic, aș putea spune că România a evoluat în ultimii 30 de ani de la nostalgia comunismului la renașterea marxismului, sub numele de progresism. Acest lucru se poate vedea și din punct de vedere electoral, electoratul de stânga, care vibra la sloganul “Iliescu apare/Soarele răsare”, a fost înlocuit cu unul care se crede de dreapta, dar promovează valori de stânga. 

Dacă ieşi în stradă pentru a-ţi apăra drepturile şi libertăţile călcate în picioare de actuala putere, copreşedintele USR PLUS, Dan Barna, te cataloghează imediat drept huligan, extremist sau fascist. Dacă mergi la protest, deoarece eşti îngrijorat pentru locul tău de muncă, în condiţiile în care Guvernul nu a acordat niciun sprijin firmelor româneşti afectate de criză, celebrul USR-ist Andrei Caramitru te cataloghează drept analfabet funcţional şi sărac.

Aroganţa şi dispreţul guvernanţilor, în special al progresiştilor neomarxişti din USR PLUS, faţă de români sunt de neacceptat. Românii sunt mereu jigniţi, intimidaţi, ameninţaţi de actuala putere.

Nu încercaţi să îi stigmatizaţi pe români şi să aruncaţi pe umerii lor vina pentru criza sanitară, economică şi socială pe care o traversăm.

Dacă lucrurile nu merg bine, de vină este actualul Guvern. În loc să avem nişte măsuri logice şi coerente, explicate şi fundamentate ştiinţific, care să amelioreze criza medicală, aţi folosit reţeta tiraniei medicale, promovând învinovăţirea colectivă a românilor şi impunând, cu brutalitate şi fără niciun rezultat, certificatul verde, restricţii care încalcă drepturile şi libertăţile cetăţeneşti.

Fostul consilier politic al președintelui USR, Dan Barna, Andrei Caramitru, este de părere că medicii care nu cred în vaccin ”trebuie scoși din sistem” pentru că ”nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați”. INCREDIBIL!

Această beizadea a lui Ion Caramitru, acest șobolan care trăiește în galerii ar trebui amendat de fiecare dată când respiră, și toți politicienii cu idei naziste de certificat verde și vaccinare. Toți acești pseudoinculți, falși experți în orice materie nu au ce căuta într-o societate democratică!