„Spitalele sunt în mare parte pline cu oameni care au fost vaccinați anti-Covid” – Un lucrător medical din Toronto spune adevărul. În România spitalele sunt pline până la refuz de oameni vaccinați! Toată mass media spune că cei vaccinați au certificate false! SIC! Atenție nu vă vaccinați, guvernele vă vor morți!

Un lucrător medical canadian răspunde întrebărilor reporterului News Now Canada Independent Media cu privire la situația Covid din spitalul în care lucrează: Saint Michael’s din Toronto.

Potrivit acestuia, „spitalele sunt în mare parte pline cu oameni care au fost vaccinați și care se întorc la spital din cauza reacțiilor adverse ale serurilor experimentale Covid.

Nu doar la spitalul Saint Michael’s e așa, ci în toată lumea. Ei sunt cei care vin la spital în această perioadă a anului, când spitalele ar trebui să fie la capacitatea cea mai scăzută. Este vorba de oameni care au fost vaccinați.” Totodată, medicul a afirmat că „Nu există nicio supraaglomerare (cu pacienți Covid-19) la urgențe. Asta este o minciună. Eu merg pe acolo în fiecare zi.” Despre doctorița-șefă a spitalului, care a răspândit dezinformări privind situația din instituție, el spune că este o mincinoasă și că are o gândire diabolică. El crede că în următoarea lună își va pierde serviciul pentru convingerile sale anti-vaccin și pentru alegerea de a spune adevărul, împreună cu alți aproape 3000 de colegi de-ai săi, medici și asistenți medicali, însă va continua să susțină cauza protestatarilor care manifestează în fața spitalului: „Aș muri fără ezitare pentru această cauză.” Urmăriți AICI  video-ul pentru a vedea interviul complet.

Spitalele din Israel sunt pline de vaccinați, dintre care 95% se află în stare gravă, potrivit unor informații apărute în presa locală, preluate de InfoWars.com.
„Înțeleg că majoritatea pacienților sunt vaccinați, chiar și pacienții în stare gravă. Exact. Se produce în mod natural. Bătrânii… cei mai mulți sunt vaccinați”, a declarat joi doctorul israelian Kobi Haviv la televiziunea News Israel 13, într-o filmare distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, azi un critic al vaccinării în masă a populației globului.

„Cea mai mare parte a populației este vaccinată, iar 90%… 85%-90% din spitalizările de aici sunt ale unor oameni complet vaccinați.”

Dr. Haviv susține că infectările arată că „eficacitatea” vaccinurilor este în scădere, ceea ce ar putea crea un scenariu în care noi rapeluri să fie considerate necesare.

Informațiile din Israel coincid cu statistici similare din Sydney, Australia, unde oficialii guvernamentali din domeniul sănătății au anunțat la sfârșitul lunii iulie că toate spitalizările noi de Covid – respectiv 141 – au fost ale unor persoane vaccinate complet – cu excepția uneia, care avea o singură doză. VIDEO:

Elena Merișoreanu, interpreta de muzică populară dublu vaccinată Covid și internată în spital cu Covid, s-a întors acasă duminică, după 9 zile de internare la Institutul „Matei Balș”.
„Ieri m-am externat. Sunt acasă, mi-am făcut plimbarea prin curte. Ce bine e acasă! În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut”, a recunoscut Elena Merișoreanu pentru Impact.ro
După tot ce a pătimit, în loc să-și pună problema că vaccinul Covid nu a protejat-o și că infectarea ar putea fi chiar o reacție adversă recunoscută la acest tip de injecție, artista consideră că „a avut noroc cu vaccinul”, în sensul că, deși n-a făcut „o formă ușoară de coronavirus” – dovadă chiar faptul că a necesitat spitalizare -, totuși nu a murit. Oare „vaccinul” a salvat-o sau medicii?

Cu atât mai mult cu cât, pe 19 septembrie, Elena Merișoreanu recunoștea că nu a avut Covid înainte de vaccinare, dar s-a trezit infectată cu SARS-CoV-2 după ce făcuse ambele doze de „vaccin” Covid.   „Sunt pe tratament și perfuzii. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, aveam concerte dar sănătatea e mai importantă. Înainte de vaccin nu am mai avut Covid”, a declarat Elena Merișoreanu în prima zi de spitalizare, citată de ActiveNews.    Câteva zile mai târziu, ea recunoștea prin telefon că cel puțin jumătate dintre colegii ei de suferință erau spitalizați DEȘI vaccinați:   „Nu mai știu ce să mai cred și cu vaccinul ăsta! Nu credeam că mă mai îmbolnăvesc dacă l-am făcut. Cred că mai mult de 50% sunt aici (în spital, n.r.) cu vaccinul făcut”, a recunoscut prin telefon (video mai jos), din spital, artista dublu vaccinată și infectată Elena Merișoreanu.   VIDEO:

Elena Merișoreanu nu e singura vedetă care a ascultat propaganda „știrilor oficiale”, s-a vaccinat ca să „oprească pandemia” și s-a trezit cu „pandemia” în propriul ei corp. Probabil mulți alții au făcut la fel ca ea, dar ,nefiind vedete, nu a auzit nimeni de ei. Totuși, 4 personalități au pățit-o în timp foarte scurt și toate după vaccinarea cu serul-„minune”.    Una dintre recentele îmbolnăviri cu Covid a unei artiste vaccinate anti-Covid a fost cea a Monicăi Anghel, care reprosează în mesajul său că s-a injectat și s-a infectat. 
La rândul lui, jurnalistul Cristian Burcioiu este internat cu Covid și dublă pneumonie, pe unde au trecut deja Sorin Oprescu și Alexandru Arșinel, de asemenea „protejați” de Covid cu schema completă. Iar Arșinel se plânge acum că are, la fel ca și Caramitru – cu care s-a întâlnit la Balș, la una din reinternările sale -, o boală de care medicii nu-i dau de cap.
După cum am mai spus, dacă patru personalități dublu vaccinate au ajuns la Matei Balș zilele acestea – despre care aflăm doar pentru că sunt persoane cunoscute – ne punem fireasca întrebare câți dublu vaccinați și protejați „sigur și eficient”, sunt internați de fapt la Balș și al cui este mai exact „valul 4”?