S-a întors Inchiziția. De ce tac oamenii de știință? Dacă semianalfabeți au ajuns să judece unul din puținii oamenii de valoare pe care îi mai are blestemata asta de țară înseamnă că ne-am întors la vremurile Anei Puker și Dej.De fapt mai toată presa audio vizuală e plină de prieteni cu paharul sau foste muncitoare prin bordelurile lumii „libere” .Cât privește slugile plătite cu ziua de către mafia vaccinistă începe să îmi fie milă de ele.Mulți dintre ei nu vor avea nici măcar un mormânt.

Cine pune la îndoială sau îndrăznește să dezbată pandemia și vaccinarea anti-Covid este pus imediat la zid, discreditat și linșat profesional. S-a întâmplat cu prof. dr. Leon Zăgrean și se întâmplă acum cu prof. dr. Virgil Păunescu. Inchiziția s-a întors în forță și aproape că nici nu mai pare atât de condamnabilă lașitatea oamenilor de știință, care tac asurzitor. Dar dacă ei tac, noi în cine să mai credem?

Foarte mulți oameni s-au arătat dezamăgiți de prestația prof. dr. Virgil Păunescu, chemat în emisiunea acelui Tudor Barbu, de la B1Tv, ca să fie anchetat (mai rău ca la Procuratură). Sincer, nu înțeleg de ce s-a dus acolo, poate a fost ademenit, poate a fost forțat, nu știu. Recunosc că nu am avut puterea să mă uit până la capăt, pentru că mi se ridicase tensiunea văzând agresivitatea anchetatorului.

Introducerea lui Tudor Barbu a fost foarte elocventă: ”Dacă nu este adevărat ce ați afirmat (în ziarul Național, că a tot refuzat individul să pronunțe sursa) sunteți în zona penală pentru că luptați împotriva celor care combat pandemia, adică cei care se opun vaccinării, cei care au interesul ca pandemia să meargă mai departe și vaccinarea să se oprească. Este real ceea ce ați spus (că vaccinul anti-Covid creează dependență)?”. Răspunsul prof. dr. Virgil Păunescu: ”Din punct de vedere imunologic, da”. Puțin descumpănit, Tudor Barbu, de la B1Tv, a continuat, evitând, cu la fel de multă nerușinare, să citeze sursa: ”Imunitatea celulară, bazată pe limfocitele T, este anihilată și înlocuită cu imunitatea bazată pe anticorpi, care durează doar 6 luni. Este adevărat?”. Din nou, răspunsul prof. dr. Virgil Păunescu a venit scurt: ”Este arhicunoscută povestea asta, dacă aflați prima oară de la mine ar fi foarte trist”. Restul emisiunii, din puținul pe care l-am putut suporta, a fost doar o insistență a lui Tudor Barbu de a-l incrimina pe profesor și, absolut de înțeles, o încercare de damage control a prof. dr. Virgil Păunescu, care a recomandat vaccinarea, până la apariția generației a doua de vaccinuri, mai bună. Un fel de cine are ochi să vadă, urechi să audă și minte să înțeleagă.

Alien Registration Act

Cine a auzit de Alien Registration Act, dat în SUA în 1940, pata de rușine a vânătorii de comuniști, poate face cu ușurință paralela cu ceea ce se întâmplă acum. Cei care se încumetă să pună întrebări la adresa vaccinurilor anti-Covid sunt etichetați direct ca antivacciniști și imediat se pune placa vaccinului antigripal sau a celui împotriva variolei etc, care, nu-i așa, tot vaccinuri sunt. Mai mult, cine îndrăznește să nu se supună vaccinării este transformat în dușmanul de moarte al celor care vor să pună capăt pandemiei, care pandemie zburdă nestingherită tocmai în țările cele mai vaccinate și a dispărut de mult din statele sărace, care nu au avut banii lui Florin Cîțu, să cumpere 120 milioane de doze. Cine nu se vaccinează este doar un idiot conspiraționist, care crede că știe el mai multe decât medicii și cercetătorii. Păi aici este marea problemă. Au fost atât de multe somități la nivel mondial în domeniile imunologiei și virusologiei, care au criticat această primă generație de vaccinuri, încât propaganda asta cu conspiraționiștii nu mai stă în picioare. Cu toate eforturile de a cenzura orice opinie contrară, informațiile din spațiul virtual au ajuns la oameni, că ăsta e internetul, funcționează în toate sensurile.

Nu vă mai ascundeți după perdea!

Vorbind despre dependență și schimbarea imunității, prof.dr. Virgil Păunescu și-a asumat un risc, pentru că represaliile au fost extrem de dure. Însă vremurile pe care le trăim și pericolul de a ne pierde drepturile, sănătatea și chiar viața ar trebui să-i oblige și pe ceilalți mari oameni de știință, pe care România încă îi are, să facă un pas în față. Ce puteți pierde mai mult decât pierdeți deja acum și, mai mult, decât pierdem cu toții? Istoria (dacă va mai fi vreo istorie) vă va reține pitiți, jenant, după perdea, și pășind tiptil, să nu deranjați sistemul și să nu vă pierdeți privilegiile efemere. Un medic, chiar profesor universitar de valoare, îmi spunea recent că se teme să vorbească pentru că cei care ne conduc sunt foarte agresivi și că-și va pierde locul de muncă acum, când mai are vreo trei ani până la pensie. Și probabil că avea dreptate. Criza de medici nu înseamnă nimic pentru sistem, îi vor da afară fără să clipească. În fond, doar nu-și închipuie cineva că Guvernului îi pasă de sănătatea noastră.