Românii ies la protest pe 2 octombrie, guvernul actual a băgat țara în SĂRĂCIE

George Simion, președintele AUR, cheamă pe români în stradă: „nu mai acceptați abuzurile politicienilor, dacă sunteți nemulțumiți atunci să ieșim în stradă, de vorbă bună ei nu știu”.

Liberalizarea pieței de energie= jaf național

Virgil Popescu a promis românilor că liberalizarea pieței de energie va duce la prețuri foarte mici.

Specialiștii au atras atenția că într-o piață de monopol în care se produce mai puțin decât se consumă vom asista la o explozie a prețurilor.

Și așa a fost: prețurile la energie au explodat. Românii primesc astăzi facturi de câteva ori mai mari iar companiile se închid.

ALRO Slatina își va închide producția deoarece costurile actuale fac nesustenabilă activitatea companiei. Pentru industria de panificație facturile noi reprezintă o lovitură de nesuportat: pâine și-a dublat prețul.

Românii primesc facturi de mii de lei și nu au de unde să le plătească. În curând mulți vor fi debranșați de la rețeaua națională.

Astăzi toți producătorii de energie sunt de stat, adică aparțin poporului român. Problema este că statul condus de PSD Și PNL refuză să vândă direct la populație, se face multă speculă și se vinde prin intermediari. Acești intermediari cumpăra ieftin de la stat și vând scump către cetățeni și firme.

Vorbim despre un jaf la drumul mare iar guvernarea actuală este complice.

Prețurile au crescut cu 40% în 3 ani

Prețurile au explodat în ultimii 3 ani: cu 40%.

Astăzi sticla de ulei a explodat de la 4 lei până la 15 lei.

Astăzi pâinea a urcat de la 1 leu până la 3 lei.

Totul s-a scumpit, inclusiv săpunul și detergentul.

PSD și PNL scad salariile și pensiile în fiecare an. Fac acest lucru prin inflație. Dacă cumperi mai puține lucruri cu aceeași bani înseamnă că a fost tăiată puterea de cumpărare.

Românii nu mai rămân cu bani pentru chestiuni elementare, merg copiii la școală flămânzi.

Ratele bancare s-au dublat

Dobânzile în România au ajuns la 10%.

Există 32 de bănci ce dețin un monopol asupra pieței financiare interne. Marea majoritate a băncilor sunt străine și fac în România cămătărie.

Astăzi dobanda în România este de 3 ori mai mare decât în Italia sau Germania.

Italienii și germanii tot ies în stradă. Pentru dobânzile sunt mici, dar le consideră mari. Ei știu să își facă dreptate în stradă.

Ieșim în stradă , românii s-au săturat

Românii s-au săturat și cer mobilizarea generală.

Guvernul nu dorește să facă bine românilor, cetățenii sunt abandonați.

În data de 2 octombrie va avea loc la București o mare manifestație stradală. Românii ies în stradă la Universitate începând cu ora 14.

Să urmăm exemplul popoarelor care se respectă și să nu mai permitem conducători slabi.