Revoluție Canada Ziua 10 – OTTAWA: Protestatarii au paralizat orașul. Autoritățile și-au recunoscut înfrângerea: Suntem depășiți numeric și pierdem această bătălie. POLIȚIA trece la raiduri și amenințări. VIDEO

ACTUALIZARE. Doamna Mihaela Johnny, româncă din Canada, scriitoare și editor al unei reviste de poezie, ne-a transmis că Poliția a început să întreprindă acțiuni de forță. Începând de azi se interzice aducerea de combustibil pentru încălzirea camioanelor. Oricine o face va fi arestat. Iată relatarea dânsei și amenințarea publică a Poliției Ottawa (captură foto mai și video mai jos).

„Acum am ajuns acasa de la Ottawa dupa trei zile in care am fost alaturi de PATRIOTI sa aparam tara asta de nenorocitii care ne conduc. Asta seara politia a patruns in tabara de camioane parcate in margine de oras si a facut un raid care sa puna presiune si sa impresioneze. Au confiscat carburantul ce se afla in canistre si bidoane si au arestat doua persoane. Acest lucru nu influenteaza cu nimic actiunea camionarilor caci erau pregatiti pentru asta. Presiunea mare pe care o pune politia zi de zi nu face decat sa ne deschida ochii si mai mult. Maine dimineata va fi o conferinta de presa a acestora. Voi reveni cu noutatile! Va rog sa donati pentru camionari in noul cont creat, sa fiti ala.

ntr-o declarație făcută duminică, primarul orașului Ottawa, Jim Watson, a declarat că orașul a “scăpat complet de sub control”, manifestanții fiind mai numeroși decât poliția.
Camionagiii au paralizat efectiv centrul orașului Ottawa cu vehicule și corturi, blocând astfel drumurile, scrie BBC
“În mod clar, suntem depășiți numeric și pierdem această bătălie”, a spus primarul.
Watson nu a oferit detalii specifice despre măsurile pe care le-ar putea impune, dar poliția a declarat duminică că va intensifica măsurile de aplicare a legii, inclusiv posibile arestări ale celor care caută să ajute protestatarii.   Vedeți și: Revoluție Canada Ziua 9 – OTTAWA, TORONTO și QUEBEC au declarat ZONE LIBERE DE CERTIFICATE DE VACCINARE. Convoiul Libertății vrea să devină un exemplu pentru întreaga Lume. VIDEO ÎN DIRECTVIDEO: OTTAWA:  CONVOIUL LIBERTĂȚII – ZIUA 10 DE PROTEST