Protest împotriva Guvernului. Manifestanții au umplut Piața Victoriei. Se solicită alegeri anticipate.Sute de mașini și autocare au venit special pentru protest. Se strigă „DEMISIA”, „LIBERTATE” și „ÎNCĂ O REVOLUȚIE, ULTIMA SOLUȚIE!”

ACTUALIZARE 17:50 Manifestanții au umplut Piața Victoriei. Aceștia solicită organizare de alegeri anticipate.

ACTUALIZARE 15:12 Peste 10.000 de oameni se îndreaptă spre Piața Victoriei. Se scandează „Nu vrem să fim conduși de hoți”, „Unitate Națională”, „Libertate”, „Hoții” și „Demisia”

ACTUALIZARE 14:45 Președintele AUR, George Simion, a declarat că mulți oameni sunt blocați la intrarea în București, autoritățile organizând filtre pe autostrăzi pentru a verifica autocarele care sosesc la protest.

„Să arătăm că românii nu mai suportă. Acesta e mesajul (protestului). Nu este protestul lui George Simion sau al AUR, ci al românilor simpli. De-asta nu vom avea scenă, nu vom avea discursuri.

Guvernanții știu ce măsuri trebuia să ia, dar nu le iau. Să treacă la reglementarea pieței de energie sau să plece. Sunt două opțiuni.

Sunt oameni blocați pe A1 și A2, se fac filtre pentru a verifica autorităților”, a spus George Simion într-un interviu.

După ce s-au strâns în Piața Universității, la ora 14:00, protestatarii s-au deplasat în Piața Victoriei, unde au ajuns în jurul orei 16:00. Românii strigă: ”DEMISIA”, „LIBERTATE” și „ÎNCĂ O REVOLUȚIE, ULTIMA SOLUȚIE!”.

Deși este un protest organizat sub tutela AUR, George Simion a afirmat că „acesta nu e un protest al AUR, acesta este un protest al poporului român”. Liderul formațiunii politice a îndemnat protestatarii să vină fără însemne de partid.