MASACRUL INOCENȚILOR! Încercat-am să înțeleg de unde vin lacrimile … și m-am oprit la sfinți …

Când copiii devin statistici: “Gaza a devenit un cimitir pentru copii. Un minor moare la fiecare 10 minute din cauza bombardamentelor israeliene
S-a muncit la greu, inclusiv prin filmele hollywoodiene și expertologii din mass media, ca musulmanii în general, cei din Orientul Mijlociu în special, să fie prezentați ca niște suboameni încărcați de ură. Cum să justifici distrugerea Orientului Apropiat (Irak, Siria, Primăvara Arabă) fără un aparat de propagandă adecvat și teroriști care-și uită actele la locul faptei sau dărâmă spectaculos turnuri din centrul New Yorkului. Cum să justifici un regim dur de apartheid în Israel, unde o populație izgonită de pe pământurile lor trebuie să trăiască în mizerie, între ziduri?
Astfel că masacrul din Gaza, bine mascat de presă, face ca aproape să nu mai miște sufletele unora care spun că sunt creștini. În toate conflictele din ultimii 30 ani nu au murit atâți copii și femei ca acum, în câteva zile. Și totuși aud scelerați care spun că asta merită, că doar tolerează “terorismul”. Este aceeași mentalitate care a dus la calcinarea Dresdei, cu toată populația din oraș. Sau la măcelul atomic de la Hiroshima și Nagasachi. O meritau că erau naziști, fasciști, imperialiști șamd. 
Lumea noastră nu cred că mai merită să supraviețuiască;  i-a murit sufletul. Să găsești justificarea la masacrul inocenților mi se pare cumplit. Dar îmi aduc aminte că suntem un popor care și-a ucis peste 20 de milioane de copii nenăscuți, deci e posibil ca sensibilitatea să fie, la unele persoane, total atrofiată.

Telegram ➡️t.me/euroinfonews 🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸

  • A murit sufletul și omul fără suflet e o fiara insetata de sânge și atrocități. Uneori ma intreb: chiar suntem creștini sau simpli actori declarativi ai lui? Chiar ne pasa de viata sau numai ne bucuram de victoriile morții?
  • După nașterea lui Iisus, au fost uciși toți pruncii pana la doi ani, dar atunci dragostea, adevărul și lumina fuseseră salvate. Acum puternicii zilei sunt precum Irod. Interesați doar sa-si mențină statutul de jandarm mondial și ajutor de jandarm. Pentru acest statut nu se sfiesc sa ucidă copii cu miile și sutele de mii. Cazul Irak, Siria, Palestina și asa mai departe.
  • Asa este, Se munceste din greu pentru raspandirea urii, a crimei, a haosului, destrabalarii, depravarii si a inselarii poporului sfant, poporului ales de Dumnezeu prin Legamant, popor nou-testamentar, adica al poporului crestin de pretutindeni. Asta face parte din razboiul pe care i s-a dat sa-l faca cu sfintii si pe multi sa-i insele, adica sa-i biruiasca. Pentru ca imparatia a 4-a, fiara groaznica din capitolul 7 din proorocul Daniel este descrisa perfect in capitolul 13 al Apocalipsei, care nu poate fi decat Israel/SUA care are stapanire peste toate semintiile pamantului prin aur/sistemul bancar si prin bazele militare ale SUA, hegemonul global, tara artificial creata prin exterminarea poporului nativ nordamerican (la fel si Israel creat prin exterminarea poporului palestinian). De aceea nu ma mai mir deloc ca fiara care “era și nu este și va să se ridice din adânc și să meargă spre pieire” si al carei sfarsit/cadere este descris in Apocalipsa 17 si 18 poate sa insele popoare intregi “crestine” carora le-a murit sufletul mergand cu admiratie dupa fiara (“ranita” in anul 70 si nou aparuta in 1947) si ale caror nume nu sunt scrise in Cartea Vietii Mielului. Orice crestin fara suflet care nu vede masacrul fiarei asupra copiilor oamenilor(copii din Palestina dar si de pretutindeni) care se face fara mila, inginereste, in toate felurile, fizic, dar si spiritual asupra unor suflete nevinovate carora Domnul le-a dat viata in dar spre bucuria mantuirii, este orb, traieste in intuneric si de intuneric va avea parte.
  • Sfânta Evanghelie după Matei Capitolul 7:20-23
  • 20. De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște.
  • 21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
  • 22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
  • 23. Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea.