Liderii PNL ascund membrilor dezastrul în care se află partidul: sub 15%. AUR are aproape dublu

Liderii PNL ascund membrilor de partid dezastrul în care se află. PNL este astăzi la mai puțin de 15% în timp ce AUR se bate cu PSD pentru prima poziție în fața electoratului. Nemulțumirea românilor față de guvernările PNL sunt evidente. S-a început cu Orban, susținuți din umbră de PSD, a urmat Cîțu și alianța cu USR, apoi a venit Ciucă susținut fățiș într-o alianță cu PSD.

Cele două partide au astăzi o majoritate parlamentară care face ca orice scuză să nu fie reală.

Ca și PDL, astăzi PNL nu stă la putere ca să conducă o țară ci pentru combinațiile politice cotidiene.

Românii asociază gestionarea catastrofală a crizei pandemice cu PNL-Orban, asociază guvernarea care a dat startul crizei economice cu PNL-Cîțu și asociază guvernarea PNL-Ciucă cu criza energetică în care ne aflăm.

Românii nu mai cred deloc în minciunile celor care conduc țara. Faptul că ei plătesc sondaje de opinie și controlează presa prin finanțările acordate din banii de subvenție a partidelor nu înseamnă că lucrurile merg bine sau românii nu văd.

Legea de finanțare a partidelor politice trebuie modificată: mituirea presei este neconstituțională.

Sondajele cele făcute pe bune arată PNL la sub 15% în timp ce AUR și PSD se bat pentru prima poziție la aproximativ 30%.

Degeaba plătesc ei bani grei la televiziuni, realitatea grea din România este simțită de români, sărăcia trece prin stomac.

Membrii însă văd că ceva nu este în regulă. Pe teren oamenii îi detestă, românii consideră că viața a devenit una catastrofală sub guvernările PNL și că acest partid se bate la nivel central pentru interese străine, nu românești.

Primarii se dezic deja de partid, nu mai au ce răspunsuri să ofere cetățenilor. Primarii se prefac că sunt independenți.

Rareș Bogdan, Nicolae Ciucă și Alina Gorghiu, cei care conduc PNL și trag sforile, ascund membrilor de partid situația catastrofală. Dacă susținătorii ar fi siguri pe adevărul din teren atunci ne-am aștepta la o revoluție în partid.

Și așa PNL arată ca o echipă de liga a 2-a cu trei președinți în 3 ani și suntem cam siguri că după ce pierde mandatul de premier și Ciucă va avea o soartă grea.

Adevărații liberali nu mai există la nivel central, toți sunt noi, toți provin de undeva, în PNL, spre deosebire de PSD, nu există meritocrație, cine vine ultimul primește o poziție cât mai sus.

Ascunderea adevărului are însă și o contramonedă: nu se iau măsuri și fără măsuri partidul continuă să se prăbușească.