Inventatorul testelor PCR denunță farsa mondială: „Nu îți spun dacă ești bolnav…”

Testele PCR au fost promovate în mare grabă, în lumea întreagă: la doar câteva zile după ce apăreau primele informații despre existența COVID.

Astfel, pe 23 ianuarie, un articol al lui Victor Corman și Christian Drosten era publicat în revista medicală Eurosurveillance, făcând elogiul acestor teste.

O copie a articolului fusese publicată pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) încă din 13 ianuarie, într-o perioadă în care nici nu se auzise bine de COVID. Într-adevăr, abia cu o zi înainte, pe 12 ianuarie, cercetătorii chinezi făcuseră publică secvența noului virus.

De atunci, testele PCR au devenit o metodă standard pentru depistarea virusului, promovată de guverne și agențiile de sănătate din lumea întreagă. Unul dintre cei mai fervenți promotori a fost americanul Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID).

Fauci a fost consilierul pe probleme de COVID al lui Donald Trump (cu care a avut numeroase contre!), iar acum este consilierul lui Joe Biden. Cu toate acestea, Mullis nu și-a ascuns niciodată disprețul față de Fauci. Recent, un clip video a reapărut pe rețelele sociale, extras dintr-un interviu mai vechi, acordat de laureatul Nobel în anii 1990.

Iată ce declara Mullis:

„Tipi ca Fauci se urcă acolo sus și încep să vorbească… Nu știe nimic despre nimic, i-aș spune asta drept în față. Nimic. Omul ăsta crede că poți lua o probă de sânge, să o pui într-un microscop electronic, și dacă înăuntru este un virus, îți dai seama.”

Și doctorul Mullis a continuat:

„Nu înțelege microscopia electronică, nu înțelege medicina și nu ar trebui să se afle într-o poziție ca aceea în care este. Majoritatea tipilor de acolo, de sus, nu sunt decât niște administratori și nu știu nimic din ce se petrece în corpul omului.”

Iar rechizitoriul laureatului Nobel la adresa politrucilor medicali ca Fauci sau Arafat, a urmat astfel:

„Știi, tipii ăștia au o agendă, lucru pe care nu ni l-am dori, dat fiind că îi plătim pentru a avea grijă de sănătatea noastră, într-un fel sau altul. Ei au o agendă personală. Își stabilesc propriile lor reguli, văzând și făcând. Le schimbă după bunul plac și sunt foarte plini de ei. Tony Fauci nu se sfiește să iasă la televiziune în fața oamenilor care îi plătesc leafa și să-i mintă privind direct înspre cameră.”

Mullis a subliniat că „principala problemă cu știința în acest secol” este că „știința este judecată de oameni și este finanțată de oameni care nu o înțeleg”.

„În cine să avem încredere? În Fauci?”, a adăugat disprețuitor savantul.

Mullis a murit în august 2019, în mod ciudat, cu doar câteva luni înainte ca invenția sa să fie folosită ca test pentru COVID, iar rezultatele acestor teste pentru carantinarea și izolarea populației, în lumea întreagă.

Totuși, înainte de a muri, el s-a pronunțat împotriva folosirii testelor PCR așa cum au ajuns să fie utilizate, la doar câteva luni după dispariția sa.

Într-un alt clip video, Mullis a subliniat cum testele PCR pot fi amplificate atât de mult încât să le facă nefiabile pentru diagnosticare:

„Cu PCR, dacă o faci cum trebuie, poți descoperi aproape orice în oricine.”

Și Mullis a adăugat:

„Deoarece, dacă poți amplifica o singură moleculă până la un nivel la care să poți cu adevărat măsura, ceea ce PCR poate face, atunci există foarte puține molecule din care să nu ai câteva în corpul tău. Astfel încât îl poți folosi în mod impropriu pentru a susține că este reprezentantiv.”

Laureatul Nobel a conchis apoi:

„Îți permite să iei o cantitate minusculă de orice și să o faci măsurabilă și apoi să o prezinți ca și când ar fi ceva important… Deși este doar o interpretare greșită.”

Inventatorul testelor PCR le-a descris ca pe un „proces utilizat să se poată face multe lucruri pornind de la ceva. Iată despre ce este vorba. Nu îți spune dacă ești bolnav și nu îți spune dacă chestia care ți s-a găsit îți va face rău sau ceva de genul ăsta”.

Cum Mullis nu mai este în viață pentru a-și repeta argumentația, testul PCR a fost promovat de politruci medicali ca Fauci, pe care el îi disprețuia.

În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației.

Totuși, afirmațiile lui Mullis au fost sprijinite de un grup de 22 de oameni de știință, numit International Consortium for Scientists in Life Sciences (ICSLS), care a identificat „zece probleme fatale” la articolul publicat de Corman și Droster, folosit încă din ianuarie 2020 pentru a promova testele PCR ca instrumente de diagnosticare a COVID.

Fiecare dintre aceste vicii de argumentație este suficient pentru a face testul „inutil ca instrument de diagnosticare pentru a identifica virusul SARS-CoV-2”, iar grupul a arătat cu degetul spre „falsele diagnostice de infecții din lumea întreagă” rezultate de pe urma testelor PCR pentru COVID.

Așa cum Mullis însuși nota, grupul ICSLS a observat că testele PCR sunt incapabile să distingă între „virusul întreg și fragmente virale”.

Aceasta înseamnă că un așa-zis test pozitiv nu poate determina dacă cineva este infectat cu virusul, ci „mai degrabă, indică prezența moleculelor ARN virale”.

La fel cum spunea și Mullis, ICSLS a arătat că testele PCR pot fi amplificate până la un nivel care face rezultatele „total nefiabile”. Cei 22 de oameni de știință l-au citat pe Mullis, potrivit căruia „produsele amplificate PCR pot fi orice”.

Într-un articol de anul trecut, The New York Times recunoștea că testele PCR pot amplifica o cantitate mică de virus până la un asemenea nivel încât să-l considere semnificativ.